“Αμα βραδιάσει” στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης - Πρόγραμμα με ξεχωριστές μουσικές από όλο τον κόσμο

Τι γίνεται «Άμα βραδιάσει» στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης; Πρωτότυπες συνθέσεις, πειραματικά ακούσματα, ηχοχρώματα από πολλές και διαφορετικές μουσικές κουλτούρες περιμένουν και φέτος, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, τους φίλους της εκδήλωσης  Άμα βραδιάσει στον κήπο του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης, κάπου ανάμεσα στο σιντριβάνι της νότιας αυλής και τα ψηλά δέντρα του κήπου, πίσω από το νεοκλασικό κτήριό του.

Ανοικτό σε κάθε μορφή καλλιτεχνικής έκφρασης, το μικρό καλοκαιρινό φεστιβάλ του Μουσείου, δίνει βήμα σε νέους δημιουργούς να μοιραστούν με το κοινό τις ανησυχίες κι αναζητήσεις τους σε μια κοινή μουσική πορεία, χωρίς σύνορα και όρια, σε ρυθμούς Blues, Swing, Rock, Mainstream Jazz, Jazz Funk & Soul, Afro Beat, Reggae, India Grooves, Folk & Lounge κ.ά. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Bubble Wrap

Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2018, ώρα 21:00΄

Δημήτρης Νεονάκης (ηλεκτρική κιθάρα), Μιχάλης Αυλωνίτης (ηλεκτρικό μπάσο), Νικόλας Χριστόπουλος (τύμπανα).

Alex Drakos Trio

Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018, ώρα 21:00

Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης (τύμπανα, samples), Λευτέρης Κορδής (πιάνο, πλήκτρα), Νίκος Χατζητσάκος (κοντραμπάσο).

Αντώνης Τσικανδιλάκης Trio

και JD Walter

Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2018, ώρα 21:00:

Αντώνης Τσικανδιλάκης (πιάνο), Γιάννης Πολυχρονάκης (κοντραμπάσο), Στάθης Στουραΐτης (τύμπανα), JD Walter (φωνητικά). Dj Γιώργος Μαρκάκης (Best Radio 94,7)

Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018, ώρα 21:00: “SWING TIME!”

Dj Μύρων Κλίνης (Best Radio 94,7)

Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2018, ώρα2:00

«Μουσικές απ’ όλο τον κόσμο»

Παράλληλα, τις ημέρες των εκδηλώσεων, οι μόνιμες συλλογές και οι περιοδικές εκθέσεις του Ι.Μ.Κ. θα είναι ανοικτές στο κοινό, για μια νυχτερινή περιήγηση, κατά το διάστημα 20:00΄-23:00΄.

Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα και τις προσεχείς εκδηλώσεις του Iστορικού Μουσείου Κρήτης στην επίσημη ιστοσελίδα του www.historical-museum.gr.

Αφηστε καποιο σχολιο