Γιορτάζουν τη θάλασσα και προσφέρουν δωρεάν εκδηλώσεις και βόλτες με φουσκωτά

  • Δευτέρα, 11 Ιούνιος 2018 16:07
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Από την Πέμπτη 14 Ιουνίου έως και την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018, πραγματοποιείται για 5η φορά το τετραήμερο εκδηλώσεων για την πρόληψη και την ασφάλεια στη θάλασσα με τον τίτλο «Εν πλω». 
Το «Εν πλω 2018’ οργανώνεται από τον Παγκρήτιο Όμιλο φουσκωτών σκαφών, την Περιφέρεια Κρήτης, Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου και τελεί υπό την αιγίδα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου. 

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

"Με δεδομένη την αγάπη όλων μας για τη θάλασσα το «εν Πλω» είναι για εμάς μια γιορτή, η γιορτή της θάλασσας, αναφέρουν οι υπεύθυνοι του παγκρητίου Συλλόγου φουσκωτών σκαφών. 

Το τετραήμερο έχει σκοπό να παρουσιάσει στους Ηρακλειώτες αλλά και στους επισκέπτες, σειρά θαλασσινών εκδηλώσεων για την πρόληψη και την ασφάλεια στη θάλασσα αλλά και γενικά στον τομέα της αναψυχής.

Συγκεκριμένα, στην πλατεία του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου θα γίνει έκθεση σκαφών και συναφών προϊόντων και μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις ενώ στο θαλάσσιο χώρο θα γίνουν βόλτες των επισκεπτών με φουσκωτά σκάφη, επιδείξεις αγωνιστικών σκαφών και τζετ σκι και αρκετές ακόμα δραστηριότητες για τους επισκέπτες των τετραήμερων εκδηλώσεων, με την συμμετοχή όλων να είναι δωρεάν".