Χώρισες; Αυτά είναι τα 6 πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις

Χώρισες και όπως είναι φυσικό βλέπεις τα πάντα μαύρα. Το καταλαβαίνω και το ενστερνίζομαι. Επίσης καταλαβαίνω ότι τη συγκεκριμένη περίοδο δεν είσαι σε θέση να δεχτείς την παραμικρή συμβουλή μιας και είσαι απολύτως θολωμένη. Όλα αυτά τα δέχομαι. Ωστόσο, καθότι είσαι και μεγάλο κορίτσι, καλό θα ήταν να δεις τα πράγματα λίγο πιο ψύχραιμα και να σταματήσεις να κάνεις… βλακείες! Και τι εννοώ λέγοντας βλακείες; Για ρίξε παρακάτω μία ματιά…

Σταμάτα να του στέλνεις μηνύματα και να τον παίρνεις τηλέφωνο

Αν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να γυρίσει σε σένα, αυτός δεν είναι ο τρόπος. Δεν υπάρχει άντρας (και άνθρωπος μη σου πω γενικά) που να μένει με κάποιον επειδή τον λυπάται. Οπότε, το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να κρατήσεις μία απόσταση και να δεις τα πράγματα λίγο πιο ψύχραιμα.

Σταμάτα να τρως τα πάντα

Κάποια στιγμή, όταν όλο αυτό σου περάσει, και τα κιλά σου μείνουν, θα καταριέσαι την ώρα και τη στιγμή που καταβρόχθισες όλες αυτές τις αηδίες. Άσε τα delivery και τα γλυκά και προσπάθησε να ξεχνιέσαι με τρέξιμο, χορό, κανά περπάτημα, καμιά βόλτα στην παραλία που είναι και καλοκαίρι… Γενικά μείνε μακριά από το φαγητό γιατί όταν θα θελήσεις να βγεις έξω και να ψάξεις για άντρα, θα φας τεράστια φρίκη.

Σταμάτα να κοιμάσαι με όποιον βρεις

Μπορεί το «ο έρωτας με έρωτα περνάει» να υπήρξε τεράστιος ύμνος τα χρόνια τα παλιά, ωστόσο όταν κάτι γίνεται στην υπερβολή καταντάει αρνητικό. Δε λέω να μη φλερτάρεις ή να μην ασχοληθείς με άλλους, αλλά και το σεξ κάθε τρεις και λίγο με διαφορετικό, το μόνο που θα σου προσφέρει είναι κανένα αφροδίσιο. Γνώμη μου πάντα έτσι;

Σταμάτα να την πέφτεις στους πρώην σου

Δε θα πω αυτό με το φαγητό το ξαναζεσταμένο, γιατί είναι παρωχημένο. Θα πω όμως, ότι αντί να κάνεις ανακύκλωση, καλύτερα να κάνεις το από πάνω. Το μη χείρον, βέλτιστον.

Σταμάτα τα stalking

Βρήκε καινούρια; Ρίξε μια ματιά, αποφάσισε ότι εσύ είσαι καλύτερη (προφανώς) και ΜΗΝ ξανασχοληθείς. Πίστεψέ με, σιγά σιγά παθαίνεις εμμονή, και στο τέλος το χάνεις. Οπότε λίγη προσοχή. Υπάρχει ζωή, και μετά από εκείνη γλυκιά μου.

Μην κάνεις σχέση

Γιατί θα είναι η γνωστή rebound σχέση η οποία δε θα σου βγει σε καλό. Και η οποία λυπάμαι αλλά θα πληγώσει τον άλλο και πιθανότατα και εσένα. Πάρε το χρόνο σου και ασχολήσου λίγο με τον εαυτό σου.

queen.gr