Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 14 Ιουνίου

  • Πέμπτη, 14 Ιούνιος 2018 08:06
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Η Αφροδίτη πλέον φλέγεται από το Ζώδιο του Λιονταριού και ο Έρωτας γίνεται γιορτή, το φλερτ πάρτι και ρομαντισμός, δημιουργικότητα, πάθος και γονιμότητα «παίρνουν τα πάνω» τους! Τυχερά τα Ζώδια της Φωτιάς φυσικά, αλλά και του Αέρα!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Τώρα είναι το κατάλληλο διάστημα για το ζώδιό σου προκειμένου να προωθήσεις τις υποθέσεις σου. Δείξε προσοχή στα λεγόμενα των αγαπημένων σου προσώπων και προσπάθησε να τα αξιοποιήσεις με δημιουργικό τρόπο. Τα άστρα ευνοούν θετικές μορφές δράσης και σε οδηγούν με ευκολία σε επιτυχίες – ιδιαίτερα σε κοινωνικά επίπεδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα μπεις σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος και δεν θα έχεις πολύ καλή διάθεση. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μπορείς αυτή την περίοδο να κινηθείς άμεσα για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, δείξε πνεύμα συνεργασίας και προσπάθησε να καταστρώσεις σχέδια για το μέλλον. Θα τα καταφέρεις με πολύ μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αλλά με την κινητικότητα που θα έχεις αυτή την περίοδο θα βρεις τρόπους για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η ευχάριστη παρουσία και ο καλός σου χαρακτήρας, αγαπητέ Ταύρε, θα επαινεθούν από πρόσωπα που δεν έχουν ιδιαίτερη σχέση μαζί σου. Αυτό θα είναι μόνο η αρχή για μία σειρά καταστάσεων που θα ανατρέψει θετικά το πλανητικό σκηνικό και θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις συμμάχους που θα σε στηρίξουν μελλοντικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κοίτα το μέλλον της σχέσης σου, σκέψου με περισσότερη αισιοδοξία, δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και όλα θα πάνε πολύ καλά. Αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, αυτή η περίοδος που η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σου σε ευνοεί, αισθηματικά, για να βρεις ό,τι καλύτερο για σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ηρεμία προβλέπεται στον επαγγελματικό τομέα. Απόφυγε να συζητήσεις για θέματα του παρελθόντος, γιατί μπορεί να προκύψουν αντιπαραθέσεις. Στον οικονομικό τομέα, σήμερα μπορείς να κάνεις συναλλαγές. Σε οικονομικές προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, μην απαντήσεις πριν σκεφτείς καλά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Είναι σχεδόν βέβαιο πως ο δρόμος της επιτυχίας, αγαπητέ Δίδυμε, μπορεί να φέρει αρκετές χαρές αλλά και λύπες. Μην διστάσεις να ολοκληρώσεις τους στόχους σου λόγω ανασφάλειας. Στηρίξου καλύτερα στις δυνάμεις σου και θα καταφέρεις αρκετά πράγματα. Η βοήθεια που θα δεχτείς από τα άστρα θα είναι καθοριστικής σημασίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα θα γίνουν συζητήσεις με το ταίρι σου σε έντονους τόνους. Φρόντισε να κινηθείς με σύνεση, γιατί ο Ερμής από σήμερα στην ορθή φορά του θα φέρει εποικοδομητικές συζητήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, μπορεί να μην έχεις τη συνεργασία που θέλεις, αλλά καλό θα είναι να μην παραπονεθείς, γιατί θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά. Η σημερινή μέρα προσφέρεται για να διορθώσεις πάρα πολλά λάθη στα οικονομικά του παρελθόντος, αλλά και σε ‘ανοίγματα’ που έχεις κάνει και δεν έχεις καλύψει ακόμη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η οικογένεια σε έχει κουράσει, αγαπητέ Καρκίνε, με τα χιλιάδες προβλήματα που παραμένουν προς επίλυση. Δείξε την καλή σου πρόθεση χωρίς υπερβολές και μην αναλαμβάνεις το βάρος άλλων στις πλάτες σου, γιατί η ψυχική σου ισορροπία θα κινδυνέψει – κάτι που μπορείς να αποφύγεις. Εστίασε την προσοχή σου στην προσωπική σου ζωή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα περάσεις πολύ καλά και θα μπορέσεις να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου που θα σε ευχαριστήσουν αρκετά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι, γιατί έφτασε ο καιρός που θα κάνεις μια νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις θα έχεις σήμερα, ενώ θα γίνουν και συζητήσεις για καινούργια πράγματα που θα οδηγήσουν σε μεγάλη επιτυχία. