Εκνευριστικές ή χρήσιμες οι ειδοποιήσεις στα socia media;

Νέα σχέση αποκτούν Instagram και Facebook. Τα δύο κορυφαία social media μοιράζονται πολλά κοινά χαρακτηριστικά ενώ συνδέονται και με πολλούς τρόπους καθώς ανήκουν και τα δύο στον Ζούγκερμπεγκ! Τώρα, όμως, έρχεται κάτι νέο που κάνει τη σχέση των δύο social media ακόμα πιο στενή!

Εκνευριστικό ή χρήσιμο; Οι ειδοποιήσεις του Facebook και στο Instagram!Ναι, όπως πολύ σωστά διάβασες το Instagram δοκιμάζει ένα νέο χαρακτηριστικό, σύμφωνα με το οποίο μπορείς να δεις τα notification που έχεις στο Facebook και στο Instagram account σου.

Ναι απ’ την μια είναι ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό, απ’ την άλλη είσαι σίγουρος ότι δεν θα σ’ εκνευρίσει αυτός ο κόκκινος κύκλος με τον αριθμό των ειδοποιήσεων;

Εκπρόσωπος του Instagram επιβεβαίωσε τη δοκιμή του χαρακτηριστικού, χωρίς, όμως, να γνωστοποιεί πότε θα γίνει διαθέσιμο σ’ όλους.

Πάντως, χρήστης του Internet, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι έχει πρόσβαση στην έκδοση beta της εφαρμογής, δημοσίευσε ένα screenshot της τελευταίας λειτουργίας με τις ειδοποιήσεις του Facebook, λέγοντας ότι του είχε εμφανιστεί τις τελευταίες ημέρες.

Παράλληλα, δύο δημοσιογράφοι του Mashable, οι οποίοι δεν χρησιμοποιούν την έκδοση beta, έχουν δει επίσης το χαρακτηριστικό να εμφανίζεται στο προφίλ τους τις τελευταίες ημέρες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχει μια λειτουργία που συγχωνεύει ειδοποιήσεις μεταξύ των δύο εφαρμογών. Πέρυσι, το Facebook εξέτασε ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό το οποίο έδειχνε τις ειδοποιήσεις σε Instagram, Messenger και Facebook ταυτόχρονα. Λέτε να δούμε σύντομα αλλαγές;

 

Πηγή: ipop