Εκδηλώσεις για την παγκόσμια μέρα κατά των ναρκωτικών σε Χανιά, Ηράκλειο και Άγιο Νικόλαο

Με σύνθημα και μήνυμα  «Στάσου πλάι μου»  το  ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ  οργανώνει εκδηλώσεις για την Παγκόσμια  Ημέρα  κατά των Ναρκωτικών σε Κρήτη, Ρόδο, Δωδεκάνησα.  Με ημερίδες, ενημερωτικές δράσεις, θεατρικά δρώμενα, αθλητικά γεγονότα, μουσικές εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα, στόχος της φετινής καμπάνιας είναι η ανάδειξη της σημασίας των κοινωνικών δεσμών και των υποστηρικτικών δικτύων στην πρόληψη  και τη θεραπεία των εξαρτήσεων.

Ειδικότερα στο νησί μας, το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ διοργανώνει τις ακόλουθες δράσεις:

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Δευτέρα 25/ Ιουνίου

Εσπερίδα με θέμα: «Εργαζόμενοι και εξαρτήσεις». Η εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία και υποστήριξη του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου στις εγκαταστάσεις του ΕΚΗ (Λ. Δημοκρατίας 10) στις 6 το απόγευμα. Θα ακολουθήσει στις 8 το βράδυ,μουσική εκδήλωση στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου έξω από το Δημαρχείο με τη συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου Ηρακλείου και του νεανικού συγκροτήματος «Έντεκα και κάτι», με την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου.

ΧΑΝΙΑ
Κυριακή 24 Ιουνίου

Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού με τίτλο: « Ψάξε, ψάξε και θα το βρεις… το νόημα». Η αφετηρία και ο τερματισμός θα είναι στον εξωτερικό χώρο του Γιαλί Τζαμισί στο Ενετικό Λιμάνι (ώρα έναρξης 19:00, εκτιμώμενη διάρκεια 3 ώρες).

Μετά τη λήξη της δράσης θα γίνει απονομή των επάθλων και θα  ακολουθήσει συναυλία με τον Αντώνη Μαρτσάκη και το συγκρότημα του στον χώρο της έναρξης τις ώρες 22:00-23:30.

Δευτέρα 25 Ιουνίου

Θεατρική παράσταση μελών των ομάδων Οικογένειας της Μονάδας με τίτλο «Στο παραμύθι της ζωής μου στάσου πλάι μου» στη μικρή πλατεία του Προμαχώνα San Salvatore στις 21:00.

Η είσοδος επιτρέπεται μόνο με προσκλήσεις.

Τρίτη 26 Ιουνίου

Εγκαίνια της έκθεσης με τίτλο «Black out Poetry: Όταν οι λέξεις φωτίζουν το σκοτάδι» στο Ναό του Αγίου Ρόκκου στην Σπλάντζια στις 19:00.

Η έκθεση αποτελείται από έργα των μελών της Θεραπευτικής Κοινότητας του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ και θα διαρκέσει από τις 26/6/2018 έως τις 3/7/2018. Οι ώρες λειτουργίας θα είναι 10:00-12:00 και 17:00-20:00 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Το Σάββατο 16/6/2018 εγκαινιάστηκε η έκθεση  με τίτλο «Black out Poetry: Όταν οι λέξεις φωτίζουν το σκοτάδι» στη Δημοτική Πινακοθήκη Αγίου Νικολάου.

Η έκθεση αποτελείται από έργα των μελών της Θεραπευτικής Κοινότητας του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ και θα διαρκέσει από τις 15/6/2018 έως τις 22/6/2018. Οι ώρες λειτουργίας  είναι 10:00-13:00 και 18:00-21:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη.