Τα Μάταλα παίρνουν ... φωτιά - Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου απόψε στην σκηνή του φεστιβάλ

  • Σάββατο, 23 Ιούνιος 2018 08:04
  • Συντακτική Ομάδα
  • Μουσική

 Το stage του Matala Beach Festival 2018 “παίρνει φωτιά” υπό τους ήχους της ροκ. Βασίλης Παπακωνσταντίνου, “Νο Quarter”, “15 50” και “Thundrestruck” ανεβαίνουν στη σκηνή του φημισμένου φεστιβάλ και ξεσηκώνουν το κοινό με παλιές και σύγχρονες επιτυχίες.

Την αρχή θα κάνουν στις 7 το απόγευμα οι “No Quarter”, η τετραμελής μπάντα από την Αθήνα που παίζει και αναπαριστά ζωντανά τα κομμάτια και τις συγκινήσεις που θα μπορούσε κανείς να βιώσει σε ένα live των θρυλικών “Led Zeppelin”.

Αποτελούμενοι από τους Δημήτρη Σκούρτη- “Πάπια” (φωνή), Φίλιππο Μούρτζη (κιθάρα), Βαγγέλη Γκρίτζαλη (μπάσο, πλήκτρα) και Στέφανο Σακελλαρίου (τύμπανα), διανύουν τον τέταρτο χρόνο ενεργούς πορείας και συμμετοχής σε πολλές και μεγάλες live σκηνές ανά την Ελλάδα, μένοντας πιστοί στο ύφος, το στυλ και τη δυναμική της σημαντικότερης - κατά πολλούς - μπάντας όλων των εποχών.

Μία ώρα αργότερα, στις 8 το βράδυ, στη σκηνή των Ματάλων θα ανέβουν οι “Thunderstruck”, μια tribune μπάντα των “AC/DC”, οι οποίοι θα ξεσηκώσουν το κοινό με γνωστές επιτυχίες του θρυλικού συγκροτήματος.

Τη σκυτάλη παίρνουν στις 9:30 το βράδυ οι “15 50”, το αθηναϊκό ροκ συγκρότημα που κλείνει φέτος τα 20 χρόνια ζωής.

Γνωστοί για την εκρηκτική σκηνική τους παρουσία και το δυναμικό σετ λιστ τους, που περιλαμβάνει επιτυχίες από τα πέντε στούντιο άλμπουμ τους αλλά και διασκευές από την ελληνόφωνη και αγγλόφωνη ροκ σκηνή, είναι η μπάντα που ξέρει πώς να “βάζει φωτιά” στις νύχτες μας...

Η δεύτερη μέρα του φεστιβάλ κλείνει με τον μεγάλο Βασίλη Παπακωνσταντίνου. «Μιλάω μόνο όταν έχω κάτι να πω», λέει εκείνος, «Βασίλη, ζούμε για να σ’ ακούμε», απαντά ο κόσμος, που κυριολεκτικά τον λατρεύει όλα αυτά τα χρόνια. Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου κλείνει φέτος 45 χρόνια ξεχωριστής παρουσίας στο ελληνικό τραγούδι και τα γιορτάζει με τον πιο αγαπημένο του τρόπο, μαζί με όλους εμάς! Τέσσερις γενιές θαυμαστών ενώνονται στο κοινό κι εκείνος επιλέγει τα πιο αγαπημένα μας κομμάτια από την ιστορία του, τραγούδια που μιλούν για τον έρωτα, την ελπίδα, την κοινωνία, τις ανθρώπινες σχέσεις κι όσα μας προβληματίζουν, ρίχνοντας φως στην ψυχή μας με τους ήχους και τα λόγια. Ο ακούραστος, ρομαντικός, αγαπημένος μας αιώνιος έφηβος είναι έτοιμος για άλλο ένα ταξίδι επί σκηνής!