Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 13 Ιουνίου

  • Τετάρτη, 13 Ιούνιος 2018 07:48
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Μπορεί σήμερα η οξυδέρκεια και οι ιδέες να μας δώσουν ανέλπιστες λύσεις με το Εξάγωνο Ερμή-Ουρανού, όμως ο Χείρωνας έχει άλλα σχέδια… Η κόντρα του με τον Ερμή, φέρνει λόγια σκληρά που πονούν και αφήνουν πληγές! Οι τυχεροί της μέρας Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου, ενώ πιο προσεκτικοί πρέπει να είναι οι Παρορμητικοί του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ο τομέας της οικογένειας απαιτεί όλη την προσοχή σου, αγαπητέ Κριέ, τώρα που τα προβλήματα δεν δείχνουν να λύνονται. Γενικά προσπάθησε να προσέχεις όσο το δυνατόν περισσότερο, αλλά μην αναλαμβάνεις τις ευθύνες των άλλων, ώστε να μην βρεθείς σε αδιέξοδο. Χαμήλωσε λίγο τους τόνους και απόφυγε τις συγκρούσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα πρέπει να προσέξεις γενικότερα τι θα πεις στο ταίρι σου. Θα έχεις έναν συνεχή εκνευρισμό και μια επικριτική στάση απέναντι στα πάντα. Για σένα που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η περίοδος είναι πολύ θετική αισθηματικά και θα φέρει πολλές ευκαιρίες ώστε να κάνεις και την κατάλληλη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα τα πας πολύ καλά και θα μπορέσεις με σταθερά βήματα να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Έχεις πολλές οικονομικές υποχρεώσεις που πολλές φορές σου χαλούν τη διάθεση. Σημασία έχει ότι ξεκινά για σένα μια περίοδος που τα έσοδά σου θα αυξηθούν.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Κάποιες ευχάριστες συμπτώσεις θα σε βοηθήσουν να πλησιάσεις τους στόχους σου. Η περίοδος είναι ιδανική για το ζώδιό σου, προκειμένου να μπορέσεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και να προωθήσεις τα σχέδιά σου το συντομότερο. Απόφυγε το κλείσιμο συμφωνιών τώρα που τα άστρα δεν ευνοούν ιδιαίτερα τις συνθήκες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου θέλεις να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα και να δώσεις τέλος σε καταστάσεις που σε κουράζουν και δεν σου προσφέρουν τίποτα. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιό σου ανεβάζει τη γοητεία σου και κανείς δεν θα μπορεί να αντισταθεί στο πέρασμά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα υπάρχει αρκετή ένταση, αλλά ενδέχεται να γίνουν και κάποιες αλλαγές που δεν περίμενες. Στα οικονομικά, θα σου παρουσιαστούν κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Κάνε έναν καλό προγραμματισμό και απόφυγε να κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Οι μέρες απαιτούν να καταβάλεις τεράστια προσπάθεια, αγαπητέ Δίδυμε, προκειμένου να επανορθώσεις σφάλματα του παρελθόντος που σε κρατάνε πίσω ως προς τις επιδιώξεις σου. Θα καταφέρεις να προωθήσεις τις υποθέσεις σου, αλλά ίσως χρειαστεί να περιμένεις λίγο ακόμα. Όπως και να ‘χει, η καλή οργάνωση θα βοηθήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι αρκετά καλά. Θα πρέπει να διώξεις αμφιβολίες και κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις για το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι επαγγελματικές σου προοπτικές θα είναι πολύ καλές. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, ώστε να έχεις άνοδο στην καριέρα σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση και θα κάνεις τα πάντα για να φέρεις μια ισορροπία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Οι αποφάσεις σου για ορισμένα σημαντικά ζητήματα δεν έχουν πάρει την οριστική τους μορφή και αυτή η αργοπορία σε κουράζει. Βάλε συγκεκριμένους στόχους και μην αναβάλεις όσα πρόκειται να συμβούν, ώστε να μην το μετανιώσεις αργότερα. Πολύ σύντομα νέες ευκαιρίες προβλέπονται για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προγραμμάτισε να πας ένα ταξίδι με το ταίρι σου – το έχεις ανάγκη – γιατί με τις τόσες υποχρεώσεις έχεις αμελήσει τον αισθηματικό τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία. Χάρη και στην υπευθυνότητά σου θα δώσεις τις καλύτερες λύσεις σε κάποιες προβληματικές καταστάσεις. Στον οικονομικό τομέα, μπορείς να κάνεις συζητήσεις. Ίσως να έχεις άνοδο αυτή την περίοδο, αλλά θα πρέπει να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Κοινωνικά ζητήματα σε απασχολούν, αγαπητέ Λέων, και συμμετέχεις σε επικίνδυνες συζητήσεις. Μην βιαστείς να βγάλεις τα συμπεράσματά σου πριν αντλήσεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Απόφυγε να εκτεθείς και κράτα τις απόψεις σου μόνο για κοντινά σου άτομα που θα σε προστατέψουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη από τον Ταύρο σού δίνει τις καλύτερες επιρροές της, ώστε η σχέση σου να γίνει έτσι όπως ακριβώς θα σε ευχαριστούσε. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι είσαι σε πολύ θετική περίοδο αισθηματικά, για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά. Πολλές υποχρεώσεις που έχεις θα τις τελειώσεις με τον καλύτερο τρόπο. Στον οικονομικό τομέα, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και θέματα να τακτοποιήσεις που σε αγχώνουν ακόμη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να συγκρατήσεις τη διάθεσή σου για αλλαγές, ειδικά τώρα που η περίοδος δεν ευνοεί κανένα περιττό έξοδο – περιορίσου στα εντελώς απαραίτητα. Ο δρόμος της επιτυχίας είναι συγκεκριμένος και απαιτεί θυσίες. Μην βιάζεσαι και μην δρομολογείς συνεχώς τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα είναι αρκετά καλά. Θα μπορέσεις να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η καλή διάθεση που θα έχεις αυτή την περίοδο θα φέρει πολύ καλά αποτελέσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να είχες με συνεργάτες, αρχίζουν και λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά, πάρα πολλά έξοδα αλλά και έσοδα θα έχεις αυτή την περίοδο. