Γιατί τα παιδιά του Χάρι και της Μέγκαν δεν θα είναι πρίγκιπες και πριγκίπισσες

 

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ χαρακτηρίζεται από κανόνες και αυστηρά πρωτόκολλα.

Η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας είναι από τις πιο παλιές και σημαντικές σε όλο τον πλανήτη και κάθε τους κίνηση απασχολεί τα media και το κοινό.

Με τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, η δημοτικότητα της οικογένειας των Γουίνσδορ ανέβηκε καθώς το νέο ζευγάρι είναι πολύ δημοφιλές και αγαπητό.

Πλέον ο Χάρι και η Μέγκαν είναι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ.

Τα παιδιά τους όμως πώς θα αποκαλούνται;

Όταν και αν το νεόνυμφο ζευγάρι αποφασίσει να κάνει παιδιά, αυτά δεν θα έχουν τον τίτλο του πρίγκιπα ή της πριγκίπισσας. 

Μόνο ο μεγαλύτερος γιος του μεγαλύτερου γιου του πρίγκιπα της Ουαλίας, Καρόλου, θα έχει τον τίτλο αυτό. Γι’ αυτό και ο πρίγκιπας Τζορτζ,πρωτότοκος γιος του πρίγκιπα Γουίλιαμ, γεννήθηκε με αυτόν τον τίτλο ενώ τα άλλα δύο παιδιά (Σάρλοτ και Λούι) τον πήραν από τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Έτσι, τα παιδιά του Χάρι και της Μέγκαν θα είναι Lord και Lady, όταν γεννηθούν και θα πάρουν κάποιο τίτλο μόνο αν τους τον δώσει η ίδια η μονάρχης.

Ξέρουμε ότι η βασίλισσα έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον πρίγκιπα Χάρι αλλά και στη γυναίκα του, οπότε μάλλον θα δώσει κάποιον βασιλικό τίτλο στα δισέγγονά της, όταν αυτά έρθουν.

bovary.gr