Εκεί που τα 8 αυγά, 8 λουκάνικα και 8 φέτες μπέικον είναι… λίγα

  • Σάββατο, 16 Ιούνιος 2018 08:10
  • Συντακτική Ομάδα
  • Παράξενα

Όλοι ξέρουμε πως το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας, εδώ μιλάμε ωστόσο για φαΐ που καλύπτει μέρες και μέρες!

Σωστή θερμιδική βόμβα είναι αυτό που προσφέρει το εστιατόριο Shepherd's Place Farm Café στο Χάξεϊ (κοντά στο Ντονκάστερ) της Αγγλίας. Το αποκαλεί εξάλλου «Εξολοθρευτή 2» για να μην κάνεις το λάθος και το παραγγείλεις δηλαδή.

Το πρωινό που ήρθε να τελειώνει με την υπόθεση πρωινό, όπως το θέλει ο ιδιοκτήτης Ted Phillips, περιλαμβάνει όλα αυτά που βλέπετε στη φωτογραφία που το συνοδεύει και δεν χρειάζεται ακριβώς επεξήγηση: 8 αυγά, 8 λουκάνικα, 8 φέτες μπέικον, 8 κομμάτια πατάτας τηγανιτής, 8 φέτες του τοστ, ντομάτες και φασόλια. Και μια κούπα καφέ φυσικά, μιας και πρόκειται για πρωινό.

Αν σας πέφτει πολύ, ο Ted προσφέρει και τον απλό «Εξολοθρευτή», τα ίδια δηλαδή αλλά στις μισές ποσότητες. Όποιοι το καταφέρουν, θα δουν το όνομά τους στο Wall of Fame του εστιατορίου, κάτι είναι κι αυτό φανταζόμαστε.

Ο Ted είπε πάντως στην εφημερίδα «Yorkshire Evening Post» πως «ξεκινήσαμε να το σερβίρουμε εδώ και λίγες βδομάδες, αλλά κανείς δεν κατάφερε να το τελειώσει ακόμα»…

newsbeast