Κοσμήματα στο γυμναστήριο: Τα φοράς ή όχι;

Μερικές γυναίκες δεν αποχωρίζονται τα κοσμήματά τους ούτε και τις ώρες γυμναστικής τους. Αν και σε αρκετά γυμναστήρια δεν επιτρέπεται - για τη δική σου ασφάλεια κυρίως - μάθε ποια κοσμήματα μπορείς να φοράς και ποια καλό θα ήταν να μένουν στο σπίτι.

Εάν θέλεις να επιλέξεις κοσμήματα για την ώρα της γυμναστικής, αυτό εξαρτάται από το τύπο κοσμήματος αλλά και το είδος γυμναστικής που έχεις επιλέξει. Για παράδειγμα κοσμήματα με πέτρες μπορούν να υποστούν ζημιά, γι' αυτό καλό θα είναι να μένουν σπίτι. Επίσης, με τον ιδρώτα και τη ζέστη δημιουργούνται μικρόβια που μπορούν να προκαλέσουν ζημιά στο χρώμα τους - αν είναι faux -και κοκκινίλα στο δέρμα σου.

 

Σκουλαρίκια στο γυμναστήριο
Ναι θα μπορούσες. Κυρίως minimal με κούμπωμα ώστε να είσαι βέβαιη ότι δε θα βγουν. Τα μακριά σκουλαρίκια είναι για να μένουν στο ντουλάπι του γυμναστηρίου μαζί με τα υπόλοιπα πράγματά σου.

 

Τα δαχτυλίδια και τα βραχιόλια θα πρέπει να απομακρύνονται
Όταν χρησιμοποιείς μηχανήματα και εξοπλισμό δεν πρέπει να φοράς δαχτυλίδια. Σε άλλες ασκήσεις που αφορούν κοιλιακούς, γλουτούς κ.ά. τότε ναι θα μπορούσες. Εκτός από τον εξοπλισμό του γυμναστηρίου, πρόβλημα μπορεί να δημιουργηθεί και στα ίδια σου τα κοσμήματα. Για παράδειγμα, ένα χρυσό δαχτυλίδι μπορεί να υποστεί γρατζουνιές . Το ίδιο ισχύει και για τα βραχιόλια ειδικά όταν είναι φτιαγμένα από μέταλλο. Τα πιο απλά - που δένουν - δεν αποτελούν κίνδυνο.

 

Λέμε ναι σε συγκεκριμένα κολιέ
Ναι αλλά να είναι διακριτικό και φυσικά όχι faux, επειδή με τον ιδρώτα θα ξεβάψει στο λαιμό σου. Προτίμησε ασημένια ή χρυσά κολιέ σε minimal design.

 

Πηγή: savoirville

Αφηστε καποιο σχολιο