"Σαρώνει" και στο Ομάν ο Κωστής Γριβάκης - Εφημερίδες και περιοδικά παρουσιάζουν τον καλλιτέχνη

  • Δευτέρα, 4 Ιούνιος 2018 09:14
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Μια δεύτερη πατρίδα φαίνεται πως έχει αποκτήσει στο Ομάν ο Αρχανιώτης Κωστής Γριβάκης, που σε λίγες μέρες θα επισκεφθεί το κρατίδιο για πέμπτη φορά. Ο Κωστής Γριβάκης, που ζωγραφίζει με τρόπο μοναδικό και ιδιαίτερο, κάνει απίστευτα κολάζ και δημιουργεί με τη φαντασία του και τα δύο του χέρια έργα τέχνης ακόμα και από σκουπίδια, στο Ομάν είναι ήδη πολύ γνωστός.

Εκτός από τους μαθητές στους οποίους μαθαίνει να ζωγραφίζουν στις Αρχάνες και τα έργα τους έχουν ήδη παρουσιαστεί σε έκθεση έχει τώρα μαθητές και στο Ομάν. Όχι μόνο μαθητές αλλά και φίλους που απέκτησε κατά τη διάρκεια των ταξιδιών του εκεί. Συχνά πυκνά, τα μέσα ενημέρωσης στο Ομάν κάνουν αφιερώματα στον Κωστή, στη σχέση του με τη χώρα τους και φυσικά για τη δουλειά του.

Κι ο Κωστής Γριβάκης, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης από τις Αρχάνες που μας συγκίνησε όλους όταν τον γνωρίσαμε μέσα από το ρεπορτάζ " Κωστής Γριβάκης, ο γεννημένος καλλιτέχνης με την περιπετειώδη ζωή - Κάνει τέχνη ακόμα ... και τα σκουπίδια"  απαντά χαμογελαστά και διηγείται όλα όσα αφορούν την τέχνη του αλλά και τη σχέση του με το Ομάν.

Εφημερίδα του Ομμάν, όπως βλέπουμε στη σχετική φωτογραφία, δημοσιεύει ολοσέλιδη συνέντευξη του Κωστή Γριβάκη την οποία μπορείτε να δείτε και διαδικτυακά εδώ.

Εξάλλου και το περιοδικό Υ Pulse of Oman γράφει δεύτερη φορά για τη δουλειά του Κωστή Γριβάκη. Δείτε εδώ το σχετικό δημοσίευμα.

Αφηστε καποιο σχολιο