Ένα σπίτι που το πας όπου θες - Χωρίς συμβόλαια, χωρίς υποχρεώσεις, χωρίς δεσμεύσεις

  • Δευτέρα, 11 Ιούνιος 2018 08:36
  • Συντακτική Ομάδα
  • Σπίτι

Ποιος δεν θα ήθελε να κάνει σπίτι του όποιο μέρος αγαπά η καρδιά του; Να γυρνά τον κόσμο και όπου επιλέξει, να στρατοπεδεύει για λίγο και μετά φτου κι απ’ την αρχή;

Αυτό ακριβώς κάνει το Space της iOhouse, το στήνεις όπου αγαπάς και μετά το ξεστήνεις σαν να μην έγινε τίποτα, ζώντας ωστόσο σε ένα πραγματικά υπέροχο εσωτερικό.

Πλήρως αυτόνομο, είναι μια μοντέρνα λύση διαβίωσης που δεν χρειάζεται απολύτως τίποτα σε παροχές. Ό,τι χρειαστείς από εξοπλισμό, νερό, ρεύμα, θέρμανση, ακόμα και wi-fi, τα έχει ενσωματωμένα, για να μη δίνεις ακριβώς λογαριασμό για τίποτα!

Και μέσω μιας «έξυπνης» εφαρμογής ελέγχεις πλήρως τη λειτουργία του εύκολα και αποτελεσματικά από το κινητό ή το tablet σου.

Την ίδια ώρα, πρόκειται για ένα θαύμα τεχνολογίας και σχεδιασμού, καθώς προορίζεται για ανθρώπους που λατρεύουν μεν τη φύση, εκτιμούν δε την καλαισθησία και το design. Και καθώς είναι πρακτικά αυτοσυντηρούμενο, το στήνεις δίπλα σε λίμνες και ποτάμια, μέσα στο δάσος, ακόμα και σε πλαγιές.

Κι έτσι ζεις σε λιβάδια και βουνά, δάση και λίμνες χωρίς περιορισμούς, καθώς στήνεται και ξεστήνεται εύκολα παρέχοντας το είδος της ευελιξίας που απαιτεί ακριβώς η ανεξάρτητη ζωή και ο ζαμανφουτισμός.

newsbeast