Επάγγελμα εκπαιδεύτρια γαλαζοαίματων

  • Τρίτη, 29 Μάιος 2018 08:10
  • Συντακτική Ομάδα
  • Παράξενα


Η προσωπική βοηθός και γραμματέας της Ελισάβετ ανέλαβε την εκπαίδευση της νέας Δούκισσας του Σάσεξ

Είναι μερικές δουλειές πολύ... εξειδικευμένες και αρκετά «περίεργες» για τον περισσότερο κόσμο. Μία από αυτές είναι η «εκπαιδευτής/εκπαιδεύτρια γαλαζοαίματων», ή αλλιώς αυτό που θα κάνει η Σαμάνθα Κοέν με την νέα βασιλική σύζυγο, τη Δούκισσα του Σάσεξ.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ταμπλόιντ, μία εβδομάδα μετά το γάμο της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι, η βασίλισσα Ελισάβετ αποφάσισε να εκπαιδεύσει το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας, προκειμένου να συμπεριφέρεται αναλόγως του τίτλου και των καθηκόντων της.

Έτσι δάνεισε στη Μέγκαν μία από τις πιο έμπιστες βοηθούς της, τη 49χρονη Samantha Cohen από την Αυστραλία, η οποία για 6 μήνες θα είναι στο πλευρό της νεαρής Δούκισσας για να την συμβουλεύει, προκειμένου να προετοιμαστεί για τη νέα της βασιλική ζωή.

Η προσωπική βοηθός και γραμματέας της Βασίλισσας - αν και είχε αποφασίσει να αποχωρήσει πλέον από τη θέση της, τελικά δέχθηκε να βοηθήσει (με το αζημίωτο υποθέτουμε) και θα μετακομίσει από το παλάτι του Μπάκιγχαμ στο Κένσιγκτον, προκειμένου να γίνει το δεξί χέρι της Μέγκαν.

Μάλιστα, η ίδια προετοίμασε την 36χρονη Αμερικάνα νύφη για την ημέρα του γάμους της, και για την πρώτη της εμφάνιση ως Δούκισσα του Σάσεξ στη δεξίωση για τα 70α γενέθλια του πρίγκιπα Κάρολου, πριν λίγες μέρες.

«Για 6 μήνες, η Μέγκαν θα ακούει και θα μαθαίνει. Θα προχωρήσει στην όλη διαδικασία με ταπεινοφροσύνη. Δεν πρόκειται όμως να είναι μια ήρεμη διαδικασία. Θα έχει πολύ δουλειά. Ωστόσο, έχει δουλέψει πολύ στη ζωή της και ξέρει πως είναι να έχεις ένα πραγματικά βαρύ πρόγραμμα» αναφέρει μια πηγή από το παλάτι.

news.gr