Ιδιαίτερες χρήσεις της βότκας που δεν φαντάζεσαι

  • Παρασκευή, 1 Ιούνιος 2018 19:00
  • Συντακτική Ομάδα
  • Σπίτι

Εκτός από τα πάρτι και τις χαλαρές (ή και ξέφρενες) βραδιές με τους φίλους σου, η βότκα μπορεί να φανεί αρωγός όχι μόνο στη διασκέδαση αλλά και τις δουλειές του σπιτιού ή ακόμα και την καθημερινή σου περιποίηση.

 

Πως;

 

Φρεσκάρισμα ρούχων
Αν θέλετε να φρεσκάρεις λίγο το μπλουζάκι σου πριν το ξαναβάλεις και πρέπει άμεσα να φύγεις από το σπίτι, ανάμειξε σε ένα μπουκαλάκι ψεκασμού, ένα μέρος νερού και ένα μέρος βότκα. Ψέκασε με το μείγμα το ρούχο και θα έχεις στο λεπτό ένα καθαρό και άοσμο μπλουζάκι έτοιμο να το φορέσεις.

Ανακουφίσου από τσιμπήματα και ερεθισμούς
Εάν σε τσίμπησε ένα κουνούπι (το γραφείο μας έχει ήδη αρχίσει να κατακλύζεται) ή αν ακούμπησες κατά λάθος σε τσουκνίδα, άπλωσε λίγη βότκα στα σημεία μέχρι να εξατμιστεί. Και άμεσα θα ανακουφιστείς και θα επουλωθεί άμεσα η ερεθισμένη περιοχή.

Καθάρισε τα γυαλιά σου
Τέλειωσε το σπρέι και δεν ξέρεις πώς να τα καθαρίσεις; Πάρε ένα καθαρό κομμάτι ύφασμα, βρέξ’ το με βότκα και πέρασε με αυτό τους φακούς των γυαλιών σου. Θα τους δεις πιο καθαρούς από ποτέ στο λεπτό.

Λειτουργεί ως τονωτική λοσιόν
Κι όμως, η δυνατότητα της βότκας να κλείνει τους πόρους του προσώπου σου, την καθιστά ως το καλύτερο δυνατό toner για την επιδερμίδα σου. Σε ένα μπουκάλι ψεκασμού, ανάμιξε ένα μέρος βότκα με δύο μέρη βρασμένου νερού που έχει κρυώσει.

Στοματικό διάλυμα
Σου τελείωσε το στοματικό διάλυμα και δεν ξέρεις τι να κάνεις; Μπορείς να φτιάξεις το δικό σου στοματικό διάλυμα χρησιμοποιώντας μια κούπα βότκα με 9 κουταλιές της σούπας κανέλα. Μόνο που για να δράσει αυτό το διάλυμα θα πρέπει να το έχεις φτιάξει 2 εβδομάδες πιο πριν και να το έχεις στο ψυγείο σου. Δεν είναι και δύσκολο.

 

Πηγή: queen