Δικηγόρος θα παντρευτεί έναν πρώην βαρυποινίτη

  • Τρίτη, 29 Μάιος 2018 21:01
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ελλάδα

Στη Ρόδο θα τελέσει τον θρησκευτικό της γάμο η δικηγόρος της Αθήνας Αΐντα Τζαβέλλα, με το Γιώργο Αγγελόπουλο  ο οποίος πριν από πολλά χρόνια είχε καταδικαστεί σε πολυετή κάθειρξη για ληστείες.

Όπως εξομολογήθηκε η ίδια στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon, στις αρχές του επόμενου μήνα, το ζευγάρι που παντρεύτηκε πολιτικά μέσα στη φυλακή πριν από πολλά χρόνια, θα έρθει στη Ρόδο για να κάνει και το θρησκευτικό γάμο.

Μάλιστα ο γάμος θα γίνει σε εκκλησάκι το οποίο… εντόπισε η ίδια η Αΐντα Τζαβέλλα, όταν πρόσφατα επισκέφθηκε το νησί και της άρεσε πολύ.

Όπως είπε, από εκείνη τη στιγμή υποσχέθηκε στον εαυτό της να έρθει και να παντρευτεί εκεί, κάνοντας μάλιστα έκπληξη στο σύζυγό της.

Μάλιστα δήλωσε ιδιαίτερα ενθουσιασμένη καθώς το εκκλησάκι ήταν γραφικό, είχε σκαλιά και γύρω μπουκαμβίλιες.

Σημειώνεται ότι ο πολιτικός γάμος της δικηγόρου Αΐντας Τζαβέλλα και του βαρυποινίτη τότε Γιώργου Αγγελόπουλου έγινε πριν από περίπου 18 χρόνια μέσα στη φυλακή με κουμπάρα την Καίτη Γαρμπή και μετά από πολλές δυσκολίες.

Ο γάμος τους, όπως ήταν φυσικό, συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας, αφού ένας κατάδικος για ληστείες παντρεύτηκε τότε μία από τις πιο γνωστές δικηγόρους της Αθήνας.

Το ζευγάρι κάποια στιγμή χώρισε αλλά επανασυνδέθηκε και, όπως δήλωσε η κα Τζαβέλλα, μέχρι σήμερα είναι ερωτευμένη με το Γιώργο Αγγελόπουλο.