80χρονη γιαγιά σηκώνει βάρη 115 κιλών (βίντεο)

  • Σάββατο, 23 Ιούνιος 2018 12:40
  • Συντακτική Ομάδα
  • Παράξενα


80χρονη γιαγιά γνωστή ως "Ηρακλής", σηκώνει...
με ευκολία 115 κιλά! Την επιμονή και την θετική της σκέψη την ζηλεύουν ηλικιωμένοι και νέοι!
Έχει κατακτήσει 6 βραβεία σε διαγωνισμούς σε ολόκληρη την Αμερική, έχει κατακτήσει δύο φορές την πρώτη θέση και έχει λάβει 25 μετάλλια από διαγωνισμούς στο Ιλινόι από όπου κατάγεται. Είναι η 80χρονη γιαγιά που στα βάρη βάζει κάτω και εικοσάρες!

Γνωστή ως «Ηρακλής» αναφέρει ότι δεν ήταν ποτέ λάτρης των γυμναστηρίων ενώ άρχισε την γυμναστική μόλις πριν τέσσερα χρόνια. «Άρχισα να γυμνάζομαι στα 76 μου χρόνια και από την αρχή παρατήρησα τόσο εγώ όσο και οι γυμναστές μου ότι μπορούσα να σηκώσω βάρη με άνεση. Σήμερα σηκώνω με ευκολία 115 κιλά», δηλώνει η ίδια στην κάμερα.

«Στην αρχή θυμάμαι δεν μπορούσα να ανεβώ τις σκάλες εκτός και αν στήριζα τα δύο μου χέρια στο χεράκι. Σήμερα μπορώ να τις ανεβώ δίχως να χρειάζομαι βοήθεια!», εξομολογείται για την πρόοδο που κάνει και πώς έχει αλλάξει ο οργανισμός και η φυσική της κατάσταση.

Όσο για το ποια είναι η καθημερινότητά της, η ίδια περιγράφει: «Ξυπνάω κάθε μέρα στις 4 το πρωί. Τρεις φορές την εβδομάδα εγώ και ο γιος μου θα πάμε στο υπόγειο για να εξασκηθούμε στα βάρη».

Η 80χρονη τονίζει ότι δεν πρόκειται να σταματήσει ό,τι κάνει και θα συνεχίσει να εξασκείτε για όσο διάστημα μπορεί. Η θετική της διάθεση, το πείσμα και η επιμονή της αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για ηλικιωμένους και νέους…