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζονται αλλά δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Να ξέρεις ότι ξεκινάει μια περίοδος που τα έσοδά σου θα αυξηθούν.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η ανάγκη σου για αλλαγές δεν θα ικανοποιηθεί άμεσα, αγαπητέ Λέων, αλλά μπορείς χωρίς ιδιαίτερο κόστος να ανανεώσεις τον προσωπικό σου χώρο με δημιουργικές ιδέες και να βελτιώσεις πολύ τη διάθεσή σου. Η διακόσμηση είναι ο τομέας που θα αναδείξει τις ικανότητές σου με επιτυχία, ενθουσιάζοντας τον κοινωνικό σου περίγυρο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τώρα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να τα πας πολύ καλά στη σχέση σου. Μπορείς να συζητήσεις με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα που η Αφροδίτη είναι στον Ταύρο και σε ευνοεί αισθηματικά, θα κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορείς να καταφέρεις ό,τι ακριβώς θέλεις, αλλά πρόσεξε λίγο παραπάνω, γιατί θα έρθουν λάθη από εκεί που δεν το περιμένεις. Θα έχεις έντονα στο μυαλό σου τις οικονομικές υποχρεώσεις που έχεις και σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η επιτυχία που βίωσες πρόσφατα ήταν αποτέλεσμα τεράστιας προσπάθειας αλλά και αξιοποίησης με τον κατάλληλο τρόπο μίας σειράς ευκαιριών που χάρισαν οι πλανήτες στο ζώδιό σου. Τώρα μπορείς να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τα αποτελέσματα των κόπων σου. Ταυτόχρονα θα σου δοθεί η ευκαιρία να αξιολογήσεις τις αντιδράσεις των οικείων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μπορείς να περάσεις ήρεμα και χαλαρά με τον σύντροφό σου, αν βγάλεις την συναισθηματικότητα που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε επαγγελματικές προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, καλό θα είναι πριν δώσεις απάντηση να σκεφτείς πάρα πολύ καλά. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση ώστε να μπορέσεις να βγεις από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεσαι αυτή την περίοδο.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Οι καταστάσεις σήμερα θα είναι πολύ καλές και θα απολαμβάνεις μεγάλη ηρεμία. Οι πλανήτες είναι αρκετά φιλικοί με το ζώδιό σου και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα για το μέλλον. Μπορείς να κάνεις πολλά σχέδια, καθώς από τώρα και στο εξής πολλές καταστάσεις που μπορεί να καθυστερούσαν θα βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δεν θα πάνε καθόλου άσχημα τα αισθηματικά σου, αρκεί να μην σε πιάσουν τα κυκλοθυμικά σου και τα βάλεις για άλλη μια φορά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις αρκετό άγχος για τα επαγγελματικά σου και κάνεις τα πάντα για να τα καταφέρεις όλα τέλεια. Φρόντισε να ηρεμήσεις, γιατί θα έχεις τις αναμενόμενες καθυστερήσεις. Στα οικονομικά, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Αυτή την περίοδο πολλές καταστάσεις θα ισορροπούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Είναι πολύ εύκολο, αγαπητέ Σκορπιέ, να ξεπεράσεις τους εφιάλτες του παρελθόντος, αν χαλαρώσεις και δεις ότι το παρόν και το μέλλον είναι ευχάριστο και γεμάτο ευκαιρίες κατάλληλες να σε οδηγήσουν όπου επιθυμείς. Μην βιαστείς να δώσεις λύσεις άμεσα – άσε τον χρόνο να κυλήσει στους απαραίτητους ρυθμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα, αν πάρεις την απόφαση να μιλήσεις στο ταίρι σου για τα θέματα που σε απασχολούν. