To Instagram δε θα στέλνει πια ειδοποιήσεις όταν κάνεις screenshot τα Stories

Πλέον μπορείς να κάνεις screenshot όσα Stories θέλεις, γιατί το Instagram δεν θα σε καρφώνει πια και δεν θα ειδοποιεί εκείνον, τη φωτογραφία του οποίου αποθήκευσες.

To Instagram δε θα στέλνει πια ειδοποιήσεις όταν κάνεις screenshot τα Stories και μπορεί αυτά τα νέα για μερικούς να είναι ευχάριστα, για εκείνους όμως που ανεβάζουν Stories, επειδή θέλουν να εξαφανιστούν μετά από 24 ώρες, δεν ξέρουμε αν είναι.

Λίγους μήνες πριν, διεθνή ΜΜΕ ανέφεραν ότι το Instagram τεστάρει ένα νέο χαρακτηριστικό, το οποίο θα λέει στους χρήστες εάν αποθήκευσες το Instagram story τους.

Πιο συγκεκριμένα, το site WABetaInfo, υποστήριζε ότι οι χρήστες θα βλέπουν ένα ειδικό εικονίδιο δίπλα στο όνομα ενός ατόμου εάν εκείνο έχει κάνει screenshot ή έχει καταγράψει το story.

Πλέον όμως, σύμφωνα με το ίδιο το Instagram δε θα στέλνονται ειδοποιήσεις στους χρήστες όταν κάποιος έχει κάνει screenshot την ιστορία τους.

Την πληροφορία επιβεβαίωσε την Παρασκευή και το BuzzFeed News, ενώ μπορείς να την επιβεβαιώσεις κι εσύ, αφού πλέον δεν μπορείς να ξέρεις όταν κάποιος κάνει screenshot την ιστορία σου, αλλά ούτε κι όταν κάνεις εσύ κάποιου άλλου.

Ταυτόχρονα, το ίδιο εικονίδιο που θα υπήρχε στο όνομα εκείνου που έκανε screenshot, δεν υπάρχει πια.

Από εδώ και μπρος, αποθήκευσε όσες φωτογραφίες πρώην και νυν θέλεις, γιατί πολύ απλά δε θα το μάθουν ποτέ. Go, wild!

 

Πηγή: ipop