Τι λένε τα ζώδια σήμερα Κυριακή 24 Ιουνίου

  • Κυριακή, 24 Ιούνιος 2018 08:10
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Η σημερινή Κυριακή ξεκινά μάλλον με βαριά ψυχολογία για τους Παρορμητικούς του 1ουδεκαημέρου… Η αιτία; Το χθεσινοβραδινό Τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα που… «ανοίγει πληγές»!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Βλέπεις τα πράγματα και τις καταστάσεις με τον δικό σου τρόπο και κινείσαι αναλόγως. Σήμερα όμως που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, θα πρέπει να δεις τα πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό, αν θες να καταφέρεις να ξεπεράσεις κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Αυτή την περίοδο οι πλανήτες ευεργετούν το ζώδιό σου με τη θετική τους ενέργεια, ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μίλα με το ταίρι σου για το πώς βλέπεις τη σχέση και την πορεία της. Έτσι πολλά πράγματα θα βελτιωθούν στα αισθηματικά σου. Αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, μην προβληματίζεσαι, γιατί πολύ γρήγορα θα κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και προπάντων φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, μην παρασύρεσαι συνεχώς σε έξοδα. Φρόντισε να κάνεις έναν σωστό προγραμματισμό, γιατί μπορεί να έχεις πρόβλημα στο μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Σήμερα υπάρχει κίνδυνος να έρθεις σε αντιπαραθέσεις με άτομα που δεν πρέπει. Έχεις εκνευρισμό για κάποια πράγματα που θέλεις να τελειώσεις. Φρόντισε να κάνεις αισιόδοξες σκέψεις και μην ξεχνάς ότι ξεκινάει μια περίοδος που θα μπορέσεις να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Κατάστρωσε μεθοδικά το πρόγραμμά σου και να ξέρεις ότι το μέλλον διαγράφεται πολλά υποσχόμενο για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, το ταίρι σου μπορεί να σου δώσει πάρα πολλά, αρκεί να μπορέσεις να το δεις. Πάψε να έχεις μονίμως κριτική ματιά. Αν δεν έχεις ταίρι, ξαφνικά θα προκύψει μια καινούργια γνωριμία που θα σε ικανοποιήσει αρκετά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορεί να έχεις καθυστερήσεις σε επαγγελματικά θέματα που σε απασχολούν, αλλά μην αναβάλεις προτεραιότητες που πιέζουν αυτή τη στιγμή. Στα οικονομικά σου, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, θα πρέπει πρώτα να τη σκεφτείς πάρα πολύ καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Σήμερα οι πλανήτες ωθούν το ζώδιό σου στην αναζήτηση νέων δρόμων και ευκαιριών, μέσα από τις οποίες θα διευρύνεις τους ορίζοντές σου και θα θέσεις νέους στόχους. Μην δείχνεις αδιαλλαξία απέναντι στους συνομιλητές σου. Φρόντισε να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά, ούτως ώστε να πετύχεις ευκολότερα τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή την περίοδο το ταίρι σου αγωνίζεται για να τακτοποιήσει κάποιες δικές του ανάγκες. Φρόντισε να του σταθείς και να το κάνεις να νιώσει καλύτερα ψυχικά. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, αισθηματικά βρίσκεσαι σε περίοδο που θα γίνουν κάποια γεγονότα που θα σου φέρουν τη νέα γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να δεις με σοβαρότητα κάποιες αλλαγές που ίσως θέλεις να κάνεις, γιατί η περίοδος αυτή μπορεί να σου φέρει προβλήματα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν. Θα μπορέσεις να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα μπορεί να νιώθεις μια υποτονικότητα, με αποτέλεσμα να αφήσεις τις υποχρεώσεις σου να συσσωρεύονται. Με τη Νέα Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σου, φρόντισε να κινηθείς δυναμικά και να τελειώσεις με εκκρεμότητες του παρελθόντος, γιατί μπαίνεις σε μια περίοδο που οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη και σε περιμένουν καινούργιες υποχρεώσεις που θα σε οδηγήσουν στην κορυφή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έχεις έντονο το αίσθημα της απομόνωσης. Καλό θα είναι να μιλήσεις στο ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Αν δεν έχεις ταίρι, οι συνθήκες στον αισθηματικό τομέα αυτή την περίοδο είναι οι κατάλληλες για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, ενώ ο δυναμισμός αλλά και η ένταση που θα έχεις θα είναι στα ύψη. