Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 4 Ιουνίου

  • Δευτέρα, 4 Ιούνιος 2018 07:45
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Μάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας. Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις…

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία μπορεί να συμβάλλει θετικά στην εξέλιξη μιας επαγγελματικής υπόθεσής σου, όπως επίσης και στην ανανέωση του εξοπλισμού σου. Παράλληλα όμως, η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο αναμένεται να προσδώσει έναν υποχρεωτικό χαρακτήρα σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις μετακινήσεις αλλά και τις κοινωνικές συναναστροφές σου.

Ερωτικά
Ο αυθορμητισμός σου ενδέχεται να παρεξηγηθεί ή να γίνει αντικείμενο μιας έντονης κριτικής από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, δίνοντάς σου να καταλάβεις ότι στην πραγματικότητα δεν είναι η «αδελφή ψυχή» σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία μπορεί να σου φέρει καλά νέα από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο αλλά και να σε βοηθήσει να περάσεις όμορφες στιγμές με καλή παρέα. Την ίδια στιγμή όμως, η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο παραπέμπει σε μια οικονομική στενότητα κι από αυτήν την άποψη καλό είναι να περιορίσεις άμεσα τα περιττά έξοδα αλλά και κάθε επενδυτικό σου σχέδιο.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η και σου προκύψει κάτι ενδιαφέρον, τσέκαρε προσεκτικά το ενδεχόμενο μιας «παράλληλης» κατάστασης, η οποία αποκρύπτεται. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η, ρίξε το βάρος στο πρακτικό κομμάτι της σχέσης σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το πρωινό σας βρίσκει γεμάτους με ενέργεια και ζωντάνια, ωστόσο σε μια κατάσταση παθογένειας. Τα εξωτερικά ερεθίσματα εντός του χώρου εργασίας κάπου σας αναστατώνουν και σας βάζουν στη διαδικασία να σκέπτεστε το τι είναι σωστό και τι λάθος. Συζητήσεις και εμπορικές συμφωνίες μπορούν να έχουν επιτυχία. Αισθηματικά, από το απόγευμα θα νιώσετε καλύτερα. Οι γεννημένοι του 1973, μείνετε κοντά σε αυτούς που σας έχουν ανάγκη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η τόλμη και η αποφασιστικότητα σήμερα, εάν δεν είναι συνδυασμένες με τη λογική, ίσως δεν έχουν τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Επαγγελματικά, πολλά άτομα ποντάρουν σε εσάς και εσείς με τη σειρά σας δεν θέλετε να τους απογοητεύσετε. Ο ψυχικός σας κόσμος ίσως δεχτεί ένα μήνυμα από πρόσωπο του παρελθόντος και αναστατωθεί. Οι γεννημένοι του 1967, θα αλλάξετε κατοικία.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα στα προβλήματα φίλων και αγαπημένων σου, προσφέροντας όπου μπορείς τις ανάλογες διεξόδους. Παράλληλα, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία ευνοεί τα οικονομικά σου, φρόντισε ωστόσο να μην βιαστείς να ξοδευτείς πριν…. λάβεις και να αποφύγεις σπατάλες που γίνονται με σκοπό να εντυπωσιάσεις.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να στενοχωρηθείς από μια εξέλιξη αλλά ό,τι κι αν συμβεί, δες το σαν μια ευκαιρία για να μπουν τα πράγματα στην θέση τους. Αν πάλι είσαι μόνος/η, είναι προτιμότερο να…. μην κάνεις τίποτα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τη διέξοδο που αναζητάτε μπορείτε να τη βρείτε και σε άλλους χώρους, πλην της δουλειάς. Ωστόσο, στα επαγγελματικά σας χρειάζεται να προσέξετε ζητήματα που σχετίζονται με την ανάθεση ευθυνών. Στον οικονομικό τομέα, χρήματα που περιμένετε ίσως καθυστερήσουν να κάνουν την εμφάνισή τους. Αισθηματικά, χρειάζεται να θυμάστε πως δεν έχετε μόνο δικαιώματα. Οι γεννημένοι του 1982, θα δείτε να σας ανοίγονται προοπτικές.

