Στην Κρήτη και πάλι το Φεστιβάλ Ταινιών πολύ μικρού μήκους, ταυτόχρονα σε πέντε πόλεις

Για άλλη μία χρονιά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων φιλοξενεί σε όλη την Κρήτη το διαγωνιστικό 20ο Διεθνές Φεστιβάλ ταινιών πολύ μικρού μήκους Très Court!

 Χάρη στο ChaniafilmFestival και τους συνεργαζόμενους φορείς οι φίλοι του κινηματογράφου στην Κρήτη θα ανακαλύψουν τις καλύτερες ταινίες μικρού μήκους από όλο τον κόσμο, και θα λάβουν μέρος σε μια διεθνή ψηφοφορία μιας δημόσιας επιλογής για την καλύτερη ταινία!

 Το Φεστιβάλ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ  με  ΤΟ ΚΟΙΝΟ και ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ να παρακολουθεί και να ΨΗΦΙΖΕΙ συνδιαμορφώνοντας το αποτέλεσμα αξιολογώντας τις ταινίες του προγράμματος.

 Την Δευτέρα 4 Ιουνίου στις 8:30 το απόγευμα  ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σε 5 πόλεις της Κρήτης  θα απολαύσουμε το γρηγορότερο φεστιβάλ κινηματογράφου του κόσμου : 41 ταινίες μέσα σε δύο ώρες! Θα παρασυρθούμε σ´  ένα εξπρές κινηματογραφικό ταξίδι, αλλά και θα ψηφίσουμε τις καλύτερες ταινίες, για την ανάδειξη αυτής που θα βραβευτεί με την Επιλογή του Κοινού από τις 80 συμμετέχουσες πόλεις από όλον τον κόσμο. Μέσα σε αυτές και οι πέντε μεγαλύτερες πόλεις της Κρήτης: 

Χανιά, Θερινός Κινηματογράφος Αττικόν,

Ρέθυμνο, Δημόσια Βιβλιοθήκη,

Ηράκλειο, Πειραματικό Θέατρο Πολιτιστικού Κέντρου Ηρακλείου,

Αγ. Νικόλαος, Δημοτικό Κινηματοθέατρο REX,

Σητεία, Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Σητείας, 

ΔΕΥΤΕΡΑ  4  ΙΟΥΝΙΟΥ 2018  ΣΤΙΣ  8:30  ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗΣ