10 σημάδια πως πρέπει να τον παντρευτείς!

Οι γάμοι της σεζόν ξεκίνησαν κι εσύ με τον αγαπημένο σου κάνετε hop on και hop off από νησί σε νησί και τελετή σε τελετή. Κι εκεί, κάτω από το φως των αστεριών, τη στιγμή που το ζευγάρι που παντρεύεται χορεύει το ρομαντικό πρώτο του μπλουζ, σκέφτεσαι, «εμείς τι κάνουμε, πού πάμε, είναι αυτός ο ιδανικός για μένα»;

Εδώ σου συγκέντρωσα 10 σημάδια που αν έχεις τα περισσότερα από αυτά, σου λέω να το πεις το ναι!

1. Σε καμαρώνει! Και δεν ζηλεύει τα κατορθώματά σου. Θα ενθουσιαστεί με την προαγωγή σου, θα ξετρελαθεί με τα εισιτήρια που κέρδισες για την πιο κουλή συναυλία και θα το πει σε όλο τον κόσμο, πόσο τέλεια και φοβερή είσαι.

2.Ταξιδεύετε και πάτε διακοπές χωρίς να μαλώνετε: Το έχεις δει κι εσύ, την άβολη στιγμή που το ζευγάρι του διπλανού καναπέ στις διακοπές μαλώνει με έξαλλο ρυθμό. Θεός να μας φυλάξει, εμάς, εσάς, που θυμάστε πως είστε σε Mood διακοπών (hello), χαλαρώνετε και περνάτε ζάχαρη, χωρίς φωνές και πανικό.

3. Θυσία θα γίνει: Και θα γίνεις κι εσύ αν χρειαστεί. Σκέψου αν θα άλλαζες ζωή, χώρα, δουλειά για εκείνον κι αν θα έκανε κι εκείνος το ίδιο για σένα. Σκέψου κι άλλες, πιο μικρές θυσίες μέσα στην καθημερινότητα, από το να πλύνει τα πιάτα μέχρι να δει την πιο σαχλή κομεντί, κάνει τέτοιες μικρές θυσίες για σένα.

4. Έχετε τις ίδιες αξίες και επιθυμίες. Ξέρετε ότι θέλετε να αποκτήσετε παιδιά κάποια στιγμή, έχετε την ίδια εκτίμηση στην οικογένειά σας, έχετε συμφωνήσει πως θα θέλατε να είστε σε κάποια χρόνια από τώρα και η εικόνα περιλαμβάνει και τους δύο μαζί. Αν είστε στην ίδια σελίδα, Just say yes!

5. Δεν θέλει να σε αλλάξει: Και εσύ δεν προσπαθείς να τον κάνεις να γίνει κάποιος άλλος. Γιατί έτσι, σε θέλει, κι ας μην ξέρεις να ψήνεις ούτε αβγό, ούτε καν μια πατάτα τηγανιτή αλλά ποιος νοιάζεται!

Διάβασε ακόμα: Ώρα για αλήθειες: 4 πράγματα που εμείς θεωρούμε σέξι, αλλά οι άντρες όχι

6. Όταν σκέφτεσαι να τον παντρευτείς, ο γάμος δεν είναι το καλύτερο κομμάτι αλλά το να ζήσεις την υπόλοιπη ζωή μαζί του.

7. Σου αρέσει ο προσωπικός σου χώρος και μια χαρά περνάς και μόνη σου αλλά δεν θα μπορούσες να φανταστείς να μένεις χωρίς εκείνον πια.

8. Όταν οι φίλοι σου παραπονιούνται για το ταίρι τους, εσύ, δεν μιλάς και σκέφτεσαι πόσο τυχερή είσαι.

9. Ακόμα και μετά από πολλά χρόνια που είστε μαζί, πάντα καταφέρνει να σε εντυπωσιάσει και να σου κάνει τα πιο πετυχημένα κομπλιμέντα. Είναι άλλωστε, ο άνθρωπος με τον οποίο έχεις πάντα να θυμηθείς και να διηγηθείς μια ιστορία.

10. Η χημεία σας είναι εκπληκτική, ειδικά στο κρεβάτι, ακόμα και μετά από χρόνια, δεν έχει αλλάξει τίποτα!

queen.gr