Κάνεις κι εσύ διαλόγους στο κεφάλι σου; Τότε θα ταυτιστείς!

  • Πέμπτη, 28 Ιούνιος 2018 19:21
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι (οι οποίοι είναι και πολλοί) που οι σκέψεις τους τους “βασανίζουν”. Σκέφτονται, ονειρεύονται, αναλύουν τα πάντα,μιλούν στον εαυτό τους. Αν κάνεις κι εσύ διαλόγους στο κεφάλι σου θα ταυτιστείς!

Δεν είναι κακό να παραδεχτείς ότι κάνεις κι εσύ διαλόγους στο κεφάλι σου, οι περισσότεροι το κάνουμε. Είσαι από αυτούς που ονειρεύονται, που παθιάζονται με τη ζωή, που κάνουν τα πιο τρελά σενάρια, είσαι ένας daydreamer και αυτό δεν είναι καθόλου κακό.

Αν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία…welcome to the club!
 

Ερωτεύεσαι πιο εύκολα
Τα μέτρια σε κουράζουν, ενθουσιάζεσαι και ερωτεύεσαι πιο εύκολα με ανθρώπους, μέρη αλλά και μικρά, καθημερινά πράγματα. Δεν μπορείς να ηρεμήσεις τα συναισθήματά σου και δεν θέλεις. Η αγάπη είναι το Α και το Ω στη ζωή σου, αγαπάς τις στιγμές και τις ζεις σαν να παίζεις σε ταινία!

Και ναι κάνεις κι εσύ διαλόγους στο κεφάλι σου
Πάντα έχεις κάτι να πεις! Και αυτό γιατί τις περισσότερες φορές έχεις ήδη “παίξει” τη συζήτηση στο μυαλό σου πριν γίνει. Έχεις εξετάσει όλα τα διαφορετικά σενάρια και όλες τις πιθανές απαντήσεις που θα δώσεις. Είσαι πάντα προετοιμασμένος ακόμα κι αν μερικές φορές δεν πάνε όλα βάσει σχεδίου. Αλλά μην αγχώνεσαι..ίσως την επόμενη φορά!

Είσαι πάντα λίγο απογοητευμένος
Αυτό δεν σημαίνει ότι εγκαταλείπεις τα σχέδια σου, αλλά όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως εσύ τα έχεις σκεφτεί, τότε απογοητεύεσαι. Πάντα σκέφτεσαι το καλύτερο σενάριο αλλά τι γίνεται όταν αυτό αργεί να έρθει; Απογοήτευση. Ωστόσο, έχεις μάθει να μην το βάζεις κάτω και γνωρίζεις πολύ καλά πως όλα είναι πιθανά.

Είσαι απρόβλεπτος!
Αν βάλεις κάτι στο μυαλό σου θα το κάνεις ο κόσμος να χαλάσει. Και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να κυνηγάς τη μια περιπέτεια μετά την άλλη, να κλείνεσαι στον εαυτό σου ή να ακυρώνεις σχέδια την τελευταία στιγμή. Δεν μπορείς να ησυχάσεις επειδή το μυαλό σου δεν είναι ήσυχο και πρέπει κάποιος να σε επαναφέρει στον πλανήτη Γη.

Δεν ακολουθείς το πλήθος
Είσαι λίγο weirdo και αυτό είναι που σε κάνει ξεχωριστό. Δεν ακολουθείς το πλήθος γιατί δεν θέλεις να αλλάξεις τον δικό σου δρόμο για να μπεις στο μονοπάτι κάποιου άλλου. Έχεις τα δικά σου όνειρα και στο μυαλό σου φαντάζουν τέλεια. Το μόνο που δεν θέλεις είναι μια ζωή βαρετή.

 

Πηγή: ipop