Μήπως δεν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να βγεις μαζί του;

Τον γνώρισες σε ένα μπαρ, ανταλλάξατε τηλέφωνα και facebook, τσέκαρες όλο του το προφίλ στο Instagram, τις σπουδές του και τις φωτογραφίες από τις περσινές του διακοπές και ξεκινήσατε να ανταλλάσσετε μηνύματα και emojis. Πριν το πρώτο ραντεβού, εμείς, οι φύλακες άγγελοί σου, τα κορίτσια του savoirville συγκεντρώσαμε για εσένα τα 5 σημάδια που αναβοσβήνουν ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν έχεις δει σε εκείνον πάνω από 3, τρέξε όσο είναι καιρός.

 

1.Είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ανοιχτός μαζί σου 
Φυσικά και θες ο άλλος να μοιράζεται κομμάτια της καθημερινότητάς του, να σου δείχνει ότι υπολογίζει τη γνώμη σου και αποζητά τη συμβουλή σου, όμως όλα στο καιρό τους και με μέτρο. Όταν ακόμη δεν έχετε καλά καλά βγει ραντεβού είναι κάτι παραπάνω από awkward να σου μιλάει για το πόσο τον τραυμάτισε το διαζύγιο των γονιών του ή ο χωρισμός με το Κατερινάκι. Η οικειότητα καλό θα είναι να βγαίνει φυσικά και αβίαστα -αν βγαίνει- και να είναι αποτέλεσμα μιας ωραίας χημείας. Αν ο τύπος θέλει απλά ψυχολόγο, δώσε του μια καρτούλα, να πάει να τα πει σε εκείνη το παιδί.

 2.  Σου ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι σε φάση για σχέση
Μισό λεπτό μεσιέ. Ότι βγήκαμε, σε γνωρίσαμε, πέσαμε στον έρωτά σου, θέλουμε ήδη σχέση μαζί σου και -τι κρίμα- εσύ δεν είσαι διαθέσιμος; Τώρα σοβαρά, πού τον βρήκες αυτόν τον τύπο; Είτε είναι υπερβολικά λάτρης του εαυτού του και θεωρεί πώς όλες οι γυναίκες του πλανήτη των ποθούν no matter what είτε απλά βγαίνει ελπίζοντας να σε πάει σπίτι του και προσπαθεί να στο πει έμμεσα. Του τύπου "δεν θέλω κάτι σοβαρό, απλά να περάσουμε καλά". Οκ, μπλοκάρέ τον.

3. Σου κανονίζει συνάντηση "στο περίπου"
Θα απευθυνθώ στους άντρες αναγνώστες: Αγαπητά αγόρια, όταν μας αρέσει μία κοπέλα, της ζητάμε ραντεβού, αυτό το παλιό, το κλασικό, το άχαστο. Δηλαδή της ζητάμε να πάμε για καφέ-φαγητό-σινεμά-ποτό-κλπ, περνάμε να τη πάρουμε από το σπίτι της, πληρώνουμε την έξοδο και τη γυρίζουμε σπίτι της. Στο τέλος της βραδιάς και αν έχουν πάει όλα καλά παίρνετε ένα φιλί για καληνύχτα. Το "δουλεύω εκεί, αν θες πέρνα", το "θα είμαι εκεί με τη παρέα μου, έλα για ένα ποτό" ή το "είμαι κοντά, να περάσω να πώ ένα γειά;" είναι εντελώς ανούσια και δεν πρόκειται να σας οδηγήσουν ποτέ πουθενά. Φίλη αναγνώστρια μη δεχτείς τίποτα λιγότερο από ραντεβού κανονικό.

4. Η συζήτηση είναι ήδη πολύ βαρετή
Αν πριν το date τον έχεις ήδη βαρεθεί και δεν έχεις και πολλά να πεις, τότε οι πιθανότητες να βγείτε και να περάσετε υπέροχα δεν είναι και πάρα πολλές. Το επικοινωνιακό κομμάτι σίγουρα σε προϊδεάζει για τη γενικότερη χημεία του μεταξύ σας . Το να βλέπεις πχ ότι δεν πιάνει τις ατάκες σου ή δεν καταλαβαίνει το χιούμορ σου είναι ένα μεγάλο μείον. Ακόμη μεγαλύτερο αν οι απόψεις και οι ιδέες του διαφέρουν εξαιρετικά από τις δικές σου, σε βαθμό να εκνευρίζεσαι ή να νιώθεις ότι μιλάς με εξωγήινο.

5. Η κουβέντα πάει πολύ στο σεξουαλικό Όχι, μετά την ερώτηση "τι κάνεις;" δεν ακολουθεί απαραίτητα το "τι φοράς;". 
Τα spicy μηνύματα έχουν τη χάρη τους, πάντα με φειδώ και πάντα μετά από μία σειρά συναντήσεων. Σε καμία περίπτωση δεν πλασάρονται με το καλημέρα και δεν αντικαθιστούν τη πραγματική επαφή. Δεν χρειάζεται να στο πούμε εμείς πώς ένας τύπος που σου λέει τι θέλει να σου κάνει ενώ ακόμη δεν σε έχει δει στο φώς της μέρας δεν αποτελεί ακριβώς κελεπούρι. Να τα λέμε αυτά.

 

Πηγή: savoirville