Εργαζόμενοι ξενοδοχείου και τουρίστες καθάρισαν την παραλία του Φόδελε

  • Τρίτη, 29 Μάιος 2018 18:51
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Με απόλυτη επιτυχία, μεγάλη συμμετοχή και εξαιρετικά αποτελέσματα ολοκληρώθηκε μια ακόμα δράση στο πλαίσιο της Πανευρωπαϊκής εκστρατείας «Clean Up The Med» στο ξενοδοχείο Fodele Beach and Water Park Holiday Resort.

Ευαισθητοποιημένοι εθελοντές, πολλοί ξένοι επισκέπτες του ξενοδοχείου και φυσικά τα στελέχη και το προσωπικό του Fodele Beach and Water Park Holiday Resort, με κέφι και όρεξη, συμμετείχαν στη δράση καθαρίζοντας την παραλία του όρμου του Φόδελε την Παρασκευή 25 Μαΐου. Μικροί και μεγάλοι συνέχισαν έτσι μια προσπάθεια πολλών ετών για καθαρές θάλασσες και ακτές, ενώ η Διεύθυνση του ξενοδοχείου είχε ετοιμάσει κέρασμα σε όλους τους συμμετέχοντες, ως ένα ελάχιστο «ευχαριστώ». Αξίζει να τονιστεί το γεγονός ότι η συγκεκριμένη δράση, προβλήθηκε σε πολλές χώρες του εξωτερικού μέσα από τις φωτογραφίες και τα video που τράβηξαν οι πελάτες του ξενοδοχείου και ανάρτησαν στα social media, στέλνοντας από την Κρήτη ένα ισχυρό μήνυμα για την προστασία της Μεσογείου σε όλο τον κόσμο!

Η δράση Clean Up The Med

Η συγκεκριμένη πανευρωπαϊκή πρωτοβουλία, έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες στην προστασία της θάλασσας Μεσογείου και διοργανώνεται κάθε χρόνο με εκατοντάδες ταυτόχρονες εκδηλώσεις καθαρισμού ακτών σε πολλές παραθαλάσσιες περιοχές.

Η δράση στο Fodele Beach and Water Park Holiday Resort εντάσσεται στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του πολυτελούς ξενοδοχείου Fodele Beach and Water Park Holiday Resort και βρίσκει κάθε χρόνο ιδιαίτερη ανταπόκριση. Η δράση Clean Up The Med επίσης, συμπεριλαμβάνεται ως βασικό κριτήριο για την βράβευση μιας παραλίας με την Γαλάζια Σημαία.