Τι λένε τα ζώδια για σήμερα σήμερα Σάββατο 23 Ιουνίου

  • Σάββατο, 23 Ιούνιος 2018 08:01
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Καλό Σαββατοκύριακο!!! Και θα είναι για τα Ζώδια της Γης και του Νερού, των πρώτων ημερών! Το Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, φέρνει ξαφνικές χαρές και ευχάριστες εκπλήξεις ! Αντίθετα οι Παρορμητικοί των αρχών του 3ου δεκαημέρου, μπλέκονται σε διχόνοιες και καυγάδες, όπου πολλές… κακίες θα βγουν στη φόρα, με την Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Μην βιαστείς, αγαπητέ Κριέ, να πάρεις οριστικές αποφάσεις για ζητήματα που απαιτούν άμεσα λύσεις. Προσπάθησε να βρεις έναν προσωρινό τρόπο να ανταποκριθείς στην κατάσταση και αργότερα θα μπορέσεις να ολοκληρώσεις με μεγαλύτερη σιγουριά όσα χρειάζεσαι, χωρίς να διατρέχεις κανέναν κίνδυνο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Λύσεις που θέλεις να δώσεις στον αισθηματικό σου τομέα θα τις δώσεις χάρη στη μεγάλη κατανόηση που δείχνει το ταίρι σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις στη ζωή σου κάποιο ταίρι, αυτή την περίοδο μπορείς να κάνεις πολλά ώστε να έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές καθυστερημένες και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σου. Στα οικονομικά σου έχεις πολλές υποχρεώσεις που πολλές φορές σου χαλούν τη διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν, αγαπητέ Ταύρε, και η βοήθειά τους θα είναι καθοριστική για τη μελλοντική τους εξέλιξη. Μην τρομάζεις βλέποντας ανθρώπους και καταστάσεις να προσπερνούν τα γεγονότα με την ταχύτητα του φωτός. Η κατάσταση απαιτεί μεγάλη προσοχή και ικανότητα παρατήρησης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα έχεις αρκετή ισορροπία και ηρεμία στη σχέση σου. Εξωτερίκευσε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό σου, ώστε να περάσεις πολύ όμορφα. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς και σίγουρα κάτι καλό θα συμβεί στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο επαγγελματικός τομέας θα είναι αρκετά ισορροπημένος, αρκεί να έχεις την υπομονή να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν ακόμη. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν αρκετά. Σημασία έχει ότι ξεκινά μια περίοδος που θα αρχίσουν να ισορροπούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Κάποια πληροφορία, αγαπητέ Δίδυμε, που θα φτάσει στα αυτιά σου μέσω ενός αγαπημένου προσώπου θα σε γλιτώσει από μεγάλες περιπέτειες. Ο νέος τρόπος δράσης θα σε οδηγήσει σε καταστάσεις απαλλαγμένες από συζητήσεις, κουτσομπολιά και σχόλια. Κρατήσου σε απόσταση από άτομα με περίεργο τρόπο δράσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, πλησίασε περισσότερο το ταίρι σου και πες του αυτά που σε προβληματίζουν, ώστε να νιώσεις καλύτερα. Για σένα που δεν έχεις ταίρι, αυτή η περίοδος είναι άκρως ερωτική ώστε να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά επαγγελματικά θέματα που καθυστερούσαν ή σε προβλημάτιζαν, τώρα θα αρχίσουν να βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Στα οικονομικά σου, θα σου παρουσιαστούν κάποια έξοδα που δεν περίμενες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Είναι πολύ πιθανό, αγαπητέ Καρκίνε, σύντομα να δεχτείς πρόταση από κάποιο φιλικό σου πρόσωπο από το παρελθόν. Η προσωπική σου εμπειρία δεν είναι κακή αλλά θα χρειαστεί να λάβεις υπόψη και άλλες παραμέτρους, για να μην βρεθείς αργότερα σε δύσκολη θέση. Προς το παρόν εξέτασε τα δεδομένα και ζήτα τη βοήθεια ειδικού.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να απαλλαγείς από το άγχος που έχεις, να βρεις τον εαυτό σου και να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μια βραδινή έξοδος θα σου έκανε πολύ καλό. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, σίγουρα αυτή την περίοδο θα έχεις όλες τις πιθανότητες να σου συμβούν τα καλύτερα στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να προσέχεις, γιατί θα έχεις εντάσεις αλλά και πολλά προβλήματα που δεν περίμενες. Φρόντισε να προετοιμαστείς για να τα αντιμετωπίσεις. Στα οικονομικά σου κάνε έναν καλό προγραμματισμό, απόφυγε τα πολλά έξοδα και να ξέρεις ότι θα τα καλύψεις όλα με τον καλύτερο τρόπο.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Οι ικανότητές σου, αγαπητέ Λέων, είναι μεγάλες, αλλά οι εμπειρίες του παρελθόντος περιόρισαν τον αυθορμητισμό, το θάρρος και τη θετική σου διάθεση. Θα χρειαστεί προσπάθεια για να ανακτήσεις τις χαμένες σου ισορροπίες και να βρεις τον εαυτό σου, οδηγώντας τις υποθέσεις σου εκεί που επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου είναι πολύ καλή και έτσι μπορείς να δίνεις έναν καλό τόνο στη σχέση σου και το ταίρι σου να περνάει καλά μαζί σου. Εσύ που ακόμη βιώνεις τη μοναξιά, προσπάθησε να μην κάνεις αρνητικές σκέψεις, γιατί σε περιμένουν καλύτερες μέρες στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να προσέξεις τις αποφάσεις που θα πάρεις ή τις καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα τις υποχρεώσεις που έχεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η οικογένεια αντιμετωπίζει κάποιο θέμα συνεννόησης, αγαπητέ Παρθένε, και δημιουργούνται καθημερινά εντάσεις. Μία ήρεμη συζήτηση θα βάλει μια τάξη στις ευθύνες και από εκεί και πέρα όλα θα μπορέσουν να δρομολογηθούν. