7 σημάδια ότι βρήκατε τον ένα και μοναδικό

Μπορεί να μοιάζει, ο ένας και μοναδικός άντρας της ζωής σας, αλλά είναι πολύ πιθανό –ας είμαστε ειλικρινείς- να μην είναι. Ο πρώιμος ενθουσιασμός του έρωτα συχνά παραπλανεί και αυτό που μοιάζει με ιδανικό, τελικά δεν είναι. Γι’ αυτές τις περιπτώσεις ακολουθεί ο παρακάτω οδηγός με τα 7 σημεία, που εντοπίζει αν πρόκειται για τον πρίγκηπα ή ακόμα ένα βάτραχο.

Αν, εν ολίγοις, πληρούνται οι παρακάτω 7 προϋποθέσεις, τότε μάλλον πέσατε πάνω στον ένα και μοναδικό άντρα της ζωής σας και φροντίστε να μην το χάσετε.

1. Μελλοντικά πλάνα
Εάν στις μακρές συζητήσεις που αναπτύσσετε με τον καλό σας, αρχίζει, χωρίς να τον πιέσετε, αλλά απολύτως οικειοθελώς να χρησιμοποιεί περισσότερο το «εμείς» παρά το «εγώ» κάθε φορά που αναφέρεται στα μελλοντικά του πλάνα, τότε πάμε καλά. Αρκεί να κάνετε κι εσείς το ίδιο…

2. Ποσοστό συμβατότητας
Οι έμπειροι διατείνονται πως τα «αντίθετα έλκονται» και πως είναι φυσιολογικό, και ίσως και προτιμητέο, οι σύντροφοι να μην έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα και χόμπυ. Η αλήθεια είναι πως εν μέρει έχουν δίκιο, καθώς δεν χρειάζεται να είστε ίδιοι με το έτερόν σας ήμισυ. Αυτό που όμως χρειάζεται είναι να αντιλαμβάνεστε το πάθος του για κάτι που εσάς σας αφήνει αδιάφορες και να μοιράζεστε τη χαρά του για τις επιτυχίες του, ακόμα και αν είναι σε ένα τομέα που εσείς βρίσκετε παντελώς ανούσιο. Το ίδιο ισχύει και  τα για τα δυο μέρη φυσικά.

3. Δρόμοι ζωής
Κανείς μας δεν έχει εικόνα που θα είναι σε πέντε χρόνια. Οι περισσότεροι όμως έχουμε εικόνα του που θα θέλαμε να είμαστε σε πέντε χρόνια. Έαν εκείνος θέλει να γυρίσει τον κόσμο με τη μηχανή του, ενώ εσείς φαντασιώνεστε οικογένεια και δυο κουτσούβελα να μπουσουλάνε στο σαλόνι, τότε προφανώς έχετε διαφορετικές προτεραιότητες και όσο και αν αγαπιέστε, τα προβλήματα δεν θα αργήσουν να φανούν.

4. Εν οίκω και εν δήμω
Έαν μιλάει για εσάς στους φίλους του και σας συστήνει σε όσο το δυνατό περισσότερους και δε διστάζει να κρατήσει το χέρι σας δημοσίως, τότε χαίρεται που είστε δίπλα του, όσο κι εσείς που τον έχετε δίπλα σας. Αν από την άλλη προτιμάει να βρίσκεστε σπίτι σας ή σπίτι του και δεν σας καλεί όταν βρίσκεται με τους φίλους του, τότε είναι πολύ πιθανό κάτι να πηγαίνει στραβά, να μην είναι πολύ υπερήφανος για εσάς και εν ολίγοις να πρέπει να τον βγάλετε από τη ζωή σας πριν σας βγάλει αυτός.

5. Εμπιστοσύνη
Η εμπιστοσύνη είναι άκρως σημαντική παράμετρος για να είστε μαζί με κάποιον και να σχεδιάζετε το μέλλον σας μαζί του.
Αν μπορέσετε να κάνετε στην άκρη τις δικές σας ανασφάλειες και φοβίες να εμπιστευτείτε κάποιον, που όλοι λίγο πολύ έχουμε, λόγω παλιότερων αποτυχημένων σχέσεων και δείτε αυτό που πραγματικά σας «βγάζει» ο σύντροφός σας θα ανακαλύψετε μόνες σας αν είναι ο ένας και μοναδικός άντρας της ζωής σας. Αν, για κάποιο ανεξήγητο λόγο, δυσκολεύεστε να πιστέψετε όσα σας λέει, τότε είναι πολύ πιθανό να μην είναι αυτό που ψάχνετε. Και να ξέρετε, πως αυτός ο «ανεξήγητος λόγος» είναι το ένστικτο σας.

6. Μετά το πάθος τι…
Το πάθος θα φύγει μετά από λίγο. Όλοι το γνωρίζουν και όλοι το αποδέχονται. Αυτό που μετράει λοιπόν, είναι τι έρχεται μετά το απολεσθέν πάθος και αν αυτό που σας μένει είναι ακόμα καλύτερο. Αν ένα πρωί ξυπνήσετε και δεν νιώθετε πεταλούδες στο στομάχι, αλλά έχετε ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη σας για τον άνθρωπο που επιλέξατε να βρίσκετε στο πλάι σας, τότε γυρίστε πλευρό και κοιμηθείτε ήσυχες, γιατί τα καλύτερα είναι μπροστά σας.

7. Επικοινωνία
Μπορεί να είστε διαφορετικοί, μπορεί να έχετε διαφορετικά πλάνα για τη ζωή σας ο καθένας, μπορεί να νιώθετε ότι ντρέπεται για εσάς, αλλά τίποτα από ολα αυτά δεν θα μάθετε γιατί συμβαίνει και πως θα λυθεί αν δεν το συζητήσετε μαζί του. Οι άντρες δεν μιλάνε πολύ, αλλά οι γυναίκες μιλάνε, οπότε δεν δικαιολογείστε να αφήνετε σκιές να αιωρούνται πάνω από τη σχέση σας, όταν μπορείτε απλά να το κουβεντιάσετε μαζί του και να αποκτήσετε, τη σχέση που ονειρεύεστε. Και αυτό ακόμα στο χέρι σας είναι…

Πηγή: clicatlife.gr