ΖΥΓΟΣ
Η προσωπική προβολή που επιδιώκετε όπως έχει τα υπέρ άλλο τόσο έχει και τα κατά. Στον επαγγελματικό τομέα, η αξιοποίηση κάποιων ευκαιριών θα σας φέρει σε πολύ καλή θέση βελτιώνοντας έτσι τη συνολική εικόνα. Αισθηματικά, ίσως χρειάζεται να αποφύγετε την παγίδια διαδικτύου και να ασχοληθείτε με το σοβαρό φλερτ. Προσοχή σε ζητήματα διατροφής. Οι γεννημένοι του 1991 θα διαπιστώσετε πως οι φίλοι σας είναι κοντά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία προάγει την κοινωνική δικτύωσή σου, ίσως μάλιστα να σου φέρει και μια νέα φιλία με ένα πρόσωπο που μπορεί να σε βοηθήσει σε ποικίλα ζητήματα. Από την άλλη πλευρά, η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο «κρούει τον κώδωνα του κινδύνου» σε σχέση με τα οικονομικά σου, τα οποία θα πρέπει να διαχειριστείς με σύνεση και προνοητικότητα.

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση καλείσαι πρώτα να δώσεις κι ύστερα να πάρεις. Σε κάθε περίπτωση όμως, να θυμάσαι ότι αν μπερδέψεις τα προσωπικά με τα οικονομικά σου, το πιθανότερο είναι να μην έχεις καλά… ξεμπερδέματα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία είναι ίσως το μεγαλύτερο ατού σου σε μια ημέρα που οι περισσότεροι θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες, όχι όμως κι εσύ! Αντίθετα ο ευχάριστος «μπελάς» σου θα είναι το από πού θα ξεκινήσεις! Το μόνο που μπορεί να σε προβληματίσει είναι μια συνεργασία, ουσιαστικά όμως δεν χρειάζεσαι κανενός είδους τέτοια βοήθεια, αφού μπορείς να προχωρήσεις και μόνος/η σου.

Ερωτικά
«Πιο καλή η μοναξιά από σένα που δεν φτάνω…». Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο παραπέμπει σε περίπλοκες ή προβληματικές καταστάσεις κι ενδεχόμενες απογοητεύσεις, οπότε σε κάθε περίπτωση «κράτα μικρό καλάθι».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η καθημερινότητα βελτιώνεται μέσα από προσπάθειες οι οποίες είναι συντονισμένες και στοχευμένες για το γενικότερο καλό. Ο προσωπικός σας μαγνητισμός βοηθά να ξεπεράσετε κάποια ζητήματα, δίνοντας σας έτσι την ευκαιρία να περάσετε τις θέσεις σας πολύ πιο άνετα. Αισθηματικά, μην παίζετε παιχνιδάκια με την ψυχολογία του συντρόφου σας. Οι γεννημένοι του 1969, αφήστε το χρόνο να κυλήσει για εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η έντονη προσωπικότητά σας δεν μπορεί να δεχθεί πλέον τόσο υποδείξεις όσο και συμβιβασμούς με κάποια άτομα. Σε κάθε περίπτωση, χρειάζεται και εσείς να κάνετε λίγο πίσω και να λειτουργήσετε με γνώμονα το σύνολο και όχι το εγώ. Αισθηματικά, αγγίζετε τα όρια του παροξυσμού, αφού η εξάρτηση σας από κάποιο πρόσωπο είναι πλέον δεδομένη. Οι γεννημένοι του 1961, αποφύγετε τις λεκτικές υπερβολές.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία μπορεί να σου προσφέρει βοήθειες, κυρίως μέσω των άλλων, για να λειτουργήσουν όμως υπέρ σου θα πρέπει πρώτα να τις αποδεχθείς, κάτι που με τον Κρόνο να είναι εξ ίσου ενεργός, δεν θεωρείται και τόσο σίγουρο. Το ιδανικό πάντως θα ήταν να αξιοποιήσεις τις όποιες ευκολίες, δουλεύοντας υπεύθυνα και δικαιώνοντας την προτίμηση προς το πρόσωπό σου.

Ερωτικά
Το κάθε πράγμα στην ώρα του… Αν και κάποιες ευθύνες ή υποχρεώσεις μπορεί να σε κρατήσουν μακριά από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, θα βρεις τελικά τον τρόπο να συνδυάσεις «το τερπνόν μετά του ωφελίμου».