Τρία στυλιστικά λάθη που πρέπει να μην κάνουμε και αυτό το καλοκαίρι

Γιατί η επανάληψη είναι «μήτηρ πάσης μαθήσεως» ακόμα και σε ό,τι αφορά τα...
λάθη που κάνουμε στην εμφάνισή μας και αυτό ήρθε η ώρα να αλλάξει.
Υπάρχουν πράγματα που κάνουμε κάθε καλοκαίρι με χαρά, ξανά και ξανά, όσα χρόνια και αν περάσουν. Όπως το να πηγαίνουμε σε συναυλίες, να διοργανώνουμε αυθόρμητες αποδράσεις το Σαββατοκύριακο, να κάνουμε κάμπινγκ, να ξενυχτάμε χωρίς συγκεκριμένο λόγο στο μπαλκόνι πίνοντας κρασί, να πηγαίνουμε σε θερινά… και άλλα πολλά ευχάριστα που δεν υπάρχει λόγος να σταματήσουμε να επαναλαμβάνουμε. Υπάρχουν όμως και κάποια «στυλιστικά αμαρτήματα» στα οποία έχουμε όλες υποπέσει παλαιότερα και πρέπει να διασφαλίσουμε πως δεν θα υποπέσουμε και στο μέλλον. Πώς θα γίνει αυτό; Mε το να εντοπίσουμε ποια είναι αυτά ώστε να μην τα επαναλάβουμε ποτέ ξανά.

#1 Το να φοράς ρούχα που δεν είναι στο νούμερό σου
Είτε μιλάμε για πολύ στενά τα οποία σε δείχνουν πιο «γεματούλα», αφού σε πιέζουν χωρίς λόγο, είτε μιλάμε για πολύ φαρδιά τα οποία συντελούν στο να μπορείς να τραγουδήσεις το «Μy friend the wind» σαν άλλος Demis Roussos. Eίναι πολύ σημαντικό το να σου εφαρμόζουν καλά τα κομμάτια του outfit σου γιατί μόνο έτσι θα δείχνει η σιλουέτα σου όπως πραγματικά είναι και δεν θα την βλέπει ο κόσμος μέσα από έναν «παραμορφωτικό φακό» που εσύ της έχεις «φορέσει».

#2 Το να δείχνεις περισσότερο δέρμα από όσο πρέπει
Το «s.xy πολύ αγάπησαν το too s.xy ουδείς»! Δεν είμαστε τίποτα συντηρητικές εδώ πέρα και δεν πρόκειται να σε αποτρέψουμε από το να κάνεις αισθησιακές εμφανίσεις, το αντίθετο! Αλλά και αυτές πρέπει να γίνονται με κάποιο μέτρο. Μην πέφτεις στην παγίδα του να σκεφτείς: «έλα μωρέ, καλοκαιράκι είναι όσο το δυνατόν λιγότερα φορέσουμε, τόσο το καλύτερο». Δεν ισχύει αυτό. Τουλάχιστον αν ο στόχος μας είναι να είμαστε κομψές.

#3 Το να κάνεις «οver-accessorizing»
Επειδή είναι καλοκαιράκι και είμαστε όλοι σε πιο bohemian διάθεση δεν σημαίνει πως πρέπει να κυκλοφορούμε σαν τον Βασίλη Τσιβιλίκα στην ταινία «Η θεία μου η χίπισσα» . Φορώντας δηλαδή κουδούνια στο λαιμό και κοκάλινα βραχιόλια στα χέρια. Αν θες να κάνεις layering κοσμημάτων μπορείς να το κάνεις με μικρά, λεπτά κολιέ, με κάποια δαχτυλίδια ή δύο-τρία βραχιόλια. Όλα τα άλλα είναι απλά υπερβολικά.

queen.gr