Ξεχωριστός γάμος για ζευγάρι στο Ηράκλειο - Έφθασαν στο δημαρχείο με μια κόκκινη Cadillac (φωτογραφίες)

  • Κυριακή, 24 Ιούνιος 2018 11:53
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Mε ένα τρόπο ξεχωριστό σε ατμόσδαιρα Rock n Roll που περιλάμβανε και μια  κόκκινη Cadillac παντρεύτηκαν στο Ηράκλειο η Λίλιαν και ο Σωτήρης.

Το Σάββατο 23 Ιούνη στις 6.30 το απόγευμα έκανε την εμφάνιση της, η κόκκινη Cadillac στην καρδιά της πόλης του Ηρακλείου και συγκεκριμένα έξω από το Δημαρχείο !!
Την ώρα εκείνη τέλιωνε και η μαραθώνια σύσκεψη των δημάρχων και αρχών της Κρήτης στη Λότζια και είχαν την ευκαιρία να δούν την Cadillac καθώς εξερχόταν από το δημοτικό μέγαρο μαζί με τον υπουργό μεταφορών και υποδομών.


Η Λίλιαν και ο Σωτήρης παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και πήραν τις ευχές όχι μόνο των καλεσμένων τους αλλά και εκατοντάδων τουριστών και κατοίκων της πόλης που εκείνη τη στιγμή περνούσαν από την πλατεία των Λιονταριών και την Λότζια.


Οπως βλέπετε και στις φωτογραφίες το υπέροχο αμερικάνικο αυτοκίνητο είναι του 1961 και ανήκει στον γνωστό συλλέκτη κλασικών αυτοκινήτων κ. Ρασιδάκη Μιχάλη ο οποίος το πρόσφερε για την γαμήλια αυτή μεταφορά.
Γυρίσαμε το χρόνο πίσω στην εποχή τουRock n Roll  όταν μεσουρανούσε στην Αμερική ο Elvis Presley και οδηγούσε παρόμοιο αυτοκίνητο !!
Το ζευγάρι ευχαριστεί όλους τους φίλους για το θαυμασμό και τις ευχές που πρόσφεραν απλόχερα !!


Να δώσουμε και κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου για όποιον ενδιαφέρεται ... Πρόκειται για το μεγαλύτερο σε μέγεθος αμερικάνικο αυτοκίνητο. Το μοντέλο του ονομάζεται Eldorado Convertible 1961, έχει μήκος σχεδόν 6 μέτρα, κινητήτα V8 - 7.000 κυβικών εκατοστών, ισχύς 340 ίππους και αποτέλεσε το σύμβολο της εποχής του. Ελάχιστα πλέον υπάρχουν στον κόσμο ... Θα έχετε την ευκαιρία να το δείτε από κοντά στην επόμενη του εμφάνιση στο πάρκο απέναντι από το ξενοδοχείο Ατλαντίς την Παρασκευή 29 Ιούνη όπου θα γίνει μια μικρή έκθεση από 10 κλασικά αυτοκίνητα για τα 50 χρόνια από την κατασκευή του ξενοδοχείου.