Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 17 Ιουνίου

  • Κυριακή, 17 Ιούνιος 2018 12:19
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Μάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας. Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις…

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Στους «χαλεπούς» καιρούς που ζούμε, κάθε είδους οικονομική διευκόλυνση αποκτά ιδιαίτερη αξία και σε αυτήν την φάση φαίνεται να έχεις τον τρόπο για να λύσεις κάθε βιοποριστικό θέμα που σε απασχολεί. Ανάλογα θετικό είναι το κλίμα και σε σχέση με μια επένδυση ή αγορά που σκέφτεσαι να κάνεις, αφού τόσο η Σελήνη, όσο και ο Άρης στον Σκορπιό μπορεί να σου εξασφαλίσουν την πρόσβαση σε μια πηγή χρηματοδότησης για… λίγους!

Ερωτικά
Η Σελήνη και ο Άρης στον Σκορπιό τονίζουν την σεξουαλική σου «περιέργεια» και «αναμοχλεύει» το ερωτικό σου πάθος. Ίσως λοιπόν να έχεις μια εμπειρία μέσα από την οποία θα αποκομίσεις μια αίσθηση σπάνιας ευχαρίστησης, έστω κι αν δεν υπάρξει συνέχεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αν δυσκολεύεσαι από μόνος/η σου να τα βγάλεις πέρα, μια συνεργασία μπορεί όχι μόνον να σε βγάλει από το αδιέξοδο αλλά και να σου προσφέρει πιο ευοίωνες προοπτικές για το μέλλον σου. Μην διστάσεις λοιπόν να συνάψεις μια συμφωνία, βάζοντας στο περιθώριο τις όποιες ενστάσεις σου. Επιπλέον, η Σελήνη και ο Άρης στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλουν θετικά στην αναγνώριση μιας σημαντικής προσπάθειας σου.

Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, ίσως να αναστατωθείς από κάποιες εξελίξεις αλλά όπως θα διαπιστώσεις σύντομα, όλα θα βρουν τον δρόμο τους. Αν πάλι ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο το βασικό σου -κι ευχάριστο- πρόβλημα είναι ότι θα πρέπει να διαλέξεις μεταξύ… πολλών!
ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
«Πενία τέχνας κατεργάζεται» Να ένα ρητό που στο πρόσωπό σου βρίσκει τον καταλληλότερο εκφραστή του. Στην παρούσα φάση μάλιστα το σύμπαν σε θέλει πιο άμεσο/η, αφού το πιθανότερο είναι να βρεις λύσεις ή να πάρεις σημαντικές βοήθειες σε όποιο εργασιακό ζήτημα σε απασχολεί. Επιπλέον, η Σελήνη και ο Άρης στον Σκορπιό σε καλούν να επικεντρωθείς σε πρακτικές λύσεις αλλάζοντας τις μεθόδους ή ένα μέρος του εξοπλισμού σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη στο ζώδιο σου κάνει ίσως την… ύστατη απόπειρα να σε περάσει στο «κλαμπ» των δεσμευμένων, σε κάθε περίπτωση όμως οι αποφάσεις είναι δικές σου και «το κρίμα στο λαιμό σου»! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, απόλαυσε τις χαρές της.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη και ο Άρης στον Σκορπιό σου παρέχουν την δυνατότητα να αναπτύξεις τα ενδιαφέροντά σου, εκφράζοντας τις πιο δημιουργικές πλευρές σου κι είναι κρίμα να χάσεις μια τέτοια ευκαιρία. Επιπλέον μπορεί να σε φέρουν κοντά σε άτομα με τα οποία μοιράζεστε τους ίδιους καημούς και τις ίδιες ανησυχίες, δρομολογώντας τελικά μια κοινή πορεία. Παράλληλα, ίσως να πάρεις μια μεγάλη συγκίνηση (ελπίζω όχι… ταραχή) από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Ερωτικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό δεν σε βοηθά να επικεντρωθείς σε ένα και μόνο πρόσωπο, αφού ο καθείς και η καθεμιά έχει τις… χάρες του/της! Οι επιτυχίες βέβαια δεν θα σου λείψουν αλλά αν στοχεύεις σε κάτι σταθερό και διαρκές είναι προτιμότερο να «πας πάσο».

