Κάνε το νερό σου detox

Ποια είναι η λύση στο να αποβάλλεις όλες τις τοξίνες και να νιώσεις πιο «καθαρή»; Μα φυσικά το άφθονο νερό! Κι αν θέλεις να αλλάξεις λίγο τη γεύση του, μπορείς να προσθέσεις αυτά τα 4 detoxσυστατικά που και θα σε αποτοξινώσουν και θα δώσουν μια διαφορετική και δροσιστική γεύση στο νερό σου.

Πρόσθεσέ τα όλα από το προηγούμενο βράδυ σε μια μεγάλη κανάτα/μπουκάλι γεμάτο με πάγο και ενυδάτωσε τον οργανισμό σου, την επόμενη μέρα, με το δικό σου detox ρόφημα! Μάθε τώρα και τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες που έχει το καθένα…

Λεμόνι: Ο χυμός από λεμόνι βοηθάει να καθαρίσει και να ρυθμίσει το pH (να το κάνει πιο αλκαλικό) του σώματος. Πρόσθεσε μία λεπτή φέτα λεμονιού σε μια μεγάλη κανάτα με νερό ή στύψε λίγο μέσα στο ποτήρι σου.

Δυόσμος: Ο δυόσμος ή μέντα δίνει μια γλυκύτητα στο νερό σου χωρίς να έχει ζάχαρη ενώ βοηθάει το στομάχι να χωνέψει πιο εύκολα.

Αγγούρι: Πρόσθεσε λίγες φέτες μέσα στο νερό σου και νιώσε πιο ενυδατωμένη και αναζωογονημένη! Το αγγούρι έχει επίσης και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Τζίντζερ: Αυτή η καυτερή ρίζα βοηθά στο να καθαρίσει ο οργανισμός ενώ ταυτόχρονα ρυθμίζει την πέψη. Λίγο τζίντζερ στο ποτήρι σου αρκεί για αυτό καλύτερα να δοκιμάσεις αρχικά και αν θες περισσότερο, μπορείς να προσθέσεις.

 

Πηγή: tlife