Celebrity beauty hacks που θα εντάξεις σίγουρα στην ρουτίνα σου

  • Δευτέρα, 4 Ιούνιος 2018 19:40
  • Συντακτική Ομάδα
  • Πρόσωπο

Έχεις σίγουρα πάθει ένα τουλάχιστον (ή ίσως αρκετά παραπάνω) beauty emergency κατά τη διάρκεια της ζωής σου. Είτε πρόκειται για μουτζούρα από μάσκαρα, πρησμένα μάτια, άτονο δέρμα, ή εύθραυστα μαλλιά. Αλλά ξέρεις κάτι;Πολλές celebrities έχουν βιώσει τα ίδια ακριβώς πράγματα με σένα, και δεν έχουν πάντα το beauty squad τους παραδίπλα για να διορθώσει το οτιδήποτε που θα τους προκύψει. Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος για τον οποίο όλοι χρειαζόμαστε απελπισμένα beauty hacks. Και ευτυχώς για σένα, έχουν μάθει αρκετές συμβουλές και κόλπα για να κάνουν τη ζωή σου και την beauty ρουτίνα σου λίγο πιο εύκολη! Αυτά είναι μερικά από τα πιο χρήσιμα αλλά και περίεργα beauty hacks που έχουμε μάθει από celebrities.

 

H Gigi Hadid παίρνει ένα μικρό βουρτσάκι από μάσκαρα μαζί με ένα scrub με βάση τη ζάχαρη και κάνει απολέπιση στα χείλη της.
Ξέρεις αυτά τα μικροσκοπικά βουρτσάκια μιας χρήσης που βρίσκεις στα καταστήματα καλλυντικών για όταν θες να δοκιμάσεις μάσκαρα; Ε, αυτά χρησιμοποιεί η Gigi για να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την περιοχή των χειλιών της και ίσως αποτελεί το μυστικό της πίσω από τα juicy χείλη της.

 

Η Lauren Conrad χρησιμοποιεί ροδέλες από πατάτες που έχει βάλει πριν στο ψυγείο για να καταπολεμήσει τους μαύρους κύκλους.
Είναι η τέλεια λύση για εκείνα τα πρωινά, όταν πρέπει να αντιμετωπίζεις τους μαύρους κύκλους αλλά και τις σακούλες κάτω από τα μάτια σας. Στο blog της, η Lauren έγραψε: "Κόψε μερικές πατάτες σε ροδέλες που της έχεις βάλει από πριν στην κατάψυξη, βάλε τις σε ένα μπολ με νερό για λίγα λεπτά και στη συνέχεια τοποθέτησέ τις στα βλέφαρά σου για περίπου 15 λεπτά. Δουλεύει άψογα."

 

Η Shailene Woodley χρησιμοποιεί χυμό από πατζάρια για lip stain.
Η Shailene έχει δηλώσει πως τα παντζάρια είναι εκπληκτικά. Συμβουλεύει δε να τα ψήσεις πριν για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Όταν τα ψήνεις δεν λεκιάζουν το ίδιο με το όταν είναι ωμά. Πρώτα τα ψήνει και μετά βάζει λίγο από το χυμό τους στα χείλη της για ένα απαλό και φυσικό (κυριολεκτικά) stain. Όσο περίεργο κι αν σου ακούγεται γιατί να μην το δοκιμάσεις;

 

H Miranda Kerr με ένα κουτάλι γυρίζει τις βλεφαρίδες της.
Δεν μπορείς να βρεις το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες σου; Μπορείς από δω και πέρα να χρησιμοποιήσεις το πίσω μέρος ενός κουταλιού. Η Miranda είχε δηλώσει στο παρελθόν στο περιοδικό Lucky πως αν το κάνεις με αρκετή προσοχή έχει ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα με το ψαλίδι.