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για τη στάση των άλλων. Η ανταπόκρισή τους θα σε εκπλήξει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα θα συζητήσεις με το ταίρι σου και θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις που θα φέρουν την καλή πορεία της σχέσης σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, φρόντισε να μην φορτιστείς και να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν έντονα. Κάποια νομικά ή φορολογικά ζητήματα φρόντισε να τα τακτοποιήσεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Τα άστρα στηρίζουν το ζώδιό σου προσφέροντας ευκαιρίες για την ικανοποίηση των επιθυμιών σου σε όλα τα επίπεδα. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις όλες τις δυνατότητες που θα σου παρουσιαστούν, γιατί η εύνοια δεν θα διαρκέσει πολύ. Τώρα μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Βγάλε σήμερα τον ερωτισμό σου, κάνε το ταίρι σου ευτυχισμένο και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και βελτιώνονται. Σήμερα θα πρέπει να προσέξεις τις συνεργασίες που θα κάνεις και τις συμφωνίες που θα κλείσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι αρχίζουν και ισορροπούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Κάποιοι προσπάθησαν να σε χρησιμοποιήσουν, αγαπητέ Σκορπιέ, προκειμένου να πετύχουν τους σκοπούς τους. Ευτυχώς η παρέμβαση ενός αγαπημένου σου ατόμου σε βοήθησε να διαφύγεις τον κίνδυνο. Μην παίζεις με τη φωτιά, απόφυγε κάθε συναναστροφή με τα άτομα αυτά και μην βιαστείς να απαντήσεις σε κακεντρεχή σχόλια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σήμερα θα αισθανθείς κάποια απομόνωση. Μίλα με το ταίρι σου για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, καλό θα είναι να αποφύγεις να κάνεις αλλαγές ή να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να ισορροπούν, αλλά θα πρέπει να σταματήσεις να κάνεις άλλα έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Είναι σχεδόν βέβαιο, αγαπητέ Τοξότη, πως μπορείς με ψυχραιμία να ολοκληρώσεις τους στόχους σου, χωρίς μεγάλες θυσίες πλέον. Χαλάρωσε και άσε τον χρόνο να κυλήσει χωρίς άγχος. Τα πράγματα έχουν δρομολογηθεί με τον καλύτερο τρόπο. Μην χάσεις την αυτοπεποίθησή σου και συνέχισε να σκέφτεσαι θετικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να ξεχάσεις παλιότερες καταστάσεις στη σχέση σου. Μπορείς να κάνεις μαζί με το ταίρι σου ένα νέο ξεκίνημα στα αισθηματικά σου, που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλή πορεία. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου, ώστε να μπορέσεις να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου θα συνεχίσουν και σήμερα να αποτελούν έντονο άγχος και θα προβληματιστείς αρκετά λόγω των πολλών εξόδων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Οι εξελίξεις είναι περίεργες για το ζώδιό σου και δυστυχώς δεν φαίνεται να ξεκαθαρίζει τίποτα ακόμα. Μην αφήσεις κανέναν να σε παρασύρει σε παράλογες σκέψεις – αντιθέτως, φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και πάντα στοχευμένες στην ίδια κατεύθυνση. Πολύ σύντομα θα δικαιωθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να συζητήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας. Αν δεν έχεις ταίρι, ο Άρης από τον Καρκίνο ανεβάζει τόσο τον ερωτισμό σου που κανείς δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θέλεις να καταξιωθείς επαγγελματικά και θα σου δοθούν ευκαιρίες για να δείξεις τι μπορείς να κάνεις. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η κατάσταση βελτιώνεται με αργό αλλά σταθερό τρόπο για το ζώδιό σου, οδηγώντας στο τελικό αποτέλεσμα που θα είναι θετικότερο από όσο περιμένεις. Μην αφήσεις περιθώρια για λάθη, ειδικά τώρα που ο χρόνος είναι περιορισμένος. Η θετική σου διάθεση θα βοηθήσει αρκετά τα πράγματα. Η ικανοποίηση πλησιάζει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου αρχίζουν και παίρνουν καλύτερη τροπή και βλέπεις πολλά θέματα που είχες στο μυαλό σου ότι αρχίζουν να υλοποιούνται. Αν δεν έχεις ταίρι, αυτή η περίοδος θα φέρει ξαφνικές γνωριμίες που θα έχουν πολύ καλά αποτελέσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, φρόντισε να συνεργαστείς για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις από το παρελθόν. Στα οικονομικά σου τα έξοδα συνεχίζονται και βιώνεις έντονο άγχος. Τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις και λίγο τα έσοδά σου.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Το πλανητικό σύστημα οδηγεί το ζώδιό σου σε νέες καταστάσεις. Εναρμονίσου με τη σύγχρονη καθημερινότητα το συντομότερο δυνατό και εκμεταλλεύσου κάθε δυνατότητα για δράση, ξεκούραση, ψυχαγωγία, κοινωνική καταξίωση, νέες γνωριμίες, καινούργιες συνεργασίες και μεγάλες απολαβές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες της καθημερινότητας και βγάλεις τον ερωτισμό σου στην επιφάνεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να προσέξεις τις αποφάσεις που θα πάρεις. Συμφωνίες, συνεργασίες, αλλά και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις με ζητήματα νόμου.

Πηγή: oroskopos.gr

Αφηστε καποιο σχολιο