Ποια ζώδια λένε ναι στον έρωτα με την πρώτη ματιά;

  • Τρίτη, 12 Ιούνιος 2018 21:08
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν πιστεύουν στον έρωτα με την πρώτη ματιά, όσοι όμως τον έχουν ζήσει, ορκίζονται στο όνομά του. Η αλήθεια είναι πως πρέπει κάποιος να αισθανθεί κάτι πολύ δυνατό για να ερωτευτεί κεραυνοβόλα και να μην συνυπολογίσει αρχικά τουλάχιστον άλλους παράγοντες παρά μόνο την εμφάνιση.

Ποιοι είναι πιο ανοιχτοί λόγω των άστρων τους σε κάτι τέτοιο;

Καρκίνος

Το φτερωτό αγγελάκι του έρωτα πετάει υπερωρίες από πάνω του και του πετάει συνεχώς βελάκια με καρδούλες την κατάλληλη στιγμή με αποτέλεσμα ο Καρκίνος να ερωτεύεται πανεύκολα και χωρίς πολλά πολλά. Η ουσία είναι ότι το ζώδιο αυτό, ερωτεύεται πρώτα για τον εαυτό του και μετά για τον άλλον.

Λέων

Αν κάποιος μπορεί να φορέσει μπλουζάκι με τυπωμένο το “Love at first sight” θα ήταν ο Λέων. Κοιτάει τριγύρω εντοπίζει το θήραμα και του ορμάει. Προσοχή μόνο, αφού ο έρωτας τον οποίο δε θα ξεπεράσει ποτέ είναι εκείνος που νιώθει για το είδωλό του στον καθρέφτη.

Τοξότης

Όσα στραπάτσα κι αν φάει, όσες απογοητεύσεις κι αν περάσει, το πιο αισιόδοξο ζώδιο από τα 12 δεν το βάζει κάτω και πάντα μπορεί να ερωτευτεί ακόμη μια φορά, πιο γρήγορα, πιο έντονα και πιο δυνατά. Και ακριβώς το ίδιο ακαριαία να ξε-ερωτευτεί. Έρωτας με την πρώτη ματιά και ξενέρα με τη δεύτερη.

marieclaire.gr