Πώς επηρεάζει το κάθε ζώδιο η νέα εποχή ανάπτυξης του Τοξότη

  • Σάββατο, 2 Ιούνιος 2018 16:00
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Η πανσέληνος στον Τοξότη ολοκληρώνει μια εποχή ανάπτυξης που ξεκίνησε στις 18 Δεκεμβρίου 2017.

Η πανσέληνος αυτή εγκαινιάζει μια νέα εποχή αλήθειας μιας και η ειλικρίνεια είναι η μόνη πολιτική του Τοξότη. Σκοπός της αλήθειας είναι να σας απαλλάξει από τα βάρη του παρελθόντος για να μπορέσετε να προχωρήσετε στο επόμενο ταξίδι της ζωής σας.

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια:

Κριός

Τελικά, πράγματα και καταστάσεις αρχίζουν να τακτοποιούνται στο μυαλό και στην καρδιά σας.

Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για ταξίδια και εκμάθηση νέων πραγμάτων αν και θα απέχει πολύ από αυτό που ονειρευόσασταν. Αυτή η περίοδος θα απέχει πολύ από την ευτυχία όπως την έχετε στο νου σας αλλά και αυτό είναι ένα απαραίτητο ταξίδι που μακροπρόθεσμα αξίζει τον κόπο να κάνει κανείς.

Ο νέος κύκλος του φεγγαριού, πάντως, ευνοεί τον 10ο Οίκο σας, που αφορά σην επόμενη φάση της ζωής σας και συγκεκριμένα την καριέρα σας.

Ταύρος

Η Σελήνη στον Τοξότη για τους Ταύρους ευνοεί τον 8ο Οίκο τους, την αναγέννηση και ωθεί σε μια πορεία προς τα μπρος.

Οι Ταύροι θα κληθούν να μάθουν να αφήνουν πράγματα πίσω τους, πράγμα δύσκολο το οποίο, όμως, θα πρέπει να μάθουν να το κάνουν.

Ηδη, γνωρίζουν, έχουν συνειδητοποιήσει, ότι για να έχουν κάτι μακροχρόνιο και απτό, όπως η αγάπη, δεν μπορούν να μένουν προσκολλημένοι σε πράγματα και σχέσεις που προφανώς δεν μπορούν να διαρκέσουν για πάντα.

Αυτή η πανσέληνος μοιάζει για εσάς τους Ταύρους με μια πρόσκληση για ισορροπία, καθώς συμβαίνει στο αντίθετο από εσάς ζώδιο και μπορεί να αποτελέσει μια ευκαιρία για να συνειδοτοποιήσει το μυαλό, όσα νωρίτερα είχε νιώσει η καρδιά.

Το καλό νέο είναι ότι η πανσέληνος φέρνει καλά νέα για τη δουλειά, την καριέρα και την έρωτα.

Δίδυμοι

Για τους Διδύμους η Πανσέληνος στον Τοξότη φέρνει εύνοια στον 7ο Οίκο τους που αντιπροσωπεύει τις συνεργασίες και το γάμο.

Η αναζήτηση μιας σχέσης μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη… Ωστόσο αν είστε σε μια σχέση θα καταφέρετε μέσα από αυτή να ανακαλύψετε νέα πράγματα. Μάλιστα, η συγκεκριμένη πανσέληνος αποτελεί μια καλή ευκαιρία για να αναθερμανθεί μια παλιά σχέση που είχε χάσει τη σπιρτάδα της.

Καρκίνος

Για εσάς τους Καρκίνους η πανσέληνος στον Τοξότη φέρνει εύνοια στον 6ο οίκο. Θέματα υγείας και ευεξίας, τα οποία η αλήθεια είναι έχετε αμελήσει, επηρεάζονται και πολλά θέματα θα βγουν στην επιφάνεια.

Λέων

Για εσάς τους Λέοντες, αυτή η πανσέληνος στον Τοξότη φέρνει εύνοια 5ο Οίκο σας, ενώ προσφέρει πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση και… φουντώνει τη δημιουργικότητά σας. Η καριέρα σας αρχίζει να παίρνει και πάλι τα πάνω της, εσείς οι ίδιοι επιστρέφετε στο προσκήνιο και μπορείτε να βρείτε νέες διεξόδους για κέρδη. Αυτή τη φορά, χρησιμοποιήστε όσα έχετε μάθει για την κοινωνικοποίηση και δικτύωση με ανθρώπους στη ζωή σας για να επιτύχετε τους στόχους σας.

Παρθένος

Η πανσέληνος στον Τοξότη, για εσάς τους Παρθένους, φέρνει εύνοια στον 4ο Οίκο σας. Σας δημιουργεί ένα μεγαλύτερο αίσθημα εκτίμησης για την οικογενειακή και οικιακή ζωή. Ίσως να νιώσετε περισσότερο δεμένοι με το σπίτι σας τώρα που μπορείτε να καταλάβετε τι ήταν αυτό που σας έφταιγε τόσο καιρό. Είναι σημαντικό να βρείτε χρόνο για να μπορέσετε να διευθετήσετε όλα όσα έχετε στο μυαλό σας και να κάνετε τις αλλαγές που πρέπει στην εργασία σας ή στο σπίτι σας. Μάλιστα, η περίοδος αυτή που ξεκινά από την αποψινή πανσέληνο θα αποτελέσει μια περιόδο κατά την οποία οι Παρθένοι θα χαλαρώσουν περισσότερο και θα απολαύσουν όλα όσα τους προσφέρονται.