 

Η Salma Hayek βάζει χτυπημένα ασπράδια αβγών σε περιοχές που έχουν καεί από τον ήλιο.
Ξέρουμε ότι ακούγεται περίεργο, αλλά η Salma χρησιμοποίησε αυτή τη μέθοδο στην κόρη της όταν έκαψε ολόκληρο το χέρι της - και πραγματικά θεραπεύτηκε τελείως. "Το καλύτερο είναι να χτυπάς τα ασπράδια και να τα εφαρμόζεις απευθείας στο έγκαυμα – μειώνει τον πόνο και εμποδίζει το δέρμα από το να φουσκώσει", είπε στο PopSugar. Την επόμενη φορά που θα έχεις κάποιο ατύχημα με το ισιωτικό σου σίδερο χρησιμοποίησε το hack της Salma!

 

Η Lupita Nyong'o αφαιρεί το makeup της με έλαιο από αβοκάντο.
Αυτό όχι μόνο κάνει τη διαδικασία του ντεμακιγιάζ ευκολότερη, αλλά καταλήγεις και με πιο ενυδατωμένο δέρμα. Η Lupita εξήγησε κάποτε πως το δέρμα της τείνει να είναι πολύ ξηρό. Γι 'αυτό χρησιμοποιεί λάδι από αβοκάντο για να αφαιρέσει το μακιγιάζ της, ενώ ταυτόχρονα βοηθά την επιδερμίδα της να είναι καλά ενυδατωμένη. Καθόλου περίεργο αν προσέξεις πως το δέρμα της είναι πάντα λαμπερό! (Τώρα μας συγχωρείς, ενώ πηγαίνουμε στα μαγαζιά να βρούμε κάποιο λάδι από αβοκάντο.)

 

Οι δίδυμες Mary-Kate και Ashley Olsen χρησιμοποιούν οδοντόβουρτσες για να χτενίσουν τα φρύδια τους.
Ναι, καλά διάβασες. Και αν το δοκιμάσεις, το μόνο σίγουρο είναι πως απλώς θα εθιστείς επειδή είναι πολύ καλύτερες από εκείνα τα ακριβά βουρτσάκια φρυδιών. Είναι μεγαλύτερο από ένα βουρτσάκι ειδικό για τα φρύδια και σύμφωνα με τις δίδυμες λειτουργεί καλύτερα, ενώ μετά απλά χρησιμοποιούν ένα διάφανο gel. Πανέξυπνο.

 

Η Jessica Alba βάζει αντί για concealer χρησιμοποιεί βάση σκιών για να καλύψει σπυράκια.
Σύμφωνα με τον στυλίστα της Jessica, αυτό το προϊόν είναι "σαν κόλλα", και έχει μια παχύρρευστη σύσταση που ‘κολλά’ και κάνει εύκολα blend στο δέρμα. Η βάση για σκιές μπορεί να κρύψει εντελώς ένα σπυράκι και να κάνει την περιοχή να φαίνεται πιο ομοιόμορφη. Και το καλύτερο από όλα, δεν θα επηρεάσει την εμφάνιση του μακιγιάζ σου.

 

Η Blake Lively για να αποτρέψει τις άκρες των μαλλιών της από το να γίνουν περαιτέρω ξηρές, χρησιμοποιεί μαγιονέζα ή λάδι πριν τα λούσει.
Αυτό τη συμβουλή της μετέδωσε η μητέρα της με την εξήγηση πως αν βάλει λάδι ή μαγιονέζα για λίγη ώρα πριν το λούσιμο, θα αποτρέψει το σαμπουάν από το να ξηράνει περισσότερο τις άκρες. Βγάζει κάποιο νόημα.

 

Η Viola Davis χρησιμοποιεί ένα είδος μαγειρικού λίπους για να ενυδατώσει τα πόδια της.
Οκ, αυτό ίσως να μην το δοκιμάζαμε αλλά είναι αξιοπερίεργο. Η Viola Davis ορκίζεται σε αυτό το hack όπου κρατάει τα πόδια της ενυδατωμένα και μειώνει την τριβή μεταξύ τους και των παπουτσιών.

 

Πηγή: savoirville