Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 30 Ιουνίου

  • Σάββατο, 30 Ιούνιος 2018 08:09
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Σήμερα αν προσέχουμε τους τσακωμούς και τις εντάσεις, θα καταφέρουμε να βρούμε σημαντικές και ουσιαστικές λύσεις στα θέματα που μας απασχολούν! Από το Τετράγωνο Ερμή με Ουρανό και το Τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα, επηρεάζεται κυρίως το 1ο δεκαήμερο των Παρορμητικών Ζωδίων αλλά και των Ζωδίων της Φωτιάς και του Αέρα!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο επηρεάζει τα οικονομικά σου κι ίσως κατά την διάρκεια της ημέρας να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα που θα σε βάλουν σε ανησυχία. Αντίστοιχα όμως θα σου δοθεί η ευκαιρία να αυξήσεις το εισόδημά σου, οπότε το πιθανότερο είναι να έρθεις «μια η άλλη». Παράλληλα, η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο σε καλεί να κάνεις μετατροπές στο σπίτι σου αλλά και να κινηθείς για την ρύθμιση ενός περιουσιακού σου ζητήματος.
Ερωτικά
Ο Ουρανός στο ζώδιό σου δεν σε βοηθά να καταλήξεις οριστικά στο τι θες και τι… δεν θες με συνέπεια να πέφτεις συχνά σε αντιφάσεις που προβληματίζουν τον άνθρωπο που ενδιαφέρεται για σένα. Κοινωνικά πάντως, είσαι σε καλή φάση.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητές σου, αφού είναι βέβαιο πως θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις αρκετές έκτακτες καταστάσεις, που θα δοκιμάσουν τις ικανότητές σου. Επιπλέον, ίσως νιώσεις μια συναισθηματική αστάθεια ή αβεβαιότητα. Παράλληλα, η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο εγκαινιάζει μια περίοδο αυξημένων επαφών, μετακινήσεων αλλά και ευκαιριών για να βελτιώσεις τις γνώσεις ή την τεχνική σου κατάρτιση.

Ερωτικά
Η αστάθεια είναι το κύριο χαρακτηριστικό της ημέρας κι από αυτήν την άποψη δεν θα έπρεπε να πάρεις πολύ σοβαρά οτιδήποτε. Επιπλέον, ο Άρης απέναντί σου, προσδίδει στην προσωπική σου ζωή μια αίσθηση περιπέτειας, άλλοτε επιθυμητής κι άλλοτε όχι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο στρέφει το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά και οτιδήποτε αφορά στην κάλυψη των αναγκών σου, ίσως μάλιστα να σημειώσεις μια μικρή «νίκη» σε αυτόν τον τομέα. Επιπλέον, μπορεί να μάθεις κάτι που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις μια πλήρη εικόνα για τα τεκταινόμενα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να ξεκουραστείς και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα σχετικά με την σωματική και ψυχική σου ευεξία.

Ερωτικά
Η επιρροή του Κρόνου στις σχέσεις σου είναι καταλυτική, με συνέπεια να «φορτώνεσαι» διαρκώς με άγχη και υποχρεώσεις άλλων. Και το κακό είναι ότι η συγκαταβατική σου στάση θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η τόλμη και η αποφασιστικότητα σήμερα, εάν δεν είναι συνδυασμένες με τη λογική, ίσως δεν έχουν τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Επαγγελματικά, πολλά άτομα ποντάρουν σε εσάς και εσείς με τη σειρά σας δεν θέλετε να τους απογοητεύσετε. Ο ψυχικός σας κόσμος ίσως δεχτεί ένα μήνυμα από πρόσωπο του παρελθόντος και αναστατωθεί.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο τονίζει τις φιλοδοξίες σου και την ανάγκη σου να επιβεβαιώσεις την υπεροχή σου μέσα από την παραγωγή ενός συγκεκριμένου έργου. Ωστόσο, ενδέχεται να υπάρξουν και κάποιες δυσκολίες, που έχουν να κάνουν κυρίως με την έλλειψη συνεννόησης ή την διαφορά νοοτροπίας ανάμεσα σε σένα και τα άτομα που εμπλέκονται στις κινήσεις σου. Παράλληλα, η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο σε ωθεί να διερευνήσεις το παρασκήνιο.

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση οι προτεραιότητές σου είναι κυρίως επαγγελματικές, οπότε ίσως δεν έχει νόημα να συζητάμε τα προσωπικά σου. Εξ άλλου με τον Κρόνο στον Τοξότη, καλείσαι περισσότερο να λύσεις προβλήματα, παρά να απολαύσεις αβίαστα τον έρωτά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου, που θα έχει σαν κύριο χαρακτηριστικό της την αυξημένη κοινωνικότητά σου, τις νέες γνωριμίες και ίσως την σύμπραξή σου με φίλους/ες ή ομοϊδεάτες με σκοπό την επίτευξη ενός κοινού στόχου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ίσως μάλιστα να σου γίνει μια πρόταση για ένα μακρινό ταξίδι.

Ερωτικά
Το βέβαιο είναι ότι θα γνωρίσεις κόσμο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα μείνεις και ικανοποιημένος/η από τα όσα θα βιώσεις. Επιπλέον ίσως κληθείς να δώσεις λύσεις σε προβλήματα φίλων, βάζοντας τα δικά σου θέματα σε «δεύτερη μοίρα».

