Πως "πέφτει" κάθε γυναίκα ανάλογα με το ζώδιό της;

ΚΡΙΟΣ

Η γυναίκα Κριός είναι από τις εκπροσώπους του ζωδιακού που μπορούν να…
κρατήσουν τις ισορροπίες στο τρίπτυχο μητέρα – γυναίκα -εργαζόμενη, αρκεί οι ρόλοι να εναλλάσσονται.Θέλει να έχει τον σύζυγο της ανταγωνιστικό και δυναμικό μιας και μέσα από αυτόν ζει και η ίδια, ενώ η ερωτική της ζωή δύσκολα επηρεάζεται αρνητικά από τυχόν αναποδιές.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πλέον ιδανική. Τα έχει όλα στην πένα μιας και η αισθητική δεσπόζει σε κάθε τι, αλλά αν τα οικονομικά του σπιτιού δεν είναι τουλάχιστον ικανοποιητικά τότε αρχίζει η κρεβατομουρμούρα και ο σύζυγος βράζει όλη νύκτα στο ζουμί του σαν… πατσάς της ώρας στην Βαρβάκειο αγορά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέσα στο σπίτι μπορεί να κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα όπως να μιλάει στο κινητό, να φτιάχνει καφέ και να βάζει πλυντήριο, κάνοντας τον άνδρα της να νοιώθει πασάς στα Γιάννενα ή απλά… χαζός!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά είναι… γεννημένη για σύζυγος. Νοικοκυρά μέχρι εκεί που δεν παίρνει θα γίνει θυσία για να ευχαριστήσει τον σύζυγο και το σόι του. Φυσικά, υπάρχουν και οι γυναίκες Καρκίνοι που είναι πολύ χειριστικές και πίσω από το χειμαρρώδες και μητρικό συναίσθημα διαθέτουν μια ψυχολογία killer: Τα σπίτια ή την ζωή σου!

ΛΕΩΝ

Ως γυναίκα θέλει τα λούσα και τις απολαύσεις της, ενώ θεωρεί πως μόνο αυτή περνά αυτά που περνά. Αξιοπρεπής, είναι από τις γυναίκες που θα κάνουν τα πάντα για τον σύζυγο -ιδιαίτερα αν αυτός είναι από καλή γενιά- ενώ ο σύζυγος πρέπει να της λέει πως όλα επάνω της αλλά και μέσα στο σπίτι είναι τέλεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η γυναίκα παρατηρητήριο τιμών του Υπ. Ανάπτυξης. Με ένα μπλοκάκι, ένα στυλό και έναν υπολογιστή τσέπης θα την πετύχετε μονίμως να κάνει έρευνα αγοράς. Προσπαθεί να εξοικονομήσει όσο το δυνατό περισσότερα χρήματα για να νοιώθει ασφαλής.

