Άνδρας κόλλησε AIDS με σκοπό να το μεταδώσει και σε άλλους

  • Πέμπτη, 7 Ιούνιος 2018 12:57
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κόσμος

 

Συγκλονιστική ήταν η ομολογία ενός άνδρα στην πολιτεία Αρκάνσας των ΗΠΑ, ο οποίος παραδέχθηκε ότι σκόπιμα κόλλησε τον ιό του AIDS (HIV) για να τον μεταδώσει σε άλλους.

Ο 25χρονος Στέφεν Κοχ ομολόγησε τη Δευτέρα ότι είναι ένοχος για την απόπειρα να εκθέσει ένα άλλο άτομο στο ιό HIV. Επίσης δήλωσε ότι είναι ένοχος για την κατοχή μεθαμφεταμίνης που είχε σκοπό να την διανείμει και για την κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Όπως αναφέρει η New York Post, η αστυνομία του Αρκάνσας αρχικά συνέλαβε τον Κοχ ως κατηγορούμενο για υπόθεση ναρκωτικών, αλλά ένας έμπιστος πληροφοριοδότης ανέφερε στις Αρχές ότι ο νεαρός εμπλεκόταν και σε παιδική πορνογραφία.

Κατά τη διάρκεια έρευνας στον προσωπικό του υπολογιστή, οι διωκτικές αρχές ανακάλυψαν ότι ο 25χρονος είχε προσφάτως προσβληθεί από τον HIV και προσπαθούσε ενεργώς να τον μεταδώσει και σε άλλους.

Μάλιστα ανέφεραν ότι ο Κοχ είχε σχέδιο να πάει σε ένα διπλό ραντεβού, όπου θα έλεγε ψέματα για την κατάσταση της υγείας του.

Στο δικαστήριο ο 25χρονος παραδέχθηκε τα εγκλήματά του και δήλωσε ότι οι πράξεις του ήταν «αυτοκαταστροφικές», σύμφωνα με τοπική εφημερίδα.

Όταν ο δικαστής τον ρώτησε αν σκόπευε να βλάψει άλλους ανθρώπους, ο Κοχ απάντησε: «Ναι».

Ο νεαρός άνδρας καταδικάστηκε σε κάθειρξη 50 ετών.

newsbeast