Τα απόλυτα μυστικά για το τέλειο contouring

  • Παρασκευή, 22 Ιούνιος 2018 19:42
  • Συντακτική Ομάδα
  • Πρόσωπο

Ο make up artist της Kim Kardashian, Mario Dedivanovic, μίλησε στο People και έδωσε μερικά tips n’ tricks για να κάνουμε τη διαδικασία του contouring λίγο πιο εύκολη.

 

Το skincare είναι το κλειδί της επιτυχίας
Η αλήθεια είναι πως το πρόσωπο μας λειτουργεί ως καμβάς για το εκάστοτε μακιγιάζ. Οπότε και θα πρέπει να προσέξεις τη skincare ρουτίνα σου και να καθαρίζεις σωστά το πρόσωπό σου ώστε να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Βρες το κατάλληλο foundation
Σωστό foundation σημαίνει αυτό που καλύπτει όλες τις ανάγκες της επιδερμίδας σου. Στην προκειμένη περίπτωση επίλεξε κάποιο με μεσαία κάλυψη, ώστε το look να μη δείχνει υπερβολικό με την εφαρμογή του contouring στο τέλος.

Μην παραλείψεις το concealer
Το concealer είναι ένα απαραίτητο προϊόν και δεν πρέπει να το παραλείπεις, καθώς δίνει στο δέρμα το τέλειο clean αποτέλεσμα.

Δοκίμασε μια διαφορετική παλέτα για contouring
Στην προκειμένη περίπτωση μπορείς να επιλέξεις κάποια παλέτα που δεν θα έχει τα κλασικά χρώματα που καφετίζουν ή αυτά που δίνουν έντονη πορτοκαλί απόχρωση. Δοκίμασε κάποια που θα έχει πιο φυσικά χρώματα και θυμήσου πως θέλουμε ένα glowy αποτέλεσμα.

Δοκίμασε το blending
Το blending βοηθά στο να καταλήξεις σε ένα φυσικό αποτέλεσμα. Στην περίπτωση αυτή, χρήσιμη θα αποδειχθεί μια μπατονέτα, που θα σε βοηθήσει να βρεις τη γραμμή του contouring και έπειτα να κάνεις το σωστό blending με τη βοήθεια ενός beauty blender.

Απόφυγε την πούδρα
Αν χρησιμοποιήσεις πούδρα στο συγκεκριμένο look, το αποτέλεσμα θα χάσει τη λάμψη που είναι και το ζητούμενο. Απόφυγε την πούδρα και χρησιμοποίησε τα προϊόντα που θα δώσουν στο μακιγιάζ σου το απαραίτητο glow.

 

Πηγή: savoirville

Αφηστε καποιο σχολιο