Η Ιρίνα Σάικ με νέο, ανανεωμένο look

Κάθε φορά που την βλέπουμε στο κόκκινο χαλί σε καμπάνια κάποιου brand ή σε έξοδό της με το σύντροφο της Βradley Cooper και την μικρή κορούλα της είναι πάντα λαμπερή. Συχνά, οι πόζες της «κόβουν» την ανάσα.

Η 32χρονη καλλονή, αυτή την φορά, έκανε την έκπληξη και ξάφνιασε τους θαυμαστές της με το νέο look που υιοθέτησε στα μαλλιά της. Απαρνήθηκε τα μακριά σκούρα καστανά μαλλιά της και έκανε μια αλλαγή που δεν περιμέναμε. Η Ιρίνα Σαίκ βρέθηκε στην ανδρική Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου με κοντά, καστανόξανθα μαλλιά και αφέλειες που κάλυπταν το μέτωπο της. Το bob που έφτανε στην μέση του λαιμού της αλλά και ο πιο ανοιχτός τόνος την έκαναν να δείχνει σοφιστικέ και κομψή.

Και με αυτό το μήκος και στιλ η Ιρίνα Σαίκ είναι μια πραγματική θεά. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε καθώς πήγαινε σε fashion party.

Επέλεξε να φορέσει μαύρο blazer που αποκάλυπτε το ντεκολτέ της. Το μακιγιάζ της σε φυσικούς τόνους και με αισθησιακές λάμψεις. Η συνολική της εικόνα είναι σαγηνευτική. Όσο για τα μαλλιά της, φαίνεται ότι το μοντέλο πιθανότατα φόρεσε περούκα: ωστόσο το αποτέλεσμα μας αρέσει πολύ.

 

Πηγή:bovary