Δύο χρυσά κι ένα ασημένιο για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης - Βραβεία για τα βίντεο και τον αθλητικό τουρισμό

  • Πέμπτη, 28 Ιούνιος 2018 08:53
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Δύο χρυσά βραβεία κι  ένα αργυρό κατέκτησε ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης και ο Αθλητικός Σύλλογος Υγείας Αρκαλοχωρίου από την τελετή απονομών των sports Marketing awards που έγινε το βράδυ της Τετάρτης 27 Ιουνίου σε μια εντυπωσιακή τελετή στο GAZARTE στον Κεραμεικό.

Η κριτική επιτροπή με πρόεδρο τον Θοδωρή Παπαλουκά αποτελείτο από διάσημους  αθλητές όπως ο Μιχάλης Ζαμπίδης, εκπρόσωπους Ομοσπονδιών,  εκπρόσωπο του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, υψηλόβαθμα στελέχη από κορυφαία brands και αθλητικούς συλλόγους, Sports Marketing specialists & καταξιωμένους δημοσιογράφους όπως ο Βασίλης Σκουντής, ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος και ο Μιχάλης Τσώχος.

Ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης δήλωσε συμμετοχή σε τρεις κατηγορίες και κέρδισε τα παρακάτω βραβεία:

Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Video για τα γνωστά διαφημιστικά σποτ (super γιαγιά , Ελληνίδα μάνα) με συνολικά 6 εκατομμύρια προβολές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με κριτήριο τη  δημιουργικότητας, την  ευρηματικότητας, την πρωτοτυπίας και την αρτιότητας τους.
Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Αθλητικός Τουρισμός.  Ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης βραβεύτηκε ως αθλητική εκδήλωση κορυφαία στο είδος της που προσέλκυσε χιλιάδες συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό σε μια κωμόπολη , το Αρκαλοχώρι , που κάθε άλλο από τουριστικός προορισμός είναι. Ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης ξεχώρισε σε επίπεδο σχεδιασμού, δημιουργικότητας, καινοτομίας, απόδοσης και αποτελεσματικότητας.
Ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Running & Live Well . Ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης  διακρίθηκε γιατί κέντρισε το εμπορικό ενδιαφέρον, προσέλκυσε χιλιάδες συμμετέχοντες, ενίσχυσε την τοπική κοινωνία, προώθησε το αθλητικό ιδεώδες , συνέβαλε στην ενίσχυση ενός υγιεινού τρόπου ζωής,  και έλαβε εξαιρετικές κριτικές.

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν τα μεγαλύτερα ονόματα  στον τομέα του αθλητισμού και του marketing.

Ο Γιώργος Αλεβυζάκης, πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Υγείας Αρκαλοχωρίου, μαζί με μέλη του Δ.Σ. και της οργανωτικής επιτροπής που ταξίδεψαν στην Αθήνα για την απονομή των βραβείων, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για τη μεγάλη τιμή, τονίζοντας πως τα βραβεία αυτά αφιερώνονται σε όλους εκείνους που πίστεψαν το όραμά και στηρίζουν αυτήν την μεγάλη πλέον διοργάνωση. 

Συγκεκριμένα, τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής, τους εκατοντάδες εθελοντές, την Περιφέρεια Κρήτης, το Δήμο Μινώα Πεδιάδας, τους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής, τους χορηγούς αλλά και τους κατοίκους της περιοχής , δίνοντας ραντεβού για μια ακόμη επιτυχημένη διοργάνωση στις 7 Οκτωβρίου 2018 στον επόμενο Ημιμαραθώνιο Κρήτης.

Αξίζει να σημειωθεί πως η παρέα του Αθλητικού Συλλόγου Υγείας Αρκαλοχωρίου και η οργανωτική επιτροπή του Ημιμαραθωνίου Κρήτης, δεν είναι ούτε επαγγελματίες στην διοργάνωση αγώνων, ούτε επαγγελματίες του Marketing αλλά απλοί καθημερινοί άνθρωποι που δουλεύουν εθελοντικά όλο το χρόνο για να φέρουν εις πέρας αυτή τη μεγάλη αθλητική διοργάνωση, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη αξία στα βραβεία που κατέκτησε..