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η ομόνοια και η ομοψυχία με τους «δικούς σου» ανθρώπους, είναι ίσως από τις πιο σημαντικές προϋποθέσεις για να ξεκινήσεις κάτι πάνω σε σωστές βάσεις και από ό,τι φαίνεται το σύμπαν έχει όλη την καλή πρόθεση να σε βοηθήσει ώστε να λυθούν κάποιες παρεξηγήσεις, έστω κι αν χρειαστεί να περάσεις «διά πυρός και σιδήρου». Παράλληλα, η Σελήνη και ο Άρης στον Σκορπιό σε καλούν να επισπεύσεις τις διαδικασίες μιας περιουσιακής ρύθμισης.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στους Διδύμους σου δίνει την δυνατότητα να γνωρίσεις κόσμο και κοσμάκη κι αν προκύψει κάποιο πιο «ειδικό» ενδιαφέρον θα μπορέσεις να κάνεις εκείνα τα αναγκαία πρώτα βήματα, που φέρνουν δύο ανθρώπους σε μια ερωτική «φωλιά»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Τα όσα μαθαίνεις, σε βοηθούν να σχηματίσεις μια ολοκληρωμένη εικόνα για τα πράγματα, ενώ μπορεί να λάβεις και μια είδηση που θα σε ενεργοποιήσει στην θετική κατεύθυνση. Γενικότερα η επικοινωνία σου με τον «έξω κόσμο» βρίσκεται στο «φόρτε» της, ίσως μάλιστα να κάνεις κι ένα μικρό ταξίδι ή χρησιμοποιήσεις κάποια μέσα για πρώτη φορά. Επιπλέον, η Σελήνη και ο Άρης στον Σκορπιό ευνοούν την έναρξη ενός εντατικού αλλά και σύντομου σε διάρκεια κύκλου σπουδών.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στους Διδύμους πολλαπλασιάζει τις διαθέσιμες επιλογές σου και σε φέρνει πιο κοντά στην ευτυχία, τουλάχιστον όσον αφορά στην… καλοπέρασή σου! Αν όμως έχεις πιο ποιοτικές συναισθηματικές απαιτήσεις, ενδέχεται να μην καλυφθούν.
ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Είναι ίσως η πιο κατάλληλη στιγμή για να απαιτήσεις το δίκιο σου σε ένα οικονομικό θέμα που σε απασχολεί, φρόντισε ωστόσο να αξιοποιήσεις άμεσα το πλεονέκτημά σου, αφού αν αρκεστείς στις υποσχέσεις, το πιθανότερο είναι να σε ξεχάσουν! Σε κάθε περίπτωση πάντως, η Σελήνη και ο Άρης στον Σκορπιό δείχνουν διατεθειμένοι να σου προσφέρουν μια λύση «στο πιάτο», αρκεί να κινηθείς με αποφασιστικότητα, αφήνοντας στην άκρη τις πολλές ευγένειες.

Ερωτικά
Ό,τι εύχεσαι, το παθαίνεις! Μια κατάσταση που είχες ονειρευτεί κάποτε, βαδίζει «ετεροχρονισμένα» προς την εκπλήρωσή της, αφού το σύμπαν «ακούει» μεν αλλά έχει τους δικούς του ρυθμούς. Καλοδέξου πάντως την ευκαιρία που σου δίνεται και είναι βέβαιο πως δεν θα το μετανιώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη και ο Άρης στο ζώδιό σου σε τροφοδοτούν με ενέργεια, τόσο που νοιώθεις ικανός/η να αντιμετωπίσεις το οτιδήποτε. Αυτό όμως δεν αναφέρεται μόνον στην ψυχολογία σου, αλλά και σε πράγματα που γίνονται και σε εξυπηρετούν απόλυτα, με λίγο «σπρώξιμο» από την πλευρά σου. Αν μάλιστα σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, οι συνθήκες είναι σχεδόν ιδανικές, αρκεί να μην «πάει μακριά η βαλίτσα»!

Ερωτικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου είναι προάγγελος μιας συναισθηματικής αστάθειας που μπορεί να προβληματίσει όχι τόσο εσένα, όσο τον άνθρωπο που βρίσκεται στο πλάι σου. Αν πάλι είσαι απόλυτα διαθέσιμος/η, φρόντισε απλά να μην δίνεις υποσχέσεις για το… μεθαύριο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Σελήνη και ο Άρης στον Σκορπιό αναδεικνύουν ένα ταλέντο σου, που ίσως να μην είχες συνειδητοποιήσει, την ικανότητά σου δηλαδή να γίνεσαι πιο αποτελεσματικός/η όταν δουλεύεις μακριά από εξωτερικές «παρενοχλήσεις». Ξέχνα λοιπόν για λίγο την εξωστρεφή σου φύση κι επικεντρώσου στις πιο δημιουργικές πτυχές σου. Επιπλέον, ίσως να μάθεις κάποιο μυστικό που θα σε διαφωτίσει επαρκώς για τα τεκταινόμενα και θα σε βοηθήσει να χαράξεις μια ασφαλή πορεία.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στους Διδύμους εξακολουθεί να σου προσφέρει πλεονεκτήματα στις σχέσεις σου, να θυμάσαι όμως ότι είναι στα… τελευταία της κι αν σου παρουσιαστεί μια ευκαιρία να «φτιάξεις την ζωή σου», μην την χάσεις. Καλό είναι όμως να τηρείς και τους κανόνες υγιεινής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Οι συνθήκες ευνοούν ένα κοινωνικό άνοιγμα, που θα μπορούσε να παίξει καταλυτικό ρόλο στην πρόοδό σου, γι’ αυτό μην διστάσεις να έρθεις σε επαφή με κόσμο ή να κινηθείς στα πλαίσια μιας συλλογικής προσπάθειας. Επιπλέον, η Σελήνη και ο Άρης στον Σκορπιό μπορεί να σου φέρουν έναν φίλο ή μια φίλη που έχει τον τρόπο και τα μέσα να σε βοηθήσει σε μια σειρά από ζητήματα, είτε του παρόντος, είτε του μέλλοντος

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, είναι πολύ πιθανό να «εξαργυρώσεις» τα ευδιάκριτα προσόντα σου με μια σχέση που είναι αρκούντως χρήσιμη για τα δεδομένα σου και προάγει τις επαγγελματικές σου βλέψεις. Ωστόσο, τα καλύτερα έπονται, οπότε μην δεσμευτείς ακόμη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αν σχεδιάζεις να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό στον επαγγελματικό τομέα, έχεις διαλέξει την πιο κατάλληλη συγκυρία, αφού όπως θα διαπιστώσεις στην πορεία η συγκεκριμένη προσπάθειά σου έχει όλα τα κοσμικά εχέγγυα για να πετύχει. Παράλληλα, η Σελήνη και ο Άρης στον Σκορπιό μπορεί να σε φέρουν κοντά σε αξιοσημείωτους ανθρώπους, που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου «με μια κίνηση»..

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη στους Διδύμους σου προσφέρει μια τελευταία -για την ώρα- ευκαιρία για να αλλάξεις αυτό το καθεστώς και να βρεθείς στον… αστερισμό της ευτυχίας! Αλλά κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να βελτιώσεις πολλά στην δομή και το περιεχόμενό της.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά
Από την στιγμή που η καλή επικοινωνία είναι το Α και το Ω σε πολλές υποθέσεις, έχεις κάθε λόγο να είσαι ευχαριστημένος/η από τις εξελίξεις. Νέες γνωριμίες κι ενδιαφέροντα, ανταλλαγές πληροφοριών αλλά ίσως κι ένα ταξίδι ή μια επαφή με το εξωτερικό για «ειδικό σκοπό» μπορούν να δώσουν περισσότερο νόημα στην ζωή σου. Επιπλέον, η Σελήνη και ο Άρης στον Σκορπιό προάγουν τις πνευματικές αναζητήσεις σου.

Ερωτικά
Αν μπεις στην διαδικασία να ακούς τι λέει ο ένας κι ο άλλος, τότε θα χάσεις πολύτιμο χρόνο κι ίσως μια σημαντική ευκαιρία να «δέσεις» μια σχέση που σε ενδιαφέρει. Μην ανησυχείς όμως αφού από αύριο το κλίμα αλλάζει και όποιος/α σε ενδιαφέρει θα προσέρχεται… αυθορμήτως!