Kουτσό, τυφλόμυγα, κρεμάλα - Μαθαίνουμε ή θυμόμαστε ξανά τα παλιά ξεχασμένα παιχνίδια

  • Σάββατο, 16 Ιούνιος 2018 08:53
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Το 1ο Φεστιβάλ  Ξεχασμένου Παιχνιδιού   θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στον Καράβολα Ηρακλείου, στην προτομή του Γιούριν Γκαγκάριν,    με δωρεάν είσοδο.

Την εκδήλωση οργανώνουν το «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και το «Παιδικό Ραδιόφωνο Family fm 89.5».

Οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να παίξουν! Οι μικροί   θα γνωρίσουν τα παλιά «ξεχασμένα» παιχνίδια και οι μεγάλοι   θα θυμηθούν τα παιδικά τους χρόνια!

Κουτσό, τσουβαλοδρομίες, τυφλόμυγα, κουταλοδρομίες, πεντόβολα, σβούρες, κρεμάλα, εργαστήρια με πηλό, δημιουργική απασχόληση και πολλές ακόμα εκπλήξεις περιμένουν τους επισκέπτες!

Παράλληλα, όλα τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους Smilers, τους ήρωες για όλα τα παιδιά: τον Smile Boy και την Smile Girl, να ενημερωθούν για τις super δυνάμεις τους, να φωτογραφηθούν μαζί τους και να γίνουν και αυτά ήρωες με την απόκτηση της Super Smile Ταυτότητας!

Στον χώρο του Φεστιβάλ θα υπάρχει bazaar του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όπου οι επισκέπτες μπορούν να αποκτήσουν κατασκευές φτιαγμένες από τους εθελοντές του Εθελοντικού Δημιουργικού Εργαστηρίου καθώς και είδη του οργανισμού και να ενισχύσουν το δύσκολο έργο του.

Οι  επισκέπτες θα μπορούν να προμηθευτούν στον χώρο του φεστιβαλ  αναψυκτικά, χυμούς, ποπ κορν, παγωτά, λιχουδιές, κεράσματα γλυκά και αλμυρά!

Το 1ο Φεστιβάλ Ξεχασμένου Παιχνιδιού είναι αφιερωμένο στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και όλα τα έσοδα θα ενισχύσουν τις δράσεις που πραγματοποιεί για κάθε παιδί με προβλήματα Υγείας, καθημερινά, πανελλαδικά, παρέχοντας το σύνολο των υπηρεσιών του..