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί η καινούργια γνωριμία θα έρθει εκεί που δεν την περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα απόφυγε να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες, γιατί έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις. Φρόντισε να κάνεις έναν προγραμματισμό στα οικονομικά σου, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Κατά τη διάρκεια μιας μετακίνησης, αγαπητέ Τοξότη, θα προκύψει ευχάριστη συνάντηση με κάποιο άτομο μεγάλου κύρους, το οποίο θα εντυπωσιαστεί από την προσωπικότητα και τα ταλέντα σου. Φρόντισε να ανταποκριθείς στην αρχική εντύπωση, γιατί έχεις να κερδίσεις πολλά και μάλιστα χωρίς να προσπαθήσεις καθόλου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να κάνεις ξεκαθαρίσματα στον αισθηματικό τομέα, γιατί αφ’ ενός θα έχεις λογομαχίες με το ταίρι σου και αφ’ ετέρου το πλανητικό σκηνικό δεν σε ευνοεί για κάτι τέτοιο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κάθεσαι άπραγος, γιατί τώρα που η Αφροδίτη είναι στον Ταύρο, μπορείς να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου δεν πάνε άσχημα, αν κι εσύ αγχώνεσαι και θέλεις να κάνεις ακόμη πιο πολλά. Κάνε έναν πολύ καλό προγραμματισμό. Στα οικονομικά μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και ειδικότερα σε θέματα χρεών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Μετά από μια μεγάλη αδικία που βίωσες το τελευταίο διάστημα, επιτέλους δικαιώνεσαι. Οι εχθροί σου θα αποκαλυφθούν και θα πάρουν τη θέση που τους αξίζει. Ως Αιγόκερως, θα δέχεσαι τα δώρα των πλανητών για καιρό ακόμα – αξιοποίησέ τα όσο καλύτερα μπορείς και η επιτυχία θα έρθει πολύ σύντομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην προσπαθήσεις να λύσεις αισθηματικά προβλήματα του παρελθόντος, γιατί δεν θα καταφέρεις τίποτα. Εσύ που δεν έχεις βρει ταίρι, άλλαξε λίγο τις συνήθειές σου και να ξέρεις ότι θα βρεις το καλύτερο για σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να προσέξεις σε ό,τι αφορά μελλοντικά θέματα. Απόφυγε να εκφράσεις την άποψή σου για να μην εμπλακείς σε προστριβές με συνεργάτες. Στα οικονομικά, προβλέπονται συζητήσεις ή προτάσεις προκειμένου να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην αφήνεις να σε κατευθύνουν παραλογισμοί και να μην επηρεάζεσαι από ακατάλληλα πρόσωπα που προσπαθούν να σε χρησιμοποιήσουν. Σκέψου περισσότερο και μην συμμετέχεις σε συζητήσεις και σχόλια. Ο χρόνος θα φέρει την πραγματικότητα στην επιφάνεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάποια ερωτηματικά θα σε βασανίσουν σε σχέση με τη συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου. Δεν είναι ώρα να μιλήσεις, γιατί θα έχεις μπερδέματα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κάθεσαι, γιατί η Αφροδίτη από τον Ταύρο σε ευνοεί αισθηματικά, ώστε να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, αρκεί να μην κάνεις κινήσεις που μπορεί να σε φορτίσουν περισσότερο. Αυτή την περίοδο τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις πολλά έξοδα.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Είναι ολοφάνερο, αγαπητέ Ιχθύ, πως οι νέες καταστάσεις οδηγούν σε μια ευχάριστη καθημερινότητα που θα σε ξεκουράσει και θα σε ανανεώσει αρκετά. Ένα ταξιδάκι θα είναι ευκαιρία για ψυχαγωγία, με μικρή όμως διάρκεια. Συγκράτησε την τάση σου να βλέπεις κάποιες καταστάσεις με αρνητικό μάτι, γιατί το μέλλον σου διαγράφεται πολύ θετικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν αφήσεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου να βγουν στην επιφάνεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Νιώθεις μεγάλη υπερένταση και έχεις έντονο εκνευρισμό εξ αιτίας των καθυστερήσεων που υπάρχουν στις επαγγελματικές σου υποθέσεις. Στα οικονομικά, πρόσεξε λίγο, γιατί θα παρασυρθείς σε παραπάνω έξοδα και άσκοπες αγορές.

oroskopos.gr