Survivor-διαρροή: Ποιοι κερδίζουν σήμερα την ασυλία

Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα επάθλου την Κυριακή, όσοι παίκτες απέμειναν στον Άγιο Δομίνικο θα κληθούν σήμερα να τα δώσουν όλα για όλα προκειμένου να κατακτήσουν την ασυλία του Survivor.

Το έπαθλο που θέλουν περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο. Μόνος ένας άνδρας όμως και μια γυναίκα θα καταφέρουν να κερδίσουν…

Ο αποψινός στίβος μάχης θα… «παιδέψει» λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο, τους παίκτες. Η επαφή με το νερό δεν θα είναι πολύ όπως στα προηγούμενα επεισόδια, όμως τα εμπόδια θα είναι αρκετά δύσκολα και θα χρειαστεί να αποδείξουν πως έχουν και καλή ισορροπία.

Όπως βλέπουμε και από τα πρώτα πλάνα που έχουμε στην κατοχή μας μετά το τρέιλερ που μας έδωσε ο ΣΚΑΙ, ο Ηλίας Γκότσης έχει μπει δυναμικά στον στίβο μάχης αφού σίγουρα δεν θέλει να φύγει κι άλλος από την καλύβα του αλλά το πάθος του τον οδηγεί σε μια άτσαλη κίνηση με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Οι αρχικές πληροφορίες αναφέρουν πως στις γυναίκες επικρατεί η Μελίνα, ενώ δεν αποκλείεται στους άνδρες να γίνει η έκπληξη με τον Χάρη Γιακουμάτο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο Ηλίας δεν θα το παλέψει!

Κατά την διάρκεια της ημέρας θα επανέλθουμε με νέα διαρροή, την οριστική αυτήν την φορά.

zappit.gr