Ποιες τρέλλες κάνει το κάθε ζώδιο για έναν έρωτα.

  • Παρασκευή, 22 Ιούνιος 2018 10:02
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κους-Κους

Ο έρωτας είναι πραγματικά μαγικός. Σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να υποφέρεις κιόλας. Ενδεχομένως να κάνεις και πράγματα τρελά, αλλά όλοι, πάνω στον ενθουσιασμό μας, δεν σκεφτόμαστε και πολύ.

Παρακάτω λοιπόν, θα βρεις τα πιο… χαζά πράγματα που έκανες (ή θα μπορούσες αν κάνεις) ήδη για τον έρωτα και την αγάπη, σύμφωνα με το ζώδιό σου.

Κριός

Θα σπαταλούσες πάρα πολλές ώρες για να βγάλεις την τέλεια φωτογραφία, ώστε να την στείλεις στο αγόρι σου ή να την ανεβάσεις στο Instagram, μόνο και μόνο για το πολυπόθητο like του.

Ταύρος

Έχεις προσποιηθεί πως είσαι εντάξει με το να κρατηθεί η σχέση σε πιο χαλαρό επίπεδο, ενώ στην πραγματικότητα, αυτό που ήθελες ήταν μια παντοτινή δέσμευση.

Δίδυμος

Έχεις ακολουθήσει έναν εντελώς υγιεινό τρόπο ζωής, με διατροφή και άσκηση, μόνο και μόνο επειδή ήθελες να αρέσεις σε κάποιον. Πίστεψες ότι αν χάσεις τα δύο παραπάνω κιλά, θα σε ερωτευτεί πιο εύκολα.

Καρκίνος

Έχασες επαφή με τις καλύτερες φίλες, αλλά και την οικογένειά σου για έναν μόνο έρωτα.

Λέων

Είπες ψέματα για τα ενδιαφέροντα, την ηλικία ή και τη δουλειά σου, απλώς και μόνο για να τον εντυπωσιάσεις και να έχετε κοινά στοιχεία για ένα πρώτο ραντεβού. Δεν πίστεψες ποτέ πως ο πραγματικός σου εαυτός αρκεί για να σε ερωτευτεί.

Παρθένος

Οδήγησες πάρα πολλά χιλιόμετρα για την αγάπη, μόνο και μόνο επειδή δεν προσφέρθηκε εκείνος να σε βρει στα μισά.

Ζυγός

Έχεις αρνηθεί να βγαίνεις με κάποιον που σου φέρεται όμορφα, επειδή περίμενες εκείνον που νόμιζες ότι θα αλλάξει… μυαλά και θα είστε και πάλι μαζί.

Σκορπιός

Έχεις μεθύσει στην προσπάθειά σου να αποδείξεις στον σύντροφό σου ότι αντέχεις το αλκοόλ. Πραγματικά, δεν ξέρουμε τι σκεφτόσουν.

Τοξότης

Έχεις ξεκινήσει πολλούς τσακωμούς με κάποιον που αγαπάς ή αγαπούσες, επειδή σου είπαν πως ο σύντροφός σου δεν σου συμπεριφερόταν σωστά.

Αιγόκερως

Έχεις βάψει τα μαλλιά σου ένα εντελώς άκυρο χρώμα ή έχεις αποφασίσει να κάνεις ένα τατουάζ που πίστευες ότι θα του αρέσει.

Υδροχόοος

Έχεις «κρεμάσει» τους φίλους σου τελευταία στιγμή για να βγεις μαζί του, απλά και μόνο γιατί εκείνος δεν ήθελε να αλλάξει το δικό του πρόγραμμα.

Ιχθύς

Έχεις πει ότι σου αρέσει η αγαπημένη του μπάντα, ενώ στην πραγματικότητα τη… μισούσες!