Ένας Καράβολας που δε θα τον γνωρίζετε - Δείτε τα αριστουργήματα που έκαναν εθελοντές (Φωτογραφίες)

  • Κυριακή, 3 Ιούνιος 2018 19:36
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Ένα απίστευτο σκηνικό με χρώματα και εικόνες “έστησαν” στον Καράβολα, εθελοντές οι οποίοι στα πλαίσια του φεστιβάλ οικολογίας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους μεταμολρφώνοντας την περιοχή και κάνοντας στο εξής πιο όμορφες τις βόλτες των Ηρακλειωτών.

Τα ντουβάρια γέμισαν λουλούδια και παραστάσεις ενώ τα όμορφα συνθήματα και οι οδηγίες που δημιουργήθηκαν ήταν εύστοχα. Η έμπνευση κυριάρχησε και το αποτέλεσμα όπως βλέπετε είναι εκπληκτικό.

Η πρόσκληση έγινε από την εθελοντική ομάδα heraklion eco voice και ανταποκρίθηκαν η γνωστή μας Nikol Pytha, οι εθελοντές της ομάδας “Ζω Δρω” από την Αλικαρνασό καθώς και εθελοντές από τα Καμίνια και το Ηράκλειο.

Όπως αναφέρει η Γωγώ Πιλάτου: “Το πρώτο Φεστιβάλ αστικής οικολογίας στην πόλη μας!Πρόσκληση, πρόκληση απο την εθελοντική ομάδα heraklion eco voice να δώσουμε χρώμα στο μοναδικό πάρκο τής πόλης μας δίπλα στην θάλασσα.Έτσι προσπαθήσαμε να προσθέσουμε πολύ χρώμα σε κάθε άχρωμο γκρι!!Ας βάλουμε χρώμα στην ζωή μας και στις ψυχές μας. Ποιό σημαντικό να προσέξουμε και να διατηρούμε καθαρό το περιβάλλον μην ξεχνάμε ότι αυτό θα είναι καλύτερο δώρο για τα παιδιά μας !!!!!”