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων σου σε πιέζει πολύ, αγαπητέ Ζυγέ, και δυσφορείς έντονα. Βάλε μια τάξη στην καθημερινότητά σου και προσπάθησε να διατηρήσεις την αφοσίωση που χρειάζεται στο πρόγραμμα που θα ακολουθήσεις, ώστε να δώσεις ώθηση στις υποθέσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μπορείς να εμπιστευτείς το ταίρι σου που έχει πάρα πολλά να σου δώσει. Μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου κινήσου αργά και σταθερά. Βιαστικές κινήσεις θα σε οδηγήσουν προβλήματα. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Σε όποια συζήτηση γίνει σχετικά με οικονομικά θέματα, δείξε πολύ μεγάλη προσοχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο τρόπος δράσης σου, αγαπητέ Σκορπιέ, είναι νωχελικός και το αποτέλεσμα καθυστερεί. Πάρε δυναμικά την κατάσταση στα χέρια σου και μην διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από τα κατάλληλα πρόσωπα. Είναι πολύ πιθανό να καταφέρεις περισσότερα από τα αναμενόμενα, με θάρρος και θετική διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα θα είναι μεγάλος. Θα μπορέσεις να δώσεις πάρα πολλά στο ταίρι σου, ώστε να νιώσει μεγάλη ασφάλεια μαζί σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από τον Ταύρο θα προκύψει μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Φρόντισε να μειώσεις τον εκνευρισμό σου. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να προσέξεις σε ό,τι αφορά συμφωνίες και υπογραφές που μπορεί να προκύψουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Οι εξελίξεις των ημερών είναι περίεργες, αγαπητέ Τοξότη, και σε μπερδεύουν. Δεν χρειάζεται να οδηγηθείς άμεσα σε αποφάσεις. Προχώρα με αργά βήματα και θα μπορέσεις να διανύσεις σύντομα την απαραίτητη διαδρομή για την ολοκλήρωση των στόχων σου. Όλα θα πάνε καλά – μην αγχώνεσαι και περίμενε.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρόσεξε σήμερα, γιατί με τις πολλές δραστηριότητες που θα έχεις θα αμελήσεις κάποια βασικά πράγματα που αφορούν το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη από τον Ταύρο που σε ευνοεί αισθηματικά, υπόσχεται να σου έρθουν τα καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις. Μην ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον σε άτομα που δεν πρέπει. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα τις υποχρεώσεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Έντονοι προβληματισμοί και ανησυχίες θα χαρακτηρίζουν όλο το ερχόμενο διάστημα, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου. Η κατάσταση θα είναι μετέωρη, τα αρνητικά γεγονότα θα διαδέχονται τα θετικά ανά πάσα στιγμή και θα αδυνατείς να βγάλεις σωστά συμπεράσματα. Συγκράτησε την ψυχραιμία σου και μην αφήσεις κανέναν να σε πιέσει για άμεσα αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα, αλλά θα πρέπει να τα αντιληφθεί και το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα πρέπει να κινηθείς άμεσα, γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν αισθηματικά για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις πάρα πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και δεν θα ξέρεις πώς να τις προγραμματίσεις. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Μην πάρεις αποφάσεις που αφορούν το μέλλον των οικονομικών σου. Θα πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ανεπιθύμητες καταστάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον σε μπερδεύουν, αγαπητέ Υδροχόε, παρά τη θέλησή σου σε σειρά συζητήσεων. Προσπάθησε να αποφύγεις όσο το δυνατόν τη σχετική διαδικασία και να αποφύγεις τις συνεπαγόμενες παρανοήσεις. Οι συζητήσεις που δεν σε αφορούν προσωπικά είναι και οι πιο επικίνδυνες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αρκεί να μην κλειστείς στον εαυτό σου και να μην διστάσεις να ζητήσεις αυτό που θέλεις. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι, γιατί η Αφροδίτη από τον Ταύρο σε ευνοεί αισθηματικά και θα έρθει αυτό που περίμενες εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Με την ευελιξία που έχεις μπορείς πάντα και καταφέρνεις πολλά στον επαγγελματικό τομέα. Απόφυγε να κλείσεις συμφωνίες στις οποίες δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Τα οικονομικά σε απασχολούν αρκετά, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Ευχάριστα απρόοπτα γεγονότα θα σε ξαφνιάσουν, αγαπητέ Ιχθύ, με θετικό τρόπο και θα καταφέρεις να προωθήσεις αρκετές υποθέσεις σου. Κάποιες εντάσεις θα είναι προσωρινού χαρακτήρα και θα ξεπεραστούν εύκολα. Προσοχή σε μετακινήσεις και προσωπικά αντικείμενα – υπάρχει σημαντικός κίνδυνος κλοπής.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα μπορείς να εκφράσεις τον ρομαντισμό και τον πλούσιο ερωτισμό σου. Κάνε τις προτάσεις σου στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα είναι αρκετά καλά. Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις που αφορούν μελλοντικά θέματα. Στα οικονομικά, μπορείς να κάνεις συζητήσεις ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου. Υπογραφές συμβολαίων και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

Πηγή: oroskopos.gr