Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 3 Ιουνίου

  • Κυριακή, 3 Ιούνιος 2018 07:48
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Μάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας. Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις…

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αν ψάχνεις τον καλύτερο τρόπο με τον οποίο μπορείς να αξιοποιήσεις την αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο, αυτός δεν είναι άλλος από την βελτίωση της κατάρτισής σου και τον εμπλουτισμό των γνώσεών σου. Αντίθετα, σε θέματα της καθημερινότητας είναι πιθανό να προκύψουν καθυστερήσεις κι εμπλοκές. Επιπλέον, ενδέχεται να στενοχωρηθείς από την στάση ενός συγγενούς σου.

Ερωτικά
Το πιο εύκολο που θα μπορούσε να σου συμβεί σήμερα είναι να παγιδευτείς ή να χρησιμοποιηθείς για να εξυπηρετήσεις αλλότριες σκοπιμότητες. Περιόρισε λοιπόν το… φιλότιμό σου, πριν «καείς»!

ΤΑΥΡΟΣ
Οι προσπάθειες που έχετε καταβάλλει αρχίζουν και αποδίδουν καρπούς, ωστόσο επί της παρούσης δεν μπορείτε να τους απολαύσετε. Επαγγελματικά, νιώθετε ιδιαίτερα δυνατοί καθώς μπορείτε να κάνετε πράγματα αλλά μέσα στα πλαίσια συνεργασίας θα διαπιστώσετε πως όλοι δεν έχουν το ίδιο σκεπτικό με εσάς. Αισθηματικά, ίσως μπείτε σε κάποιο δίλημμα. Οι γεννημένοι του 1968, τολμήστε την κίνηση που θέλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Όσο επιμένεις να νομίζεις ότι δίνοντας προτεραιότητα στις επιθυμίες των άλλων, εξασφαλίζεις και την αποδοχή ή την υποστήριξη τους, δεν πρόκειται να δικαιωθείς. Αντίθετα, ο ενεργός Κρόνος θα σου δώσει να καταλάβεις ότι αν δεν βάλεις έγκαιρα τα όριά σου στις απαιτήσεις των άλλων, τότε όσο «χώρο» κι αν τους δώσεις, απλά θα τους ανοίξεις την όρεξη για να απαιτήσουν περισσότερο.

Ερωτικά
Αυτήν την φορά η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δεν «δουλεύει» για σένα, ίσα-ίσα μάλιστα που μπορεί να σε μπλέξει σε καταστάσεις, που ακόμη κι εσύ δυσκολεύεσαι να κατανοήσεις. Όπως κι αν έχει μην ξεκινήσεις κάτι σημαντικό.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο μπορεί να δυσκολέψει τις εργασιακές σου σχέσεις ή να σε ωθήσει να «τα πάρεις όλα πάνω σου», προσπάθησε όμως να μην φορτωθείς με ευθύνες που δεν σου αναλογούν, αφήνοντας παράλληλα την εντύπωση ότι είσαι ένα πρόθυμο «θύμα». Επιπλέον, καλό είναι να μην ξεκινήσεις κάτι σημαντικό αλλά να δώσεις προτεραιότητα στην αξιολόγηση και την προετοιμασία σου.

Ερωτικά
Η Σελήνη στον Ταύρο αναμένεται να αναδείξει θέματα φίλων και γνωστών, στα οποία βέβαια θα σου ζητηθεί να συμμετάσχεις, βοηθώντας με τον τρόπο σου. Πρόσεξε όμως μήπως άλλα σου λένε κι άλλα γίνονται στην πραγματικότητα.

ΛΕΩΝ

Αισθηματικά, προσπαθήστε να κάνετε πράγματα που σε καμία περίπτωση δεν θα προσβάλλουν τους άλλους. Ο παρορμητισμός σας σήμερα και ιδιαίτερα κατά τις πρωινές ώρες ίσως να μην είναι ελεγχόμενος. Επαγγελματικά, δώστε τον καλύτερό σας εαυτό και θα ανταμειφθείτε σύντομα. Οικογενειακά ζητήματα θα σας απασχολήσουν, ωστόσο θα έχουν ευτυχή κατάληξη. Οι γεννημένοι του 1960 μέσα από την υπομονή σας θωρακίζετε τα δικαιώματα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο σε καλεί να μην αδιαφορήσεις για τα όσα συμβαίνουν στο επαγγελματικό αλλά και το οικογενειακό σου περιβάλλον, να προσπαθήσεις μάλιστα να καλύψεις ισότιμα αμφότερα τα πεδία, κάτι που σίγουρα θα περιορίσει αισθητά τον ελεύθερο χρόνο σου. Η διαφορά είναι ότι στον επαγγελματικό τομέα έχεις πολύ καλύτερες πιθανότητες να πετύχεις τον στόχο σου.

