Συνοδός κυριών αποκαλύπτει τις πλουσιοπάροχες απολαβές του

  • Παρασκευή, 15 Ιούνιος 2018 19:20
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κόσμος

 

Την ώρα που δεν είναι λίγες οι ιερόδουλες που βγαίνουν πλέον και μας ενημερώνουν για τα πώς και τα τι της δουλειάς τους, οι άντρες συνάδελφοί τους κρατούν το στόμα τους κλειστό.

Κι εδώ μπαίνει ο Seani Love, ο οποίος μίλησε στην «Daily Mail» και αποκάλυψε πως δούλευε ως πληροφορικός. Ώσπου πήγε σε ένα «σεξουαλικό εργαστήριο» για να τονώσει λίγο τα πράγματα στην κρεβατοκάμαρα με την τότε σύντροφό του.

Ποιος να το περίμενε πως το νέο του χόμπι θα τον έστρεφε σε μια ολότελα διαφορετική καριέρα; Συνοδός κυριών πλήρους απασχόλησης σήμερα, μας λέει πως εκεί που στις αρχές έβγαζε 150 ευρώ τη συνεύρεση, σήμερα, στα 48 του, χρεώνει 1.400 ευρώ για να περάσει το βράδυ του με μια πελάτισσα!

Ο Αυστραλός που κατοικεί πλέον στο Λονδίνο τα έχει καταφέρει και με το παραπάνω στον εργασιακό του στίβο, καθώς όπως λέει προσφέρει τα πάντα σε επίπεδο υπηρεσιών, από φετίχ μέχρι και παιχνίδια ρόλων. Και λέει μάλιστα πως επειδή ακριβώς δεν μοιάζει με όλους τους άλλους, «γυμνασμένους και ξυρισμένους» δηλαδή, είναι σε θέση να καλύπτει περισσότερα γούστα. Και οι 1.000 και πλέον πελάτισσές του το προσυπογράφουν αυτό.

«Εξασφαλίζω πως θα έχουν την καλύτερη δυνατή σεξουαλική εμπειρία όταν είναι με εμένα», δήλωσε στην εφημερίδα και θυμάται με σχετική νοσταλγία ότι πριν από 8 χρόνια δεν ήταν παρά ένας ακόμα πληροφορικός στο Λονδίνο που περνούσε οικονομικές δυσκολίες στην καθημερινότητα.

Πλέον ζει βασιλικά, διαφημίζει τις υπηρεσίες του στο Facebook («είναι επίσημο», λέει, «μπορείς να κάνεις τα πάντα στο Facebook») και έχει πια τη φήμη του να προηγείται, καθώς τον αναζητούν συνήθως από στόμα σε στόμα. Όσο για τις πελάτισσές του, λέει πως είναι μεταξύ 30-40, χωρισμένες ή βασανισμένες από άκαρπες σχέσεις. «Έχω ακόμα και μια διάσημη πελάτισσα, που εμφανίζεται τακτικά στην τηλεόραση», σημειώνει…

newsbeastr