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο τονίζει τις επαγγελματικές σου βλέψεις και σε καλεί να δικτυωθείς ή να αξιοποιήσεις τις επαφές σου, ώστε να έχεις όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα στις επιδιώξεις σου. Στο πρόγραμμα είναι και μια σημαντική συμφωνία που θα σου «λύσει τα χέρια». Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να επικεντρωθείς στις πραγματικές σου ανάγκες και να μην ξοδεύεις χρήματα από εδώ κι από εκεί, μόνο και μόνο για να καταναλώσεις!

Ερωτικά
Με τον Ουρανό να «κάνει παιχνίδι» στον τομέα των σχέσεών σου, φαίνεται να προηγούνται οι αλλαγές και οι ανατροπές, κάτι βέβαια που μπορεί να συνδυαστεί με θετικές εξελίξεις αν είσαι διαθέσιμος/η. Στην αντίθετη περίπτωση όμως, μπορεί να σου «σκάσει» κεραμίδα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο δημιουργεί νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, μην βιαστείς όμως να καταλήξεις σε οριστικά συμπεράσματα πριν ολοκληρωθεί ο κύκλος των διαβουλεύσεων, αφού πολλά πράγματα μπορεί να αλλάξουν. Παράλληλα, η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να χειριστείς πιο αποτελεσματικά μια νομική υπόθεση σου αλλά και να διευρύνεις τις γνώσεις σου με ποικίλα διαβάσματα ή σεμινάρια.

Ερωτικά
Τα θέλεις όλα «εδώ και τώρα», χωρίς όμως να υπολογίζεις τις διαθέσεις των άλλων, κάτι που εύκολα μπορεί να προκαλέσει προστριβές ή παρεξηγήσεις. Καλό είναι λοιπόν να απευθυνθείς σε ένα πρόσωπο που ξέρεις ότι θα ανταποκριθεί θετικά στις προσδοκίες σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο σου ανοίγει την όρεξη για να αποκτήσεις περισσότερα κι αν περιορίσεις την συνήθη τάση σου να καταπιάνεσαι με πολλά ταυτόχρονα, είναι βέβαιο πως θα πετύχεις τον στόχο σου. Στο πρόγραμμα είναι κι ένα ασφαλιστικό συμβόλαιο ή μια φορολογική ρύθμιση. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να διεκπεραιώσεις έναν ικανό αριθμό καθημερινών υποθέσεων, κάτι που δεν θα σου δημιουργήσει πρόβλημα αν κινηθείς οργανωμένα.

Ερωτικά
Με τον Κρόνο να φιλοξενείται στο ζώδιό σου, δυσκολεύεσαι να κινηθείς με την άνεση που σε χαρακτηρίζει συνήθως. Επιπλέον, προηγούνται εκείνα που πρέπει να γίνουν, με συνέπεια η προσωπική σου ευχαρίστηση να μπαίνει σε «καραντίνα».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο ορίζει την έναρξη μιας περιόδου κοινωνικών «ανοιγμάτων» αλλά και συμφωνιών, που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις ευκολότερα τις όποιες δυσκολίες. Επιπλέον, ίσως διορθώσεις κάποια λάθη ή αβλεψίες προσώπων που δουλεύουν για σένα αλλά έχουν ελλείψεις στην κατάρτισή τους. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να επικεντρωθείς στα προβλήματα ή τις απαιτήσεις ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, φαίνεται ότι οι προϋποθέσεις για να αλλάξεις αυτό το «καθεστώς», ολοένα και αυξάνονται! Αλλά κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση θα μπορέσεις να την ανανεώσεις με ευχάριστο τρόπο, μέσα από παρέες και κοινωνικά δρώμενα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η έντονη προσωπικότητά σας δεν μπορεί να δεχθεί πλέον τόσο υποδείξεις όσο και συμβιβασμούς με κάποια άτομα. Σε κάθε περίπτωση, χρειάζεται και εσείς να κάνετε λίγο πίσω και να λειτουργήσετε με γνώμονα το σύνολο και όχι το εγώ. Αισθηματικά, αγγίζετε τα όρια του παροξυσμού, αφού η εξάρτηση σας από κάποιο πρόσωπο είναι πλέον δεδομένη.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο αναμένεται να αυξήσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, καλό είναι όμως να αξιολογήσεις τι αξίζει και τι όχι, ώστε να μην χάσεις τον χρόνο σου σε ανούσιες υποθέσεις. Τα ανάλογα ισχύουν και για τα διαβάσματά σου, που πρέπει να υπερτερήσουν των… κουτσομπολιών! Παράλληλα, η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να έρθεις σε επαφή με ένα πιο νεανικό κοινό, ικανό να «φρεσκάρει» τις αντιλήψεις σου και να σου δώσει ιδέες.

Ερωτικά
Εξακολουθείς να είσαι σε «φόρμα» και πραγματικά είναι δύσκολο να μην έχεις αυτό που ζητάς. Από εκεί και ύστερα βέβαια καλείσαι να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημά σου, ανάλογα με τις τάσεις και την ιδιοσυγκρασία σου.

Πηγή: astrology.gr