Η πολυτάραχη ζωή της «Μιράντα», που θέλει να γίνει δήμαρχος της Νέας Υόρκης

  • Τρίτη, 26 Ιούνιος 2018 13:20
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κους-Κους


 Η Cynthia Nixon, έχει κάνει δύο γάμους, με άνδρα και γυναίκα και δεν έχει καμία σχέση με την βαρετή δικηγόρο του Sex and the City

Στη σειρά «Sex and the City» ήταν η βαρετή δικηγόρος «Μιράντα», στην πραγματικότητα όμως η Cynthia Nixon έχει μία ενδιαφέρουσα ζωή, με έντονη ακτιβιστική δράση, προσωπικές αποφάσεις που βρέθηκαν στο επίκεντρο του Τύπου και μία γενναία «μάχη» με τον καρκίνο, που βγήκε νικήτρια.

Έχει επίσης δύο γάμους (ο δεύτερος με τη σύντροφό της Christine Marinoni), διεκδικεί τη δημαρχεία της Νέας Υόρκης και μάλιστα με αξιώσεις, ενώ πρόσφατα αποκάλυψε ότι η κόρη της Samantha προχώρησε σε αλλαγή φύλου! Είτε συμφωνεί κάποιος μαζί της είτε όχι, σίγουρα, παραδέχονται ότι η ζωή της στην πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με εκείνη της βαρετής «Μιράντα» στο Sex and the City, που κινούνταν μέσα σε… κουτάκια. Η Cynthia Nixon στην κανονική της ζωή είναι τολμηρή, έχει πίστη στον εαυτό της και υποστηρίζει τις αποφάσεις της, όποιες κι αν είναι αυτές.

Στα χρόνια που ήταν στο Κολέγιο γνώρισε κι ερωτεύτηκε τον Danny Mozes. Παντρεύτηκαν, απέκτησαν δύο παιδιά (τη Samantha και τον Charles) και χώρισαν μετά από 15 χρόνια. Οι σχέσεις τους μέχρι και σήμερα, είναι άψογες, ενώ έχουν από κοινού την επιμέλεια των παιδιών. Ακόμη και όταν εκείνη ερωτεύτηκε μία άλλη γυναίκα, οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού δεν επηρεάστηκαν.

Ήταν το 2004, όταν γνώρισε την Christine Marinoni, με την οποία αρραβωνιάστηκε το 2009, ενώ παντρεύτηκαν το 2011. Μάλιστα, η σύντροφός της έφερε στο κόσμο το γιο τους. Το 2006 ήταν μία χρονιά σταθμός για τη Cynthia Nixon, η οποία διαγνώσθηκε με καρκίνο του μαστού. Για δύο χρόνια, έδωσε μία γενναία «μάχη» την οποία και κέρδισε. Το 2006 παραδέχτηκε ανοιχτά και τη σχέση της με την Christine Marinoni, τονίζοντας ότι είναι bisexual. Οι δηλώσεις της αρχικά, προκάλεσαν αντιδράσεις, που στη συνέχεια ξεπεράστηκαν.

Η ηθοποιός συνέχισε την ακτιβιστική της δράση, ενώ πριν λίγους μήνες δήλωσε ότι θα διεκδικήσει τη δημαρχεία της Νέας Υόρκης. Η τηλεοπτική «Μιράντα» επανήλθε στην επικαιρότητα, όπου αποκάλυψε ότι η 22χρονη κόρη της προχώρησε σε αλλαγή φύλου. Μάλιστα, ανέβασε μία φωτογραφία τους από την αποφοίτηση, ανήμερα της Ημέρας για τα δικαιώματα των τρανς ατόμων και γιορτάζεται στην Αμερική στις 22 Ιουνίου, όπου σύστησε στον κόσμο το γιο της, Seth.

«Είμαι τόσο περήφανη για το γιο μου Samuel Joseph Mozes (τον φωνάζουμε Seph), που αποφοίτησε από το κολλέγιο αυτόν τον μήνα. Τον χαιρετώ όπως και όλους όσοοι σηματοδοτούν τη σημερινή ημέρα Trans Day of Action», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

news.gt