Ερωτικά
Η κατάσταση δείχνει -και είναι- αρκετά μπερδεμένη και το κακό είναι πως ούτε η λογική σου είναι ικανή να σε προστατέψει από λάθη ή παγίδες, εκτός βέβαια κι αν μπορείς να «διαβάζεις πίσω από τις γραμμές»!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα οι συνθήκες ευνοούν περισσότερο το να βάλεις σε μια τάξη τις σκέψεις αλλά και τα πράγματα γύρω σου, όπως επίσης να τσεκάρεις την επάρκεια του εξοπλισμού που χρησιμοποιείς στην καθημερινότητά σου, πριν μείνεις στα… κρύα του λουτρού! Επιπλέον, η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο σε καλεί να καλύψεις ενδεχόμενα κενά ή τυπικές προϋποθέσεις όπου χρειάζεται.

Ερωτικά
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα αναμένεται να αναδείξει την ευγένεια και τους λεπτούς τρόπους σου, φέρνοντας κοντά σου ένα πρόσωπο που εκτιμά τόσο τέτοιου είδους προσόντα, όσο και την καλλιτεχνική σου «αύρα».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο λειτουργεί σχεδόν απαγορευτικά για μια σημαντική αγορά ή επένδυση που θέλεις να κάνεις, αφού στην καλύτερη περίπτωση θα αποδειχθεί «λίγη» σε σχέση με τις απαιτήσεις σου. Μάλιστα, το πιο «σοφό» σε αυτήν την φάση θα ήταν να περιορίσεις τα έξοδά σου στα εντελώς αναγκαία, αφού… όλο και κάποια έκτακτη υποχρέωση θα προκύψει.

Ερωτικά
Η Σελήνη στον Ταύρο αναμοχλεύει καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή, θέτοντας… πρώτο και καλύτερο ένα θέμα εμπιστοσύνης! Αν όμως θες πραγματικά να καταλάβεις τι «παίζεται», λειτούργησε περισσότερο με την διαίσθηση, παρά με την λογική σου.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος στο ζώδιό σου σε καλεί να περιορίσεις προς το παρόν τις φιλοδοξίες σου για κάτι «μεγάλο», φροντίζοντας πρωτίστως να καλύψεις τα όποια κενά σου, είτε σε θεωρητικό είτε σε πρακτικό επίπεδο. Αυτός, εξ άλλου, είναι και ο πιο σωστός τρόπος για να «κτίσεις» το μέλλον σου. Σε διαφορετική περίπτωση, μπορεί να εκτεθούν οι αδυναμίες σου ή να κριθείς αυστηρά για μια ανεπάρκειά σου.

Ερωτικά
Το μόνο βέβαιο σε αυτήν την φάση είναι το ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται ή όπως σου παρουσιάζονται, καλό θα ήταν λοιπόν να μην αναλωθείς σε μια τρέχουσα υπόθεση, αφού τελικά θα σε απογοητεύσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η καθημερινότητα βελτιώνεται μέσα από προσπάθειες οι οποίες είναι συντονισμένες και στοχευμένες για το γενικότερο καλό. Ο προσωπικός σας μαγνητισμός βοηθά να ξεπεράσετε κάποια ζητήματα, δίνοντας σας έτσι την ευκαιρία να περάσετε τις θέσεις σας πολύ πιο άνετα. Αισθηματικά, μην παίζετε παιχνιδάκια με την ψυχολογία του συντρόφου σας. Οι γεννημένοι του 1969, αφήστε το χρόνο να κυλήσει για εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η έντονη προσωπικότητά σας δεν μπορεί να δεχθεί πλέον τόσο υποδείξεις όσο και συμβιβασμούς με κάποια άτομα. Σε κάθε περίπτωση, χρειάζεται και εσείς να κάνετε λίγο πίσω και να λειτουργήσετε με γνώμονα το σύνολο και όχι το εγώ. Αισθηματικά, αγγίζετε τα όρια του παροξυσμού, αφού η εξάρτηση σας από κάποιο πρόσωπο είναι πλέον δεδομένη. Οι γεννημένοι του 1961, αποφύγετε τις λεκτικές υπερβολές.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά
Η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις ευθύνες σου κι από αυτήν την άποψη οφείλεις να φερθείς με επαγγελματισμό περιορίζοντας το ενδεχόμενο κάποιου λάθους που μπορεί να σου στοιχίσει. Από την άλλη πλευρά, καλό θα ήταν να θέσεις έγκαιρα τα όριά σου, ώστε να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες ή τα καθήκοντα που του αναλογούν.

Ερωτικά
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην ευτυχία, αφού διαγράφει μονομιάς κάθε τι που θα μπορούσε να σε ενοχλήσει, εξωραΐζοντας τόσο τις σχέσεις σου, όσο και την συνολική σου παρουσία.