ΖΥΓΟΣ

θέλει να είναι το κέντρο της προσοχής, και περιμένει να αντιμετωπίζεται ως το πιο σημαντικό πρόσωπο σε όποιο χώρο κι αν βρίσκεται. Για να την αποπλανήσετε, πρέπει να είστε τόσο καλός ακροατής όσο και δεινός συνομιλητής. Της αρέσει να μαθαίνει καινούργια πράγματα, αλλά πάνω απ ‘όλα να μιλά για τον εαυτό της και τα ενδιαφέροντά της. Αν της ενθαρρύνετε αυτό το χαρακτηριστικό, θα σας λατρέψει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για να γοητεύσετε μια γυναίκα Σκορπιό, πρέπει να είστε υπομονετικοί και πρόθυμοι να την αφήσετε να κρατά τα ηνία της σχέσης. Όταν μιλά, δώστε της όλη την προσοχή σας, και κάθε φορά που της εξιστορείτε πράγματα, μιλήστε της με πραγματικά δεδομένα και όχι με επιφανειακές φανφάρες. Το ραντεβού με μια γυναίκα Σκορπιό μπορεί να είναι μια πολύ διασκεδαστική εμπειρία, καθώς είναι πιο πιθανό πως θα προτιμήσει να πάτε για ιστιοπλοΐα, παρά σινεμά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια γυναίκα Τοξότης είναι διασκεδαστική, εξωστρεφής, και απολαμβάνει τη σεξουαλική της έκφραση. Αν σκοπεύετε να την αποπλανήσετε, κανονίστε ένα υπαίθριο ραντεβού μαζί της. Ο Τοξότης ποθεί την περιπέτεια, και απολαμβάνει τις ατέρμονες συζητήσεις. Ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσετε, είναι να της ζητήσετε να σας μιλήσει για τον εαυτό της.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για να γοητεύσετε μια γυναίκα Αιγόκερω, θα πρέπει να έχετε καλή αίσθηση του χιούμορ και να είστε πρόθυμοι να περιμένετε πότε θα αποφασίσει εκείνη να σας ανοιχτεί. Στην αρχή είναι τυπική και πολύ επιφυλακτική, δεδομένου ότι δεν της αρέσει να επενδύει πολύ χρόνο σε κάποιον, για τον οποίο δεν είναι απόλυτα σίγουρη. Θα την εντυπωσιάσετε, αν της δείξετε πως ξέρετε να εκτιμάτε τα φίνα πράγματα, αλλά βεβαιωθείτε πως δεν έχετε δαπανήσει χρήματα απερίσκεπτα, καθώς αυτό θα μπορούσε να την ξενερώσει. Μια γυναίκα Αιγόκερως θέλει να κυριαρχεί στις σχέσεις της, έτσι δώστε της τουλάχιστον την ψευδαίσθηση ότι όλα είναι υπό τον έλεγχό της.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επιφανειακά, μια γυναίκα Υδροχόος φαίνεται γεμάτη αντιφάσεις. Λαχταρά για ρομαντική σχέση, αλλά είναι επίσης πρακτική και μερικές φορές μοιάζει ψυχρή και απόμακρη. Γίνεται σπουδαία ερωτική σύντροφος, αλλά μόνο αφού πειστεί ότι σας ενδιαφέρει κάτι περισσότερο από μια σύντομη περιπέτεια. Λατρεύει τις καλές συζητήσεις, και δεν της αρέσει να μένει στα συνηθισμένα. Για να την αποπλανήσετε, εστιάστε στις πολλαπλές πτυχές της προσωπικότητάς της. Είναι βέβαιο πως θα έχει ολόκληρη λίστα από χόμπι και ενδιαφέροντα, γι΄αυτό κάντε τον κόπο να μάθετε πέντε πράγματα για μερικά από αυτά.

ΙΧΘΕΙΣ

Πρέπει να έχετε ταλέντο στο ρομαντισμό, καλή αίσθηση του χιούμορ και να είστε καλός ακροατής, για να προσελκύσετε μια γυναίκα Ιχθύς. Ωστόσο, μόλις κερδίσετε την προσοχή της, θα σας ανοιχτεί πολύ γρήγορα. Το σεξ μαζί της μπορεί να είναι εκρηκτικό, και δεν πρόκειται ποτέ να βαρεθείτε στην κρεβατοκάμαρα. Μια γυναίκα Ιχθύς απολαμβάνει όλες τις δραματικές τέχνες, έτσι ο χώρος που θα διαλέξετε για το πρώτο σας ραντεβού δεν θα σας δυσκολέψει ιδιαίτερα. Θα απολαύσει επίσης σε μεγάλο βαθμό μια έντονη συζήτηση σχετικά με την πνευματικότητα και τη μεταφυσική, και αν αυτή η συζήτηση συνοδευτεί και με ένα ποτήρι κρασί, ακόμα καλύτερα. Η γυναίκα αυτή απολαμβάνει τα κοπλιμέντα που γίνονται τη σωστή στιγμή, ανεξάρτητα αν τα έχει ήδη ξανακούσει. Θα ευχαριστηθεί πολύ, αν νιώσει ότι είστε ειλικρινής μαζί της. Κι είναι εύκολο να καταλάβει αν είστε ειλικρινής, γιατί είναι εξαιρετικά διαισθητική. Θα καταλάβει αμέσως αν το μόνο που ψάχνετε είναι το σεξ, γι΄αυτό καλύτερα να παίζετε μαζί της με ανοιχτά χαρτιά.

Πηγή: newscity