Ποια παράξενα δώρα έλαβε το βασιλικό ζεύγος στο γάμο τους;

Περίμενες να περάσουν λίγες μέρες από το γάμο για να ανοίξετε τα δώρα σας με ησυχία και ηρεμία. Κι άλλη καφετιέρα; Ένας ακόμα αποχυμωτής. Να είναι καλά η θεία η Μέλπω που σκέφτηκε να πάρει σετ κατσαρόλες και χύτρα. Εικόνες σε κάποιο διαμέρισμα στο Παγκράτι μία Κυριακή μεσημέρι. Την ίδια στιγμή στα Ανάκτορα του Buckingham ο πρίγκιπας Harry και η δούκισσα του Sussex, Meghan Markle, βλέπουν τα δικά τους που δεν είναι και τόσο πολύ συνηθισμένα.

Οι δυο τους δεν ήθελαν προσωπικά δώρα για αυτό και μαζί με την επίσημη πρόσκληση είχαν δώσει και μία λίστα με επτά φιλανθρωπικές οργανώσεις και ανακοίνωσαν πως θα ήθελαν να γίνει μία δωρεά σε αυτές. Η επιθυμία τους διαταγή με κάποιες μικρές (διασκεδαστικές) αποκλίσεις.

Η οργάνωση Peta της Ινδίας ανακοίνωσε πως ένας ταύρος ονομάστηκε Merry, όνομα που προέκυψε από τον συνδυασμό των δύο ονομάτων. Σε ένδειξη τιμής προς το πριγκιπικό ζεύγος ο ταύρος θα δέχεται τη φροντίδα της οργάνωσης για το υπόλοιπο της ζωής του.

 

Και συνεχίζουμε το πρόγραμμά μας με δύο κοάλα στον ζωολογικό κήπο Taronga της Αυστραλίας. Πήραν κι αυτά τα ονόματά τους αλλά δε θα ταξιδέψουν στη Βρετανία. Θα μείνουν εκεί και όποτε θελήσουν θα μπορούν να τα επισκεφθούν.

 

Πηγή: ladylike.gr

Αφηστε καποιο σχολιο