Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 2 Ιουνίου

  • Σάββατο, 2 Ιούνιος 2018 07:55
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Μάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας. Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις…

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα μπορεί να δυσκολέψει κάπως την καθημερινότητά σου σε πρακτικά ζητήματα κι είναι πιθανό να ακυρωθούν κάποιες από τις προγραμματισμένες δράσεις σου. Από την άλλη πλευρά όμως, ό,τι κάνεις με έμπνευση και μεράκι θα έχει τις ευλογίες των ουρανών, παρέχοντάς σου τη δυνατότητα να φτάσεις σε ύψιστες δημιουργικές στιγμές.

Ερωτικά
Σε μια ημέρα όπου κυριαρχούν τα ψέματα και τα «τρικ», το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να… λες σε όλα «ναι», έχοντας όμως στην άκρη του μυαλού σου, ότι σίγουρα «κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας»!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αν επιμείνεις να είσαι προσανατολισμένος/η αποκλειστικά και μόνον στις υλικές αξίες, το μόνο που θα εισπράξεις είναι απογοήτευση, εκτός κι αν μπεις στην διαδικασία να χαρίσεις πράγματα σε όσους/ες κρίνεις πως έχουν την ανάγκη σου. Επιπλέον, ο ενεργός Ποσειδώνας θέτει ένα ουσιαστικό θέμα εμπιστοσύνης ή αξιοπιστίας στις οικονομικές συναλλαγές σου.

Ερωτικά
Ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον, μπορεί εκούσια ή ακούσια να παίξει έναν «ύποπτο ρόλο» στην ζωή σου, προβαίνοντας σε «εκμυστηρεύσεις» για πράγματα που απέχουν πολύ από το να είναι αληθινά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα έχεις κάθε δικαίωμα να ονειρευτείς ένα καλύτερο μέλλον για σένα, τα αγαπημένα σου πρόσωπα κι ολόκληρο τον κόσμο, μην κάνεις όμως το λάθος να πιστέψεις ότι όλα αυτά μπορεί να πραγματοποιηθούν άμεσα. Αντίθετα, με την συνδρομή του ενεργού Ποσειδώνα κινδυνεύεις να πέσεις θύμα των οραμάτων σου και να σε εκμεταλλευτούν κάποια συμφέροντα.

Ερωτικά
Έχεις τον τρόπο να κρύψεις κάθε τι που θα μπορούσε να αποδειχθεί «ενοχλητικό» για τις σχέσεις σου, φρόντισε όμως να μην το παρακάνεις, αφού «αγαπάει ο θεός τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη»!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σε κάνει να πιστεύεις ότι όλος ο κόσμος γίνεται μια αγκαλιά, ανεβάζοντας στα ύψη την ψυχολογία σου. Πέρα όμως από τα ωραία λόγια και τις δράσεις εμψυχωτικού χαρακτήρα, καλό είναι να επικεντρωθείς και στις πνευματικές αναζητήσεις σου, προσδίδοντάς τους έναν δημιουργικό χαρακτήρα, είτε στο φιλοσοφικό, είτε στο καλλιτεχνικό πεδίο.

Ερωτικά
Η καλή σου προαίρεση να συμβάλλεις θετικά στην επίλυση ενός προβλήματος που αφορά σε ένα τρίτο πρόσωπο, μπορεί να σε μπλέξει, φθάνοντας σε στο σημείο να προσπαθείς «να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας»!
ΛΕΩΝ
Αισθηματικά, προσπαθήστε να κάνετε πράγματα που σε καμία περίπτωση δεν θα προσβάλλουν τους άλλους. Ο παρορμητισμός σας σήμερα και ιδιαίτερα κατά τις πρωινές ώρες ίσως να μην είναι ελεγχόμενος. Επαγγελματικά, δώστε τον καλύτερό σας εαυτό και θα ανταμειφθείτε σύντομα. Οικογενειακά ζητήματα θα σας απασχολήσουν, ωστόσο θα έχουν ευτυχή κατάληξη. Οι γεννημένοι του 1960 μέσα από την υπομονή σας θωρακίζετε τα δικαιώματα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Όχι πως δεν μπορείς να αφεθείς στα όνειρα σου, αν όμως τα «δεις» να υλοποιούνται μόνον στο υλικό πεδίο, το πιθανότερο είναι να διαψευστείς ή ακόμη και να εξαπατηθείς από άτομα που ξέρουν καλά να εκμεταλλεύονται τις καλές προθέσεις των άλλων. Επιπλέον, καλό είναι να αποφύγεις να συνεργαστείς, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου, αφού όσα σου «τάζουν» δεν θα πραγματοποιηθούν.

Ερωτικά
Έχεις κι εσύ βέβαια δικαίωμα σε μια «παραμυθένια» ευτυχία, υπό τις παρούσες συνθήκες όμως, η «βασιλοπούλα» ή ο «πρίγκιπας» σου δεν είναι αυτό που φαίνονται, οπότε «ταξίδεψε» μεν στον κόσμο του έρωτα αλλά να είσαι γερά… δεμένος/η!
ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα διεγείρει την καλλιτεχνική σου φύση, οδηγώντας σε μακριά από τις συμβάσεις του «πραγματικού» κόσμου κι απελευθερώνοντας την έμπνευση σου. Ωστόσο σε καθαρά πρακτικό επίπεδο φαίνεται πως «ζεις στον κόσμο σου» και κινδυνεύεις να πέσεις θύμα κάποιων «πονηρών» ή παρασκηνιακών ενεργειών που αποσκοπούν στην εκμετάλλευσή σου.

