Ξενοδοχείο της Κρήτης αναβαθμίστηκε και έγινε πεντάστερο με μοναδικές ανέσεις

  • Δευτέρα, 2 Ιούλιος 2018 13:54
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

ToξενοδοχείοMythosPalaceResort&Spaανακοίνωσεμια νέα επένδυσηεκσυγχρονισμού και αλλαγής κατηγορίαςτου από 4 σε 5 αστέρια! Το ξενοδοχείο ξεκίνησε τις προγραμματισμένες του εργασίες τον Νοέμβριο του 2017 με στόχο την ολοκλήρωση της μελέτηςτο Μάιο του 2018με νέες εγκαταστάσεις,με στόχο την αναβάθμιση του σε υποδομές και υπηρεσίες 5 αστέρων. Οι πελάτες έχουν πλέον την ευκαιρία να απολαύσουν ξέγνοιαστα τις διακοπές τους σε ένα περιβάλλονπλήρως ανανεωμένο γιαμια μοναδική και πολυτελήpremiumall-inclusive εμπειρία κατά τη διαμονή τους.

Οι ριζικές αλλαγές και η αναδιοργάνωση όλων των εξωτερικών χώρων, της πισίνας και της παραλίας στοχεύουν στο να καλύψουν τις ανάγκες των επισκεπτών στο έπακρο. Ο εντυπωσιακός χώρος της υποδοχής σχεδιάστηκε με έναν εξαιρετικά μοντέρνο τρόπο για να προσφέρει την άνεση, τη γαλήνη και την πολυτελή εμπειρία σε κάθε επισκέπτη που εισέρχεται για πρώτη φορά στο χώρο.

Τα δωμάτια του ξενοδοχείου έχουνανακαινιστεί πλήρως και έχουν διακοσμηθείμε καινούργια έπιπλα σχηματίζοντας μοντέρνους και φωτεινούς χώρους με όλες τις απαραίτητες ανέσεις που χρειάζεται κάθεαπαιτητικός πελάτης. Τα μπάνια έχουν εξοπλιστεί με μοντέρναέπιπλα που αναδεικνύουν κάθε γωνιά του χώρου.Η παλέτα χρωμάτων που χρησιμοποιήθηκε στους τοίχους και τα έπιπλα είναι γήινηδημιουργώνταςμια αέρινη διάθεσηκαι αισθήσεις χαλάρωσης. Επίσης, όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με safeboxes δωρεάν χρήσης,ατομικό σίδερο με επιφάνεια σιδερώματος και με minibarsμε όλα τα απαραίτητα αναψυκτικά και ποτά.

Στο χώρο του ξενοδοχείου προστέθηκε έναεστιατόριοΙταλικής Κουζίνας για να προσφέρει νέες γαστρονομικές εμπειρίεςστο πλαίσιο τωνpremiumall-inclusive παροχών. Στο χώρο του Ιταλικού εστιατορίου αλλάζουν οι γήινοι τόνοι και γίνονται πιο έντονοι με κύρια έμφαση στις κόκκινες και μαύρες αποχρώσεις σε έπιπλα και υφάσματα. Επίσης, τονεξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου έρχεται να συμπληρώσει το SweetCornerγια να απολαύσει κανείς εξαιρετικά γλυκίσματα μετά το βραδινό.

Επιπλέον, οι επισκέπτες μπορούν να συνδέονται διαδικτυακά στο Wi-Fiμε ελεύθερη πρόσβαση σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου.

 

 

Με το έργο αυτόη Διοίκηση του ξενοδοχείου είχε ως σκοπό να αναβαθμίσει το όμορφο περιβάλλον του MythosPalaceResort&Spa, διατηρώντας πάντα το φιλικό και οικογενειακό τρόπο εξυπηρέτησης και προσέγγισης των επισκεπτών, μιας και ήταν πάντα ο κύριος λόγος που το ξενοδοχείο έμενε στις καρδιές όλων μετά το τέλος κάθε διαμονής.