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά, καθώς δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να αποφύγεις να κάνεις περιττά έξοδα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Σήμερα, αγαπητέ Λέων, θα έχεις μεγάλη αισιοδοξία και θα δεις πολλές καταστάσεις από τη θετική τους πλευρά. Κάποιες ειδήσεις που θα μάθεις για θέματα που σε απασχολούν θα σε χαροποιήσουν πάρα πολύ. Ο δυναμισμός και η εφευρετικότητά σου θα είναι στα ύψη. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να διορθώσεις καταστάσεις που σε είχαν στενοχωρήσει στο παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, απόφυγε σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου για προβλήματα της σχέσης σας, γιατί θα καταλήξετε σε εντάσεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μην αφήσεις ανεκμετάλλευτες κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις, αρκεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Οικονομικά, θα πρέπει να κινηθείς με πολλή σύνεση, γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Θα πρέπει, αγαπητέ Παρθένε, να μάθεις να χαίρεσαι την κάθε στιγμή της ζωής σου και να αφήνεις πίσω σου οτιδήποτε σταματά την πορεία σου ή σου χαλάει τη διάθεση. Διάφορες συγκυρίες και ευχάριστες εξελίξεις θα σε βοηθήσουν να πάρεις ξανά τα πάνω σου ψυχολογικά και σωματικά. Θα δεις ότι θα ξεπεράσεις πολύ εύκολα τις δοκιμασίες που σε ταλαιπώρησαν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε σήμερα να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου για να περάσετε και οι δύο καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα υπάρχει ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θα αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς που δεν περίμενες. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν και νιώθεις άβολα με τις τόσες υποχρεώσεις που έχεις. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Σήμερα που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, μπορείς, αγαπητέ Ζυγέ, να ασχοληθείς με δημιουργικά πράγματα ώστε να νιώσεις καλύτερα. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα θέλεις να επικοινωνήσεις με δικά σου άτομα προκειμένου να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Μπαίνεις σε μια πολύ ευνοϊκή περίοδο για τα σχέδιά σου. Οργανώσου και προετοιμάσου ανάλογα για τις ευχάριστες εξελίξεις που θα έρθουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του μιλήσεις για όλα αυτά που σε απασχολούν. Αν δεν έχεις ακόμη κάποιο ταίρι στη ζωή σου, ο Άρης σού δίνει τις θετικές του επιρροές στα αισθηματικά σου, για να κάνεις μια νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να λύσεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να κάνεις καλύτερο προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να βάλεις από σήμερα στόχο να αλλάξεις πολλά πράγματα που δεν σου αρέσουν. Είναι γεγονός ότι έχει αυξηθεί αισθητά η φυσική σου περιέργεια και ταυτόχρονα η ικανότητά σου να κατανοείς τις καταστάσεις που σε περιβάλλουν. Καλό είναι αυτό, γιατί θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί το τελευταίο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, δείξε τις ρομαντικές και τις ερωτικές πλευρές του εαυτού σου. Θα νιώσεις καλύτερα και θα περάσει όμορφα και το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, πολύ σύντομα σε περιμένουν πολλές ευκαιρίες που θα φέρουν και την καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα μπορέσεις να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που ίσως εμποδίζουν τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Στα οικονομικά σου