Ερωτικά
Θετικά μηνύματα που… καταφθάνουν από παντού ανεβάζουν στα ύψη την ψυχολογία σου καλό είναι όμως να παραμείνεις στην «σφαίρα του ανεκπλήρωτου», αφού είναι βέβαιο ότι η πραγματικότητα θα σε προσγειώσει απότομα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Το να τίθεται γενικά ένα θέμα εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας είναι βέβαια κάτι ανησυχητικό, τόσο για τις προσωπικές σου υποθέσεις, όσο και για τι οικονομικές φιλοδοξίες σου. Προσπάθησε λοιπόν να μείνεις μακριά από οτιδήποτε «φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό»! Από την άλλη πλευρά όμως, ο ενεργός Ποσειδώνας θα σε βοηθήσει να φθάσεις στον «κολοφώνα» της δημιουργικής σου έκφρασης.

Ερωτικά
Η σεξουαλικότητά σου αποκτά «φτερά», που με την δύναμη της φαντασίας μπορεί να σε ταξιδέψουν σε πρωτόγνωρες απολαύσεις. Αν όμως βάλεις στο «πλάνο» και την πίστη, τότε «το χάσαμε το κορμί πατριώτη»!
ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε βάλει σε πειρασμό να «παραμυθιάσεις» είτε τον εαυτό σου, είτε τους άλλους, κάτι που, αν συμβεί, θα πρέπει να παραμείνει στα πλαίσια της εμψύχωσης χωρίς να λάβει τον χαρακτήρα υποσχέσεων, που έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν. Επιπλέον, η ημέρα δεν συνιστάται για την ρύθμιση περιουσιακών θεμάτων.

Ερωτικά
Μπορείς το ίδιο αποτελεσματικά να εμφανίσεις στους άλλους μια εξωραϊσμένη πλευρά του εαυτού σου, όσο και να «τσιμπήσεις» σε μια αντίστοιχη που σου παρουσιάζεται. Στην πράξη όμως όλα θα ανατραπούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η δυσκολία σου να συντονιστείς με την «υπερβατική» φύση του Ποσειδώνα, μπορεί να σε μπλέξει σε καταστάσεις, όπου κυριαρχούν τα ψέματα και οι «εκ του πονηρού» δράσεις. Από την δική σου πλευρά, φρόντισε απλά να μείνεις μακριά από παράνομες ή κρυφές πρακτικές, έχοντας παράλληλα τον νου σου σε ένα πρόσωπο που δείχνει πρόθυμο να εκμεταλλευτεί τις φιλοδοξίες σου προς ίδιον όφελος.

Ερωτικά
Άστοχα σχόλια και παραπλανητικές κρίσεις μπορεί να σου αφήσουν μια λανθασμένη εντύπωση για ένα πρόσωπο, που σίγουρα η ζωή και οι επιλογές του δεν έχουν καμία σχέση με όσα λέγονται ή… φαντάζεσαι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η τάση σου να απομυθοποιείς καταστάσεις μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα σε όσους/ες αρέσκονται να «παραμυθιάζονται». Εδώ είναι όμως που ο ενεργός Ποσειδώνας σου δίνει την ευκαιρία να διαπιστώσεις ότι όντως σε κάποιες περιπτώσεις η πίστη «μετακινεί βουνά». Από την άλλη πλευρά είναι βέβαιο ότι όσον αφορά οικονομικά ζητήματα, οι επιφυλάξεις σου έχουν λόγο ύπαρξης!

Ερωτικά
Η φαντασία σου σε ταξιδεύει σε ευτυχισμένες καταστάσεις, αν όμως θελήσεις να τις υλοποιήσεις άμεσα, το πιθανότερο είναι να μείνεις με την… προσπάθεια, αφού «άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας»!

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά
Με τον Ποσειδώνα στις «επάλξεις» είναι βέβαιο ότι για σένα δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορεί να επιτευχθεί! Φρόντισε όμως να μην αποτελέσει η αισιοδοξία σου ένα όχημα παραπλάνησης ή αποπλάνησης, αφού όσο «δυνατό» τυγχάνει να είναι το μήνυμά σου σε πνευματικό επίπεδο άλλο τόσο επικίνδυνο πιθανόν να γίνει, αν συνδυαστεί με την λαχτάρα για πλούτο και ευημερία.

Ερωτικά
Έχοντας την ικανότητα να «αντλείς» ευτυχία, ακόμη κι από καταστάσεις που «αντικειμενικά» ορίζονται ως προβληματικές, είσαι όντως «άτρωτος/η» από οτιδήποτε μπορεί να φθείρει ή να «δηλητηριάσει» μια σχέση.