Ζυγός

Η πανσέληνος στον Τοξότη φέρνει εύνοια στον 3ο Οίκο σας, αυτόν της επικοινωνίας. Ισως να αφήσετε στην άκρη ένα έργο ή ένα πρόβλημα που εμφανίστηκε από τον Δεκέμβριο του 2017 και οι προσωπικές σας σκέψεις, απόψεις και πεποιθήσεις για τη ζωή και την αγάπη ίσως να αντιμετωπίζουν μια πρόκληση. Ίσως να κάνετε κάποια σχέδια για ένα ταξίδι, είτε για σπουδές, είτε για εργασία, που μέχρι τώρα τα είχατε αφήσει κατά μέρους. Συνομιλίες και ανάγκες που σχετίζονται με τα αδέρφια σας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο ενώ μπορεί να ολοκληρώσετε σχέδια ή έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σκορπιός

Για εσάς τους Σκορπιούς, η Πανσέληνος στον Τοξότη, φέρνει εύνοια στον 2ο Οίκο, αυτόν των υλικών αγαθών. Μπορεί να νιώθατε πως δεν θα τα βγάζατε πέρα τον τελευταίο καιρό, αλλά αυτό που έχετε μάθει είναι να διαχειρίζεστε καλύτερα τα πράγματα και να δείτε επιτέλους ένα φως στο τέλος του τούνελ. Το ευχάριστο είναι ότι αυτή η δύσκολη περίοδος κλείνει πιο νωρίς από ότι είχατε φανταστεί. Εάν νιώσετε πως υπάρχουν ακόμη κάποια δύσκολα σημεία, κάντε μια ανασκόπηση σε όλα όσα μάθατε και τα οποία σας δείχνουν ένα σίγουρο μονοπάτι για να βαδίσετε. Μπορεί να έχετε μάθει νέες δεξιότητες ή ίσως να έχετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε αυτές που έχετε ήδη αποκτήσει για να μπορέσετε να εξασφαλίσετε ένα δεύτερο εισόδημα, μέχρι τέλους του έτους.

Τοξότης

Η Πανσέληνος στον Τοξότη φέρνει εύνοια στον 1ο Οίκο, επηρεάζει θετικά την εμφάνισή σας και την προσωπικότητά σας. Για πολλούς από τους Τοξότες η εξωτερική τους εμφάνιση έχει αλλάξει πολύ τους τελευταίους έξι μήνες. Λάμπουν από τα μέσα προς τα έξω, τα άγχη έχουν φύγει. Αν έχετε νιώσει την ανάγκη να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας, πηγαίνετε για ψώνια ή δοκιμάστε κάτι καινούριο στην εμφάνισή σας. Παρόλο που δεν σας ενδιαφέρει να το παραδεχτείτε, έχετε συγκεντρώσει κάποια θετική προσοχή και έχετε αποκτήσει κάποια ενδιαφέροντα σε διαφορετικούς τομείς της ζωής σας, συμπεριλαμβανομένης της αγάπης. Αν νομίζετε πως τίποτα από όσα θέλετε δεν έχουν αρχίσει να αποδίδουν, ο μικρός σπόρος της προόδου έχει φυτευτεί. Συνεχίστε να κάνετε αυτό που κάνετε, λειτουργεί.

Αιγόκερως

Για εσάς τους Αιγόκερους, η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει εύνοια στον 12ο Οίκο, ευνοεί τον μετασχηματισμό.. Το ξεκλείδωμα των ονείρων σας, και αυτό που σαμποτάρει τις προσπάθειές σας για να τα υλοποιήσετε δεν μπορεί πλέον να σας κρατά πίσω. Μοιάζετε να απελευθερώνεστε εστιάζοντας στις επιθυμίες της καρδιάς σας αλλά και βοηθώντας τους άλλους. Το σίγουρο είναι ότι την περίοδο που ακολουθεί θα σημειώσετε μεγάλη πρόοδο και θα ωφεληθείτεε ιδιαίτερα.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στον Τοξότη, φέρνει εύνοια στον 11ο Οίκο, τις φιλίες, τους στόχους και τις φιλοδοξίες. Από τον Δεκέμβριο μπορεί να έχετε κάνει μερικές νέες φιλίες και να έχετε εμβαθύνει τις σχέσεις που έχετε ήδη. Ίσως να έχετε αποκτήσει μεγαλύτερη σαφήνεια σχετικά με τους μελλοντικούς στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Η εύρεση ανθρώπων που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας ενισχύεται και μπορεί να δημιουργήσει νέα ζωτικότητα στη ζωή σας και να σας δώσει λόγους για να βγείτε έξω από την ζώνη άνεσής σας. Αυτή είναι η στιγμή για να γιορτάσετε την αναγέννηση του εσωτερικού σας παιδιού και την χαρά που μπορεί να φέρουν οι φιλίες, ανεξάρτητα από την ηλικία σας.

Ιχθύες

Για εσάς τους Ιχθύες, η πανσέληνος στον Τοξότη φέρνει εύνοια στον 10ο Οίκο, αναζωογονώντας την προσωπική σας δύναμη. Δεν είναι εύκολο να διεκδικήσετε πράγματα, ειδικά αν ανησυχείτε για τη γνώμη των άλλων και το πώς οι σκέψεις και οι απόψεις σας μπορεί να εκληφθούν με λάθος τρόπο. Γνωρίζοντας πώς να διαχειριστείτε τις επιθυμίες σας και να τις βάλετε πάνω από αυτές των άλλων ίσως να μην ήταν εύκολο για εσάς τους τελευταίους μήνες, αλλά ήταν απαραίτητο για το μέλλον που προσπαθείτε να οικοδομήσετε. Έχετε δημιουργήσει μια νέα φήμη και εντύπωση στους άλλους, που είναι θετική. Οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται τη δύναμη που έχετε και είναι κάτι που σας αρέσει να βλέπετε.

Πηγή: iefimerida.gr