φρόντισε να βάλεις ένα σωστό πρόγραμμα, για να μπορέσεις να ξεπεράσεις τα προβλήματα που έχεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Οι καταστάσεις σήμερα θα είναι πολύ καλές και θα απολαμβάνεις τις θετικές εξελίξεις που θα έρχονται. Οι πλανήτες είναι αρκετά φιλικοί με το ζώδιό σου και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα για το μέλλον. Μπορείς να κάνεις πολλά σχέδια, αφού από τώρα και στο εξής πολλές καταστάσεις που μπορεί να καθυστερούσαν θα βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, εξωτερίκευσε στο ταίρι σου τα συναισθήματά σου, για να μπορέσεις να ισορροπήσεις το κενό που είχες στη σχέση σου στο παρελθόν. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η μοναξιά σου τώρα θα λάβει τέλος γιατί θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες καθώς και νέα ξεκινήματα. Οικονομικά, θα αρχίσεις να πηγαίνεις καλύτερα και θα πάρεις μια ανάσα αισιοδοξίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Σήμερα που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, θα είναι μια αρκετά καλή μέρα για το ζώδιό σου και η διάθεσή σου θα βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα. Φρόντισε να δείξεις γενναιοδωρία απέναντι σε δικά σου άτομα που μπορεί να έχουν την ανάγκη σου. Κάποια σχέδια που έχεις, φρόντισε να τα προγραμματίσεις καλύτερα και είναι βέβαιο ότι θα μπορέσεις να τα προωθήσεις όλα με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις έντονο εκνευρισμό για κάποια πράγματα που γίνονται στη σχέση σου. Όμως με χαμηλούς τόνους, μπορείς να βρεις την καλύτερη λύση. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα να ξέρεις ότι έρχονται τα καλύτερα για σένα στον αισθηματικό τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν εδώ και πολύ καιρό. Στα οικονομικά σου, οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές και τα έξοδα επίσης. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε σπατάλες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ο μοναχικός χαρακτήρας του ζωδίου σου, σε οδηγεί να πορεύεσαι στον κόσμο χωρίς την υλική ή την ηθική βοήθεια των άλλων. Σ’ έναν κόσμο γεμάτο εμπόδια, εσύ έχεις ως όπλα το χιούμορ και τη λογική σου, τα οποία σου δίνουν μια εσωτερική δύναμη που σε βοηθάει στα δύσκολα. Παρ’ όλα αυτά καλό θα ήταν να επιτρέψεις τουλάχιστον στους οικείους σου να εισχωρήσουν στη ζωή σου και να σου δώσουν τη στήριξη και την ώθηση που όλοι χρειαζόμαστε προκειμένου να πορευτούμε και να επιτύχουμε σε όλους τους τομείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δες τον σύντροφό σου με περισσότερο ρομαντισμό και πες του πράγματα που θα τον κάνουν να νιώσει καλύτερα. Αν δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, αυτή η περίοδος είναι πολύ ευνοϊκή αισθηματικά, για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά κι εσύ θα έχεις μεγάλο δυναμισμό προκειμένου να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου για την επιτυχία. Για τα οικονομικά σου, να ξέρεις ότι ξεκινάει μια περίοδος που θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Η μέρα σου ξεκινάει σήμερα με πολύ δυναμισμό και αποφασιστικότητα, αγαπητέ Ιχθύ. Μπορείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν σε θέματα που καθυστερούν από το παρελθόν. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Έχεις πολλές δυνατότητες για να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα σου παρουσιαστεί. Φρόντισε να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να δώσεις πάρα πολλά στο ταίρι σου, αρκεί να το κάνεις να το καταλάβει. Μην έχεις ερωτηματικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, μπορείς να κάνεις συνεργασίες και γενικότερα να ξεπεράσεις οποιοδήποτε εμπόδιο υπήρχε στον δρόμο σου μέχρι τώρα. Στα οικονομικά σου, σήμερα θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και αγορές που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Πηγή: οroskopos.gr